kindlebility schepen webartikelen recht om uw Kindle [bookmarklet]

Kindlebility is een slimme bookmarklet dat het doodsimpel om snip, formaat, en shuttle artikelen die u op het web om uw Kindle maakt. De service is gratis, snel en schokkend goed in opmaak artikelen voor de Kindle.

Met de bookmarklet is eenvoudig. Het is niet zo eenvoudig als de gemiddelde bookmarklet-waarin je gewoon klikt u op de pagina die u wilt en direct resultaten-het vereist een zeer kleine hoeveelheid van de setup.

Je moet de Kindlebility website te bezoeken en geef uw Kindle e-mailadres om de bookmarklet-dat wil zeggen te genereren. yourkindlename@free.kindle.com-and vervolgens toestemming voor de Kindlebility server om u e-mail. U vindt de e-witte lijst in uw Amazon-account onder de Manage My Kindle-instellingen. Zodra je die twee dingen gedaan hebt alles wat je hoeft te doen is op de “Verzenden naar mijn Kindle!” Bookmarklet elk moment dat u wilt verzenden artikelen doe je Kindle.

De bookmarklet is pittig en, ervan uitgaande dat je ofwel met behulp van een 3G-Kindle of verbonden met een Wi-Fi-knooppunt, dan heb je het artikel in een kwestie van seconden te hebben. We hebben het getest op de artikelen uit How-To Geek- inclusief de Custom Kindle Screensaver gids te zien in de foto hierboven-Salon, The New York Times en andere blogs en kranten. Het beeld conversie en opmaak was perfect in elke test.

Hit de link hieronder om te beginnen met Kindlebility of lezen hun snelle how-to installatiegids hier.

Kindlebility

Geen dingen verzenden over de Whispernet geld kosten? Daarom zou deze kosten geld te doen? Zo ja, is er een manier om dit te omzeilen op alle?

Wow, dit kicks ass!

@Luby

Voer de gewenste Kindle e-mailadres in het veld “To”. Gebruik de “name”@kindle.com adres voor draadloze levering of “name”@free.kindle.com gratis levering aan het e-mailadres in dat bij uw Amazon.com rekening; http:. //www.amazon. com / gp / help / klant / display.html? nodeId = 200140600

Waarom niet gewoon Instapaper gebruiken? U kunt de artikelen uit de Kindle browser lezen, of haal uw artikelen met behulp van Calibre en ze converteren naar formaat mobi.

Bedankt voor de writeup !!

Als iemand geen problemen ziet of vragen heeft over de service, aarzel dan niet om de links aan de onderkant van de belangrijkste pagina in contact te komen met mij.

proef

Is deze trant Send to Kindle?

http://www.klip.me/

@Chuck

Want het is leuk om verschillende keuzemogelijkheden voor dingen.

Kindle in een Kindle in een Kindle: http://i.imgur.com/JtpPr.jpg

We moeten dieper in te gaan.

Maar hoe zit het arme Nook gebruiker?

@Nick – Stuur naar Kindle werkt niet met afbeeldingen. Dit werkt prachtig.

Kindlebility lijkt niet te werken voor mij. Ik heb de instructies gevolgd, maar toen ik op een artikel wil sturen naar mijn Kindle een doos verschijnt in mijn browser die zegt: “werken” en er gebeurt niets. Ik gebruik Firefox 4.0 – is dat een probleem?

Ik heb een paar van deze diensten geprobeerd en ik heb liever http://www.kindlethispage.com

Zal dit werk met de Kindle Reader software die gratis wordt verstrekt en werkt op uw computer?

Ik ben niet “true” techy, maar vonden dit een eenvoudig en leuk. De set-up is goed uitgelegd en moest niets extra. Ik heb een Kindle 3 …

Ik hou echt van deze bookmarklet, genoeg om daadwerkelijk te sturen wat geld om zijn schepper. Er is geen fijnere compliment!

Daniel

Ik heb problemen met het verzenden naar Kindle had, misschien uw site niet bereikbaar is. ‘502 Bad Gateway’ komt

Werkt niet op FF5 niet. Vanuit de FAQ: Welke browsers werkt Kindlebility werken?

Google Chrome, Firefox 3.5+, Safari 4+, Opera, IE8 +

Briana, dank u – ik ging gek probeerde dit op te zetten tijdens het gebruik van FF5 te krijgen. Ik kwam mijn Kindle e-mail, maar nooit kon krijgen de bookmarklet opdagen.

Een groep van uilen wordt een “parlement”.