nooit opraken van minuten weer: maak gratis VoIP-gesprekken op Android-telefoons

Android-telefoons met Google Voice kunnen bellen en gebeld worden op een zeer disounted tarief, maar je nog steeds een stem plan om deze gesprekken te maken nodig hebben. Met behulp van Google Voice, Android, en Sipgate, kun je rond deze beperking en bellen gratis.

Met behulp van Google Voice kunt u een aantal gratis te bellen, maar je bent niet in staat om gesprekken rechtstreeks naar uw Google Voice-nummer te ontvangen op je Android-telefoon zonder een stem plan met uw provider. Met behulp van Sipgate kunt u een verzoek om gratis ontvangen, maar kan geen oproepen plaatsen zonder toevoeging van geld op uw rekening. Het combineren van de twee diensten, zullen we in staat om te bellen met behulp van Google Voice die automatisch terug zal roepen uw Sipgate nummer dat u verbinding maakt met uw beoogde ontvanger te plaatsen, en we zullen alles doen dit met behulp van WiFi, 3G data, of EDGE, wat betekent dat je nooit zal opraken van minuten opnieuw.

Sipgate is een uiterst nuttig hulpmiddel dat u zal toestaan ​​om veel van dezelfde dingen Google Voice kan doen, maar het zal je ook toestaan ​​om te plaatsen en bellen via Wifi en 3G ontvangen zonder een stem plan. Sipgate biedt ook een softphone voor uw computer en de mogelijkheid om gesprekken direct plaatsen van hun website. We zullen beginnen met het aanmelden voor een gratis Sipgate account.

Let op: Dit is de enige stap die een telefoon in staat is het ontvangen van SMS-berichten naar uw nummer te controleren vereist. deze uitnodiging aan mijn Google Voice-nummer niet werkte het verzenden, maar de tekst naar een vrienden telefoon verzenden en vervolgens het intoetsen van de code op de website Sipgate werkte.

Zodra u hebt gemaakt en geverifieerd uw account, log-in en we moeten uw SIP geloofsbrieven van uw Sipgate VoIP-telefoon te krijgen. Klik eerst op de instellingen en voeg dan een VoIP-telefoon aan de rechterkant. U kunt noem maar wat zal zinvol voor u en uw E911 informatie voor als je ooit hebt om te bellen 911 van deze telefoon.

Zodra de nieuwe telefoon is gemaakt, beweeg uw muis over de telefoon en klik vervolgens op SIP referenties in het drop down.

Een nieuw venster zal pop-up en je nodig hebt om te schrijven van de SIP-ID en SIP-wachtwoord die wordt verstrekt.

Zoek in de markt voor Sipdroid en installeer Sipdroid VoIP + video calling.

Als het eenmaal is geïnstalleerd, opent u het op en de SIP-account instellingen onder menu te openen -> de instellingen voor de app. Vul in de vergunning gebruikersnaam en het wachtwoord van de SIP-ID en SIP-wachtwoord we eerder kregen, verander dan de sever te sipgate.com.

Tik op de terug-knop op uw telefoon en ga dan naar het call-opties om Wi-Fi (WLAN), 3G en EDGE oproepen mogelijk te maken indien gewenst.

Nadat al deze informatie is ingevuld, pull-down het meldingenpaneel en je moet “geregistreerde” kennisgeving volgende Sipdroid’s samen met een groene stip toont u klaar om te gaan zien.

U moet controleren dat u volledig aangesloten op Sipgate door in te loggen op je account en te controleren of de VoIP-telefoon zetten we nu eerder zegt online.

Meld u aan bij Google Voice en klik op Instellingen -> voeg een andere telefoon. Vul uw Sipgate VoIP-telefoonnummer en klik vervolgens op te slaan.

Google moet verifiëren dat u eigenaar bent van het nummer dat u zojuist hebt toegevoegd, zodat het uw Sipgate VoIP-telefoon zal bellen en vragen u in te toetsen de verificatiecode getoond. Omdat we al ingesteld Sipdroid je Android-telefoon moet rinkelen en u kunt intoetsen van de code daar.

Nadat de verificatie is voltooid moet u een selectievakje naast uw Sipgate telefoon in Google Voice te zien.

De laatste stap is om Google Voice terugbellen installeren vanaf de Android Market.

Vul je Google Voice-account informatie, welk nummer je wilt om terug te bellen (uw Sipgate nummer), en als je wilt Google Voice Terugbellen (altijd) te gebruiken.

U kunt nu bellen met behulp van de ingebouwde Android-telefoon kiezer. Wanneer u de oproep plaatst u een pop-up te zeggen dat u het plaatsen van de oproep met GVoice terugbellen en dan is uw telefoon gaat omdat uw Google Voice-nummer belt uw Sipgate nummer.

Beantwoord de telefoon en dan zul je worden aangesloten via Sipdroid het nummer dat u probeerde te bellen.

Het duurde een paar stappen om hier te komen, maar nu kunt u bellen met alleen met behulp van data verzenden en ontvangen. Ik doe dit met succes gebruik van op mijn HTC G1 zonder SIM-kaart in de telefoon via Wi-Fi. Ik kan versturen en telefoontjes naar mijn hart inhoud te ontvangen zo lang als ik Wi-Fi-signaal en ik heb nooit meer zorgen te maken over gaan over op mijn minuten weer.

Sipgate

Google Voice

Google Voice Terugbellen

Met dank aan mijn vriend Dante voor het helpen mij achterhalen dit allemaal uit.

Geek, was je in staat om dit in te stellen, zonder vertraging tussen partijen?

Elke keer dat ik heb geprobeerd om dit te doen, heb ik 2-3 seconde lag die me hun toevlucht tot Gmail gewoon gebruiken om oproepen te plaatsen had.

Is dit doe-staat in het Verenigd Koninkrijk?

@thrik: Moeten te veel vertraging niet – ik minder dan 100ms met Sipdroid te krijgen, en dat is met PBXes als tussenpersoon. Wilt u misschien een andere SIP-provider (ik heb alleen had een Sipgate nummer voor een paar dagen mezelf, dus geen echte ervaring daar) met servers proberen dichter bij jou …

@Rich: Hoe zonder Google Voice?

Hetzelfde of zelfs slechtere situatie hier in Duitsland … nog steeds te wachten en wachten. SIP providers worden overbruggen van de kloof een beetje anders … zeker goedkoper dan mobiele netwerken hier.

Ik heb geen een Android-telefoon, zodat duurde slechts een vluchtige blik op de informatie die ik doorgegeven aan een vriend.

Het opzetten van dit recht geeft je een aantal aanzienlijke vertraging geven, tenzij je een leuk verbinding. Uiteindelijk heb ik het doen van de sipsorcery pbxes.org truc, en was in staat om te bellen en gebeld te worden via de gegevens op een EDGE-netwerk.

Ik kan niet schijnen om de Google Voice deel aan de slag het controleren van de sip telefoonnummer. Het ringen nooit mijn cel. Ik kan een test oproep van sip makkelijk genoeg te maken. Nog ideeën?

@thrik Er is een beetje lag en op de verzendende einde het klonk een beetje hol. Vergelijkbaar met hoe alle mobiele telefoons klonk ~ 8-10 jaar geleden, maar als het ging om het maken van een gesprek te beginnen zonder enig plan op een telefoon (strikt via wifi) was het aanvaardbaar. U kunt ook nog steeds sturen txt is met behulp van Google Voice uit de telefoon gratis.

Zoals @BemyMonkey gezegd, op dit moment dit zal niet overal werken waar er geen toegang GV.

ik niet veilig voelen waardoor ze mijn Google Voice geloofsbrieven. zijn er gratis een andere apps in plaats van callback?

Bedankt voor de leuke idee!

Als aanvulling op je gedachten: Ten minste in sommige landen, Sipgate is begonnen met hun eigen merk fork van Sipdroid die moet vergemakkelijken het configureren van uw Android-apparaat op het Sipgate einde van uw installatie te publiceren. Misschien is het de moeite waard.

Is het te veel om te hopen dat zoiets mogelijk is met een jailbroken “iDevice”? Ik denk niet dat Dante zou weten hoe je een gelijkaardige set van functies voor bijvoorbeeld een iPod mogelijk te maken?

Ik ben hield complecated manieren om wat vrije calls..i fix ben met behulp van skype p2p gratis en het gebruik van sommige netwerken voor callback..yes het kostte me lettle hoger, maar makkelijker dan op deze manier ..; bedankt

Doet een oproep via WiFi, maar toen antwoordde hij neemt ze mee naar de voicemail. Mijn telefoon zit vast op de stem callback scherm google. Ik heb nooit horen of zien de oproep wordt beantwoord. Wanneer ik een oproep naar mijn telefoon, nooit ringen en gaat rechtstreeks naar de voicemail. Im in vliegmodus met WiFi ingeschakeld, Sipdroid shows in de kennisgeving bar geregistreerd. Im open voor suggesties als iemand zou willen helpen

Zou het niet in vliegmodus oorzaak WIFI helemaal niet te werken, omdat de vliegtuigmodus schakelt alle verzenden en ontvangen van de mogelijkheden van de telefoon ie WIFI, GPS, Cellular ??

werkte wonderwel! Bedankt!!

kostte wat moeite, maar zetten alles op ok. roepen duurde het enige tijd om op gang te krijgen, maar het lijkt goed te werken. Maar als iemand mijn GV nummer belt, gaan ze naar de voicemail. Ik krijg bericht dat ik voicemail, dan ongeveer 15 seconden later, mijn telefoon gaat. Natuurlijk tegen die tijd mijn beller heeft opgehangen al … teleurstellend.

Ik heb de bovenstaande gebruikte opgezet met Gizmo en Sipgate + Elke gratis SIP (Sipdroid, CsipSimple etc). Het werkt prima … .Ik daadwerkelijk zijn gebruikt via 3G / EDGE sinds ik mijn N1 als een hotspot (geen noodzaak voor DSL) te gebruiken, en het werkt prima … schokkerig zou kunnen worden in gebieden met slechte ontvangst, maar werkt wel. Ik denk dat als je problemen hebt met het ontvangen van u belt als je de set-up verkeerd. Als u in staat stellen niet storen in GV / Terugbellen Apps, dan worden alle inkomende gesprekken naar VM. Trouwens, Google is eigenaar van Gizmo5 … .als je misschien al opgevallen dat ze kunt u sturen naar een Gizmo telefoon. U kunt ook zoeken online naar Gizmo SIP opgezet (proxy01.sipphone.com:5060, kon stun01.sipphone.com:3758)…I mis met de poortnummers maar Sipdroid meestal heeft ze inputed voor u reeds. Zijn we niet allemaal moe van de afgedekte stem plannen? Dan draaien ze rond en geven u onbeperkt data..with uitzondering van (vul in), en verwachten dat wij niet om trouw te maken zeer goed gebruik van die gegevens.

Ik me aanmeldde voor Sipgate en het zegt ik heb maar 60 minuten. Ik dacht dat het was gratis. Mis ik iets?

Sipgate bieden ook mij in de 60e minuut gratis – maar ziet eruit als na die gratis 60 minuten opraken het gaat om $ 0,019 / min. zo ongeveer 2 cent voor bellen binnen de VS en Canada. Ze moeten genoeg verkeer ze begonnen met het opladen van hebben gehad.

http://www.sipgate.com/rates

Sipgate aan Sipgate is gratis. en zo zijn 800-nummers. ahh goed.

@Scott Sipgate inkomende gesprekken zijn gratis … de 60 minuten zijn voor uitgaande gesprekken

@tony … inkomende gesprekken zijn gratis met Sipgate … de hele opzet maakt het gratis bij google roept en het gesprek vangt de rug van de google gesprek en stuurt de gesprekken naar Sipgate die zal ring op uw mobiele telefoon waardoor het volledig gratis. De 60 minuten is het proces na de proefperiode krijg je toch gratis inkomende gesprekken op Sipgate. Hopelijk helpt dat

er iets mis is … ik me aanmeldde voor Sipgate .. kreeg de uitnodiging via sms en ging de code … geverifieerd Sipgate … ingelogd … nu de wiebelende deel … klikte op ‘instellingen’, maar er is geen ‘telefoon’ te zweven op … Ik heb ‘geboekt’ een aantal … maar toch, als ik klik op instellingen ik heb alleen een rode banner die zegt

“Uw huidige plan biedt geen ondersteuning voor telefonie voor deze gebruiker.”

dit is onder telefooninstellingen …

onder ‘gebruikersinstellingen’ i mijn ‘details’ zien alleen – niets over het toevoegen van een VoIP-telefoon …

maakt niet uit waar ik navigeer ik heb nooit een optie om een ​​voip telefoon toe te voegen gezien …

(415) 707-5404 gaat niet over elke telefoon, klik dan hier gratis Amerikaans telefoonnummer

geen optie om voip telefoon toe te voegen – maar ik heb een optie om een ​​add’l lijn te kopen …

Wanneer ik naar mijn inbox het zegt: uw inbox leeg

U zult uw inkomende en uitgaande gesprekken, faxen en voicemails vind hier zodra u start met het gebruik Sipgate. Als u de configuratiewizard hebt overgeslagen, moet u ervoor zorgen dat uw account correct is ingesteld.

ik

sorry, was niet mijn bedoeling nog te plaatsen …

Ik klik op ‘inbox’ en sommige add’l opties pop-up

Download Sipgate softphone; Download Sipgate softphone voor gratis om te bellen rechtstreeks vanaf uw pc of mac.

als ik klik op die knop opent een nieuw scherm met een pc-software download knop .. maar als ik klik op het – het duurt me terug naar het vorige ‘inbox’ pagina met dezelfde meldingen “Uw inbox is leeg”: en deze

Plaats uw eerste gesprek

Proefrit Sipgate met een oproep. U hoeft enkel uw telefoonnummer en het telefoonnummer van de persoon die u wilt bellen.

en, configureren uw apparaten

Configuratie van uw VoIP-telefoon of ATA voor Sipgate. Je zult configuratie handleidingen voor veel apparaten in ons help-center. (Dit neemt me mee naar een Help-pagina en het chatises me te willen koppelen Sipgate met Google Voice!

dan zegt dat als ik echt wil om verder te gaan, maar verklaart niet hoe!

Met behulp van Sipgate met Google Voice

“Denk er eens over: Google Voice doet weinig meer dan naar voren oproepen naar uw bestaande telefoons. Sipgate is een functie verpakt VoIP-provider. Het beschikt over duizenden coole extra functies en ja, het kan ook bellen uw bestaande telefoons. Dus voordat koppelen Sipgate met Google Voice moet je je afvragen deze vraag: “Wat is het nut om dit te doen”.

Hoe dan ook, als je echt wilt Google Voice koppelen met Sipgate kunt u doorgaan en doen. Zorg ervoor dat u uw Sipgate account en uw SIP-telefoon voordat u deze bevestiging telefoontje van Google Voice op uw gloednieuwe Sipgate telefoonnummer. ”

dan praat hij over google het nemen van enkele weken tot een telefoonnummer op te geven (waarvan ik dacht dat ik al had volgens Sipgate en mijn nummer ik koos …)

zeer frustrerend …

Ik moe dit. Het werkt prima, niet te hard te zetten.

Ik heb alleen gedaan één test oproep, maar geluidskwaliteit was nogal slecht. we begrepen elkaar goed genoeg, maar waarschijnlijk niet zijn om zeer geschikt voor een lang gesprek.

I dont hebben een data-abonnement; ik gebruik maken van wifi en deed mijn test oproep via wifi.

probleem kan dat Sipgate alleen heeft toegangscodes in Californië en im aan de oostkust zijn.

Kostte me een tijdje om het op te zetten en de theorie lijken geluid … Als het werkt op die manier het wordt gezegd dat het dan is dit buiten alle betekent de beste set van apps te gebruiken op een Android. Ik kreeg GV een tijdje terug, maar nooit gebruikt het echt … Ik weet niet roepen veel dus het was niet erg handig … Als dit echt werkt voor mij het gaat redden me ongeveer $ 140 per maand op mijn mobiele factuur … Nou hier gaat !

Getest het uit op de andere telefoon is er een vervelende echo, anders dan dat het werkt prima.

het werkt voor de meeste nummers, maar voor anderen is het niet, een advies?

Stel deze vandaag en werkt perfect.

Ik heb getest: 1) via WIFI met redelijke router signaalsterkte, vliegtuigmodus op. Werkt goed uitgaande en inkomende gesprekken, beetje vertraging, maar heldere stem, geen problemen;. 2) over 3G werkt ook goed ook voor uitgaande en inkomende gesprekken (inkomende gesprekken zijn in mijn Google Voice #, die vervolgens noemt de Sipgate # die aansluit op Sipdroid, cool!)

sipgate.com ook toegewezen me een San francisco getal, ben ik aan de oostkust, dus dit lijkt niet een probleem zijn.

Ik ben op de Samsung Vibrant met 2,1 geladen, provider T-Mobile USA.

De tutorial lijkt intimiderend, maar het is eigenlijk niet zo moeilijk te volgen en het opzetten.

Heel erg bedankt, ik heb al op zoek naar een paar dagen, en dit is veruit de beste die er zijn … goede baan.

Fantastisch!! Werkt perfect!! Bedankt voor het aandeel.

Hallo

Ik heb de HTC EVO 4G en ik heb alles setup (GV / GVcallback / Sipgate / Sipdroid). Het probleem dat ik heb is als ik roepen van contactpersonen met GVcallback te bellen Sipgate). Het justs houden registreren callback te wachten voor Google om terugbellen. na 20 sec, ik annuleren en opnieuw te proberen. Het is hetzelfde. Ik heb wifi, 4g, gps en mobiel op en nog steeds geen callback. Als ik bellen vanaf Sipdroid, het is succesvol. Alle hulp zou worden gewaardeerd.

Dank je

Hallo, ik zie hoe het werkt. Ik moet bellen / kiezen vanuit Siproid (gebruikt contacten via Siproid) zodat de minuten niet wordt gebruikt. Ik heb de 450 altijd minuut om zaken / vaste lijnen. Door het gebruik van Siproid / Sipgate / GV terugbellen, geen van mijn altijd minuut worden gebruikt. met uitzondering van de vertraging in het praten en er geen Bluetooth-mogelijkheden geweldige producten,. Let op, moet de Bluetooth-functie op de telefoon uitgeschakeld of GV Terugbellen werkt niet wanneer het terug door Siproid gekozen.

Dus ik aangemeld voor Sipgate dienst en zij hebben er slechts CA nummers? WTF …

Ik heb een T-Mobile myTouch 4G en ben niet met behulp van wifi .. alleen de 3G en de rand optie. Ik kan niet de telefoon te registreren, de gele stip op de telefoon rood. Ik heb de geloofsbrieven opnieuw gecontroleerd, en zorgde ervoor dat er geen typefouten (andere het kleine geval vs. hoofdletters) en kan de telefoon te registreren op het T-Mobile netwerk niet .. Misschien VOIP is niet toegestaan ​​op hun netwerk?

Dit werkte prachtig! Ik had een paar kleine minpuntjes met Sipgate, toen ik te krijgen een nummer toegewezen ging.

De eerste poging tot het krijgen van een Sipgate rekening, ik gebruik gemaakt van een niet-SF nummer voor het ontvangen van “de tekst,” maar alles wat ik kreeg was een fout. Toen ik van een vriend SF-area nummer, het werkte zonder problemen.

Met dat uit de weg, toen ik ging voor het opzetten van mijn rekening, ging ik door alle stappen (met inbegrip van de selectie van een Sipgate nummer) en belandde in mijn nieuwe account. Toen ging ik op zoek rond, realiseerde ik me dat het aantal ik had gekozen was eigenlijk niet toegekend; in feite had geen nummer toegewezen aan mijn rekening. Dus ging ik in op “kopen” een nummer (het eerste nummer is gratis, maar ze nog steeds de titel van het “kopen van een getal.”) Ik zag het aantal ik eerder had geselecteerd, opnieuw geselecteerd, en kreeg een fout. Ik probeerde meer dan één keer, altijd met dezelfde fout, dan stuurde ik in een ticket.

Sipgate hulp terug naar mij door de volgende dag en vertelde me dat alles klaar moet zijn voor mij om opnieuw te proberen. Toen ik dat deed, kreeg ik de zelfde fout. Dus, na een paar pogingen om het aantal wilde selecteren, probeerde ik het selecteren van een nieuw nummer – dat werkte!

Ik mijn G1 als een apparaat, getest een uitgaand gesprek en het werkte. Dus ging ik naar het op te zetten op Google Voice, alleen om te ontdekken dat toen ik ging naar de Sipgate nummer te bellen, het was “niet in dienst” (ingesproken bericht, toen ik belde met een telefoon).

Ik stuurde in een nieuwe helpdesk vraag en probeerde het nog eens 24 Hous later … dat is wanneer het eindelijk werkte!

Soms, als ik bellen op mijn G1 te maken, krijg ik een bericht dat zegt dat de applicatie niet werkt (GV terugbellen), maar het gesprek gaat door prima. Tot nu toe, al mijn (vier) testoproepen hebben uitgewerkt zonder problemen!

Al mijn uitgaande gesprekken worden geregistreerd in mijn online GV rekening ook 🙂

Bedankt voor de geweldige write-up!

Hoe data-intensieve wordt met behulp van gegevens om te bellen? Hoeveel zou ik nodig als ik zo niet al mijn gesprekken met behulp van gegevens evenals mijn normale surfen op het web, fb, enz., Ik wil om ofwel de iPhone 4 op de 15/25 Plan (op een contract,) de droid X met een onbeperkt data, of doe het prepaid data-pakket (100 MB voor 20 bux.) met de iPhone 4. ik zal gebruik maken van wifi in mijn huis,. Als er voldoende gegevens zal eten zal ik vasthouden aan het krijgen van de hogere uitkering plannen . Bij voorbaat bedankt.

Hallo daar! Ik volgde de instructies en alles leek te werken. Echter, bij het plaatsen van een oproep aan China, werd mij verteld door een geautomatiseerde stem die het gesprek zou worden gebracht 2 cent per minuut. Ik controleerde mijn Google stem accoutnt en zeker genoeg was ik rekening gebracht. Wat heb ik verkeerd gedaan?

Bij voorbaat dank voor alle tips!

Dus doen bij het opzetten van de Google Voice-app op de telefoon, heb je gebruik van de werkelijke aantal cellen of de SIP-telefoon #

@daxaa: Je hebt niets verkeerd gedaan. Google Voice is alleen gratis voor gesprekken binnen de Verenigde Staten en Canada. Internationale gesprekken worden aangerekend aan de in deze tabel tarieven

https://www.google.com/voice/b/0/rates

@JMG: Gebruik de SIP-nummer.

Unfortunatel alleen beschikbaar in de VS

Ik krijg steeds registratie is mislukt bij het instellen van de Sipgate op mijn HTC EVO. kan iemand helpen met dit?

Ik krijg het zelfde ding zoals Bill … Ik ben vast bij het opzetten van de Sipgate. T-Mobile Samsung Vibrant.

Grote writeup en foto’s op te starten! Niet zeker of dit is nog steeds van toepassing, maar het werkt zeker. Voor beginners, maar weet u een computer gebruiken om een ​​GV-account en Sipgate account te krijgen. Aan de telefoon als je gewoon Sipdroid installeert, zal uw gesprekken Sipgate gebruiken en u in rekening gebracht voor uitgaande gesprekken (na de eerste 60 gratis minuten). U moet de GV Terugbellen installeren zodat alles lijkt te GV. Het Sipgate nummer wordt nooit gezien door mensen die je bellen en dus bellen ze je op je GV nummer dat eigenlijk routes via uw Sipgate nummer. Je hoeft niet te GV op de telefoon te installeren. Op mijn onderscheppen, zet ik de telefoon in vliegtuig-modus en vervolgens handmatig wifi in staat stellen om ervoor te zorgen dat ik niet via het telefoonnetwerk. als je eenmaal vertrouwd bent dat je geen gebruik maakt van uw minuten, dan kunt u weer inschakelen alle draadloze en nog steeds sturen en bellen / tekst ontvangen naar / van het nummer van de mobiele telefoon. Inkomende gesprekken zijn gemakkelijk te onderscheiden of ze komen in thru Sipdroid of het nummer van de mobiele provider dus ik gewoon “negeren” en dan bellen ze terug.

Hartelijk dank voor deze tutorial! Dit werkte verbazingwekkend.

Vergat te merken op dat ik ben met behulp van een Motorola Droid.

Iets werkt niet tussen de apps of ik de opstelling verkeerd. Hoe ga je het verzenden en ontvangen van oproepen? Ik gebruikte numerieke toetsenblok van de telefoon om te bellen, vervolgens geselecteerd “Use GV Terugbellen” of wat het ook is in plaats van de keuze voor de reguliere mobiele telefoon gesprek. Ik was in staat om te bellen en gebeld worden op draadloos ontvangen, maar kon niet bellen via het 3G-netwerk te maken. Sipgate werd het oppakken van de gesprekken en gebruikte een aantal van mijn 60 gratis minuten, en ik een ring aan de telefoon kregen nooit bij het doen van 3G. Toen ik belde een nummer op draadloze klonk het door middel van een of andere manier, maar de oproep werd gedaan als uitgaande door middel Sipgate want zoals ik al zei het vroeger een aantal van mijn gratis minuten. Droid X op Verizon Wireless.

Ik volgde alle installatie-instructies het en ik geloof dat ik alle instellingen correct. Behalve dat ik niet altijd voor wanneer GV Terugbellen gebruiken hebt geselecteerd, gebruikt kies ik, want soms wil ik het gesprek met deze methode te maken, maar soms zal ik wil gewoon een regelmatige cellulaire gesprek. Moet ik toch altijd te controleren op het gebruik GV terugbellen? Als ik altijd in GV Terugbellen selecteert zal het gesprek met behulp van die plaats dan altijd? Of zal het nog steeds geef me de keuze om regelmatig cellulaire of GV terugbellen gebruiken om te bellen? Bedankt voor alle hulp iedereen kan geven.

Oh, nog een noot. Op de Sipgate setup heb ik niet het opzetten van een 2-apparaat, zag ik dat ik al een apparaat standaard ingesteld, dus ik gewoon de sip geloofsbrieven van. Zou dat misschien de reden waarom het proces niet goed werkt zijn? Is de 2e apparaat op Sipgate een essentieel onderdeel van het proces? Bedankt

Ik compleet net met succes het hele proces en bedankt HTG;. Het klinkt waarschijnlijk goofy, maar toen ik voor het eerst proberen te bellen vanuit de bellijst in mijn G1, werkte niet, dan probeerde ik de kiestoetsen en werkte perfect. Daarna heb ik de oude SIM (Dat mijn carrière geruïneerd om mijn gebruik te monitoren) en het werkte prima uit de telefoon bellijst. Ik doe dit uit woede, mijn carrière vastgelopen mijn 3G voor een week, en ik wist niet wat er gebeurde, tot ik belde ze en kreeg te horen dat de SIM te vervangen. Nu heb ik niet onbeperkt 3G, maar 5G per maand. Het is schandalig deze corporatie wegkomen met hun misdaden;. Lang leve HTG.

Hoi, ik heb geprobeerd om dit op te zetten, maar ik denk dat ik iets verkeerd te doen. Ik doe al het proces precies, maar als iemand me belt, krijg ik de ring, beantwoorden, en we nooit krijgen aangesloten. Ik hoor niets en ze krijgen mijn Google Voice-voicemail. wat doe ik verkeerd?

Ik desinstalleerde GV terugbellen en Sipdroid en opnieuw geïnstalleerd beide apps, volgens de procedure in het artikel. Dingen werkte prima deze keer in de procedure, met uitzondering van een probleem. Roept op het 3G-netwerk werkte prima met deze opstelling. Maar, vraagt ​​in werkte niet. Toen ik belde mijn GV nummer, mijn Droid X belde meteen. Ik pakte, en alles wat ik hoorde was het geluid van een telefoon rinkelen, maar het gesprek ging nooit door. Het lijkt erop dat Sipdroid en Sipgate niet de oproep juiste een of andere manier de coördinatie als iemand belt mijn GV nummer en GV noemt Sipgate. Maar, kun je het Sipgate nummer en Sipdroid routes naar de Droid X fijne bellen. Het was mijn begrip van het artikel dat dit niet hoe het proces werd geacht te werken, dat alle gesprekken (uitgaande en inkomende) met de mobiele telefoon waren om te werken via Google Voice en het is nummer.

Nu, hier is wat ik deed en de resultaten. De auteur was met behulp van zijn telefoon via Wi-Fi met de SIM-kaart verwijderd toen hij zijn gesprekken. Hier is wat ik deed, en de resultaten

1: Ik zette mijn Droid X in de vliegtuig-modus, het afsluiten van voice & data en Wi-Fi op de telefoon, vervolgens handmatig weer ingeschakeld gewoon Wi-Fi. Ik plaatste een oproep en het ging prima, via Wi-Fi. Ik gebruikte toen mijn telefoon thuis aan mijn Google Voice-nummer te bellen, ging het weer prima, ging door naar de mobiele telefoon als verwacht. Checkte mijn Sipgate rekening, was het geen gebruik gemaakt van mijn outging gratis minuten. So far, so good.

2: Ik stilgelegd Wi-Fi op de Droid met de hand, en haalde het uit vliegtuig-modus. Wanneer de telefoon en 3G-netwerk waren beiden back-up, plaatste ik een oproep naar hetzelfde nummer van de telefoon, met behulp van GV terugbellen. Werkte prima, heb geen gebruik van mijn Sipgate vrije outbound minuten. So far, so good. Daarna heb ik mijn telefoon thuis aan mijn Google Voice-nummer te bellen. Deze keer is het niet werkte, bij het uitvoeren van deze over het 3G-netwerk. Mijn mobiel belde vrij snel en ik antwoordde. Alles wat ik hoorde was het geluid van een rinkelende telefoon en het gesprek ging nooit door.

3: Extra experimenteren. Ik besloot goed, laten we proberen dit door te bellen naar het Sipgate nummer uit mijn telefoon thuis en zien wat er gebeurt. Ik draaide het, mijn Droid X belde en ik beantwoord en het gesprek was verbonden.

Mijn conclusies: Alle toepassingen werken volgens en verwacht over de Wi-Fi-netwerk. Roept via Google Voice en roept Via Google Voice werken als het artikel zei en zoals verwacht.

Over het 3G-netwerk, gesprekken * uit * werken volgens het artikel en zoals verwacht, maar gesprekken * in * werken niet zoals het artikel zei en zoals verwacht via Google Voice. Maar een gesprek * in * werkt prima als je bellen met de Sipgate nummer. Dit is niet hoe het werd uitgelegd in het artikel en niet wat werd verwacht, en ik vermoed dat is waarschijnlijk iets te maken met Sipdroid.

In eerste instantie vermoedde ik misschien was het mijn mobiele provider, misschien hadden ze iets om VoIP uit te werken over het netwerk te houden gedaan, maar toen herinnerde ik me VoIP-gesprekken * niet * werken prima op deze regeling van apps (GV terugbellen en Sipdroid) en diensten ( Google Voice en Sipgate). Maar gesprekken * in * de mobiele telefoon werken niet goed voor een of andere reden.

Het lijkt erop dat Sipdroid is het oppakken van de inkomende en uitgaande gesprekken fine via Wi-Fi, en het wordt uit het afhandelen van gesprekken van de mobiele telefoon (met GV terugbellen) prima via het 3G-netwerk, maar om wat voor reden oproepen in de mobiele telefoon niet wordt correctedly afgehandeld wanneer het over 3G wordt gedaan door middel van Google Voice. Nogmaals, oproepen in de Sipgate nummer op de mobiele telefoon werkt prima via 3G, maar dit is niet hoe het zou moeten werken – en ik vermoed dat het is ofwel iets niet opgezet midden in Sipdroid, of een probleem met Sipdroid zelf.

Ik installeerde cSipSimple op de Droid en zet het op en gebruikt het in plaats van Sipdroid. Gesprekken werkte inkomende en uitgaande prima op zowel de Wi-Fi-en carrier-netwerken met cSipSimple. Dan probeerde ik het op Sipdroid en het werkte prima in beide richtingen op het ook. Ik weet niet of het installeren van cSipSimple iets in de Android OS, dat was niet goed werkt en het veroorzaken van een probleem met Sipdroid veranderd of als dit een probleem is met Sipgate voor de afgelopen paar dagen. Ik desinstalleerde cSipSimple en Sipdroid werkte nog recht op een inkomende oproep met ontvangen. Vreemd. cSipSimple is vrij eenvoudig op te zetten ook als iemand wilde om het te gebruiken in plaats van Sipdroid, volg de instructies die u op het cSipSimple http://code.google.com/p/csipsimple/issues/detail?id=216 link zal vinden . Volg de instructies zoals die door de ontwikkelaar in de 3e commentaar op die pagina. Ook cSipSimple heeft STUN standaard ingeschakeld in de instellingen en het was niet nodig in mijn geval met Sipgate en mijn carrière, zodat je nodig hebt om STUN vinkje in de instellingen.

Dus hoe dan ook, ik weet niet of dit een kwestie tussen Sipgate en mijn versie van Android OS op de telefoon die het installeren cSipSimple opgelost of als het was gewoon een probleem Sipgate had was. Ik desinstalleerde cSipSimple en het proces nog werkte voor een inkomende VoIP-oproep naar de Droid met behulp Sipdroid.

De auteur van dit artikel zou willen met de Sipdroid mensen om te krijgen en ervoor te zorgen dat het niet een probleem met Sipdroid dat moet worden opgelost.

Dit is geweldig. Er is nogal wat vertraging en een echo voor de persoon die u hebt gebeld (of dat je genoemd wordt), maar ik ben er vrij zeker van dat dit is een probleem met mijn instellingen. Bedankt!

hey ik probeerde deze i requeste mijn gratis nummer, maar het is niet te zien ergens op mijn rekening, behalve op mijn facturering info zeggen dat ik aquierd mijn gratis nummer hoe kan ik dit oplossen ..?

Dit werkt niet voor mij. Ik denk dat het is omdat ik mijn Sprint nummer als mijn Google Voice-nummer geïntegreerd. Ik krijg nu een boodschap “dit nummer is niet beschikbaar voor call return”. Heeft iemand anders had dit probleem?

Ik ben verbaasd dit werkte op mijn rekening Sprint. Alleen Daarnaast maakte ik was het installeren van Dialer Eén van de markt, omdat ik geen dial pad op de Tab. Great work again !!

Hey, Toen ik probeerde om de Sipgate nummer controleren van de Google Voice-website, direct na antwoordde ik het op mijn telefoon, het opgehangen. Nu kan ik niet gebruiken callback. Iemand een idee?

Ik gebruikte GV Terugbellen met Fring en het werkte perfectly..As de sipdriod leek niet in te schrijven op een consistente basis met Sipgate. Fring lijkt beter als ‘online VoIP-telefoon’ met Sipgate te registreren.

wow, dit werkte voor mij, ben ik overgestapt mijn Verizon tot in de kleinste stem plan dat ik kon, en geëlimineerd mijn tekstplan

Probeerde het aanmelden en het zei dat er geen telefoonnummers beschikbaar zijn en dat ik zou moeten kopen. Soort verslaat het doel van vrij. Iemand anders krijgen van deze kwestie? Eventuele suggesties?

Ik ga door middel van een heel moeilijke periode in het leven van financieel op dit moment. Niet in staat om een ​​telefoonrekening of internet te betalen, dit heeft me toegestaan ​​om enige schijn van normaliteit met behulp van een open-signaal in mijn buurt (inrichten van een repeater in mijn huis) en mijn LG Optimus S. Technology is een prachtig, prachtig ding hebben.

Werkt op LG Optimus s en V. ik had het probleem, zoals tomaat had boven in dat inkomende gesprekken waren stil, totdat ik erachter dat om wat voor reden de inkomende gesprekken werkt alleen op de speaker. Achterom bedacht waarom nog maar anders dan dat het werkt perfect.

Wordt bijgewerkt toen ik erachter te komen de luidspreker deal.

Werkte geweldig voor mijn zoons hand me naar beneden droid. Zolang hij heeft wifi kan hij bellen en gebeld te worden. California Sipgate nummer maakt niet uit. Alle gesprekken gaan door zijn lokale Google Voice-nummer. Sipgate is onregelmatig en er is een vertraging hier en daar, maar het werkt voor het gebruik ervan.

Ook Google tekstberichten worden langzaam uit te gaan ongeveer 60 seconden om te sturen in vergelijking met een gemiddelde 10 als hij een plan had, maar de inkomende zijn snel.

Bedankt voor de gemakkelijk te volgen instructies te begrijpen. Deed het in 10 minuten plat.

Ik denk dat het hele idee van deze gratis oproep niet. Sipgate rekent 2 cent per minuut, 7 cent per internationale oproep (voor mijn zaak naar Korea).

de stroom van de oproep is als dit.

u het nummer te bellen;. google callback oproepen Sipgate;. Sipgate oproepen en roept u het gekozen nummer,. u bent aangesloten.

Dus, Sipgate maakt de uitgaande oproep toch. zodat u altijd nog de kosten.

Als dan, waarom hebben we gaan zo ingewikkeld het opzetten van al dit ding? net geinstalleerd Sipdroid met Sipgate.

Mis ik iets?

Ik zet mijn LG Optimus V met Csipsimple, GVoice terugbellen en Sipgate en het is de enige combinatie die werkte voor mij op zowel WiFi en 3G. Nu heb ik een gvoice nummer, Sipgate en mobiele nummer met Virgin voor $ 25 maand. Ik kan elk nummer gebruiken voor mijn 3 aparte bedrijven en beantwoorden al op mijn mobiele telefoon !!

hoeveel gegevens ben ik van plan moet ervoor zeggen 1000 minuten op deze manier?

Oeps! Sipgate gestopt geven gratis nummer

Opzetten alles en alles werkt. Echter, is het geluid dat door de luidspreker. Toen ik de “Speaker Phone” optie ON, het geluid wordt luider. Wanneer het is uitgeschakeld, is het geluid zachter, maar nog steeds komen door de luidspreker. Enkele oplossing voor dit? (Samsung Intercept)

Sipgate is niet meer het geven van gratis nummers. Wat kunnen we gebruiken nu ?????

Ja, ik zou graag wat hulp zo heeft de persoon die ik bel nodig Sipgate of andere dergelijke programma

Ik heb dezelfde problemen met de spreker alleen werken bij het plaatsen van een gesprek gehad en als het eenmaal pakt haar helemaal stil? (Weet niet wat er gaande is daar). Sipgate is allemaal uit nummers, kreeg een ander alternatief? Als een tijdelijke oplossing die ik NetTalk heb geprobeerd op de Android Market en het lijkt goed te werken voor mijn man’s LG Optimistisch V zijn goed voor uitgaande gesprekken, maar niets meer dan 30 minuten. This one didn’t work for me I got the Samsung Intercept anywa waiting on Sipgate.

is there any sip numbers available for new zealand?? or does it work in NZ??

are calls made outside USA and Canada is free or not??

How is it that you can’t simply make a free call from Android’s google Voice? From the browser version of google Voice, the calls you make to US/Canada are free;it seems that’s the aspect that’s worth looking at

Will it allow me to call any type of phone (cell phones,work phones etc.) Including international ones?, by the way will it work from israel?

Does anyone knows how to do the same in middle eastern countries such as israel, and will I be able to call international phone numbers?

Set up Google Voice;Download SipDroid;Setup Sip2sip;Setup IPKall;Setup PBXes;(only create the acounts).;Tree in order;Sip2sip> IPKall> PBXes> GV> Sipdroid> Provider,or WIFI on fone. Turn On WiFi (if avalible. Open Sipdroid. Click add gv PBX.;next Connect IPKall to Sip2Sip. Conect IPKall to GV. You are now ready to make free phone calls and send free text messages (with GV SMS APP INSTALLED.) Have fun. Counterpath is OPTIONAL.;MAKE SURE TO CREATE AN EXTENSION OF YOUR GOOGLE VOICE NUMBER ON PBXes, AND MAKE SURE YOU ENTER YOUR PERSONAL DATA and remember to SAVE and SUBMIT it, also make sure you VERIFY the change in the settings.;After this you should be good to go. Good Luck.: –)

Can I receive international calls through this?

look for 2 free cell phones and mins

Will this work on the boost network? If i had a boost account and wanted a “CDMA” nework based phone to get this working on. What phone would you suggest? i realy need something like this in my life. So if you could help me i would appreciate it.

Mar Atkinson

I went to sign up for sipgate today (11/08/2011) and was sent to a page that say they are currently out of number and are waiting to receive a new block of numbers.

klauwplaat

Olifanten zijn zo bang voor bijen dat ze een speciaal geluid hebben zijn speciaal ontwikkeld zijn om andere olifanten die bijen zijn in de buurt te waarschuwen.