Monteer een ISO image in linux

Deze pagina wordt uitgelegd hoe je ISO image-bestanden kan gebruiken in Linux.

Je moet ervoor zorgen dat de lus module is geladen voordat u deze functie kunt gebruiken.

We zullen de reguliere mount commando gebruiken om de ISO-image te monteren in een map, net zoals je zou doen met een gewone schijf. Het verschil is dat we langs de -o loop commando om de lus module, die kan omgaan met ISO images specificeren.

Natuurlijk moet u ervoor zorgen dat u de / media / iso folder van tevoren hebben gecreëerd.

Bij de montage van ISO-images van DVD’s, moet u mogelijk de UDF soort in plaats van ISO gebruiken.

todo: Leg uit hoe je de gnome scripts gebruiken om beelden te monteren.

todo: Leg uit hoe je in staat om het bestand te openen zonder daadwerkelijk de montage het.

De SPF of Sun Protection Factor, van zonnebrandmiddelen representatief is voor de hoeveelheid UV-straling de zonnebrandcrème blokken, een zonnebrandcrème met een SPF rating van 30 zal 1 / 30ste van de UV-straling op de huid (het blokkeren van 29 / 30ths, wanneer bereiken goed toegepast, de huid bereikt). Conventionele zonnebrandmiddelen zijn ontworpen om UVB-straling te blokkeren, terwijl breed spectrum zonnefilters zijn ontworpen om te beschermen tegen zowel UVB en UVA-straling.