Microsoft Excel: formules en functies

Deze klasse How-To Geek School is bedoeld voor mensen die gebruik maken van Excel, of proberen om Excel te gebruiken, maar worden geïntimideerd door het concept van formules en functies. Het doel is om u een Excel-pro, of op zijn minst een bevoegde amateur, in slechts een paar lessen.

Deze klasse How-To Geek School is bedoeld voor mensen die gebruik maken van Excel, of proberen om Excel te gebruiken, maar worden geïntimideerd door het concept van formules en functies. Het doel is om u een Excel-pro of op zijn minst een bevoegde amateur in slechts een paar lessen.

In deze les, introduceren wij u aan basisregels voor het maken van formules en het gebruik van functies. We voelen ons één van de beste manieren om te leren is door te oefenen, dus we bieden verschillende voorbeelden en hen in detail uitleggen. De onderwerpen die we hebben betrekking op onder meer

In deze les bespreken we celverwijzingen, hoe om te kopiëren of verplaatsen van een formule, en cellen opmaken. Om te beginnen, laten we duidelijk maken wat we bedoelen met celverwijzingen, die een groot deel van de kracht en veelzijdigheid van formules en functies te ondersteunen. Een concreet greep op hoe celverwijzingen werk zal u toelaten om het meeste uit uw Excel-spreadsheets te krijgen!

In deze les zullen we bespreken categorieën van functies – wat ze doen en diverse voorbeelden – en om te laten zien hoe ze werken, laten we u zien een aantal voorbeeld spreadsheets. Wij raden u aan om mee te volgen door het creëren van je eigen spreadsheets.

Het hebben beoordeeld basisfuncties, celverwijzingen, en de datum en tijd functies, hebben we nu een duik nemen in een aantal van de meer geavanceerde functies van Microsoft Excel. We presenteren methoden om klassieke problemen in de financiële wereld, de verkoop rapporten, verzendkosten, en statistieken op te lossen.

Bolaji Badejo, de acteur in de vreemdeling pak in de 1979 Sci-Fi horror klassieker Alien, nam Tai Chi en mime lessen om de vreemdeling de langzame, vloeiende en bewuste bewegingen geven die grondig doodsbang publiek over de hele wereld.