hoe je SMS-berichten van uw pc te sturen met je Android-telefoon

Je zit op je PC en je ontvangt een SMS-bericht, zodat je pick-up van uw telefoon ontgrendelen, lees het bericht, en typ een terug met behulp van het kleine toetsenbord op het aanraakscherm. Waarom niet in plaats daarvan gebruik maken van uw pc? Als je al achter de computer zit, kunt u gemakkelijk gebruik maken van het toetsenbord van uw computer over te nemen om tekstberichten te verzenden en te ontvangen.

Hoewel dit is zeker geen nieuw idee, het is een lange weg afgelegd in de afgelopen jaren. Vandaag gaan we een kijkje nemen op een handvol van de beste apps beschikbaar voor Android voor SMS-naar-pc synchroniseren nemen.

MightyText is waarschijnlijk de langstlopende SMS-from-PC app beschikbaar voor Android, en met goede reden: het is ook een van de beste. Het is uitzonderlijk betrouwbaar, efficiënt en gemakkelijk te gebruiken. U logt in op zowel de smartphone app en webapp met uw Google-account, zodat u op betrouwbare wijze kan SMS en MMS-berichten vanaf uw PC, zelfs als het niet op hetzelfde Wi-Fi-netwerk als uw telefoon.

Het werkt vrij eenvoudig: de MightyText diensten rondhangt op de achtergrond van je Android-telefoon, kijken voor nieuwe SMS of MMS-berichten te laten zien. Wanneer men doet, grijpt de inhoud en stuurt deze naar de desktop client, zodat u uw berichten te krijgen in principe real-time. Het bericht wordt ook onaangeroerd in de messaging-app links op je Android-telefoon-MightyText geen boodschap te wijzigen in any way.

Er is één belangrijkste nadeel aan het gebruik van MightyText: gratis verzending van het bericht is beperkt tot 250 berichten per maand. Dit was niet altijd het geval, dus als je MightyText hebt geprobeerd in het verleden, heb je waarschijnlijk niet te maken hebben met dit. U kunt deze grens met MightyText Pro, dat is $ 4,99 per maand (of $ 39,99 per jaar), en brengt ook thema’s, gepland messaging, sjablonen, handtekeningen, verwijderde limieten opslag, geen advertenties, en nog veel meer te verwijderen. U kunt meer informatie over betaalde dienst MightyText uitzoeken hier.

Als u op zoek bent naar een veel waar voor je geld, zou MySMS gewoon perfect voor je. Het uitgangspunt is hetzelfde als MightyText, maar je zult geen verzendlimieten te zoeken in de gratis versie in feite, tenzij u geavanceerde opties voor berichtuitwisseling, kunt u waarschijnlijk wegkomen met alleen met behulp van de gratis versie.

Het belangrijkste verschil met MySMS is dat je de MySMS app als uw primaire messaging-app te gebruiken. Dat betekent dat het opgeven van uw favoriete SMS / MMS app in plaats van de ene aangeboden door MySMS. Het is niet een vreselijke app, maar het is ook niet zo full-featured als sommige van de anderen die er zijn.

Als u besluit dat de fundamentele optie is gewoon niet genoeg voor je, de Premium upgrade voegt veel waar voor niet veel geld. export opties, en de volledige boodschap van back-ups, je zult call management op de PC, gepland messaging, SMS synchroniseren naar een andere telefoon, tekst archivering tot Dropbox, Evernote, en Drive te krijgen. Alle voor $ 9,99 per maand. Dat is solide.

Pushbullet is makkelijk een van de meest populaire Android-apps in de afgelopen jaren, want als biedt veel geavanceerde functionaliteit die u normaal gesproken meerdere apps zou moeten volbrengen. De vennootschap heeft veroorzaakt heel wat opschudding toen het besloot om een ​​premium model te bieden, echter, zoals sommige van die functies is nu achter een paywall. Toch, op $ 4,99 per maand of $ 39,99 voor een jaar, je bent nog steeds veel functionaliteit.

Terwijl de functie SMS-from-PC is slechts een van de trucs mouw Pushbullet’s, het is waarschijnlijk de meest betrouwbare service die ik heb gebruikt (en ik heb ze allemaal gebruikt). Het probleem is dat het beperkt blijft tot 100 gratis berichten per maand voor die een Pro-account, maar ponying up die vijf dollar per maand krijg je ook Universal Copy / Paste, Mirror Notification Acties en prioritaire steun van de Pushbullet team.

Eerlijk gezegd, zelfs als je niet geïnteresseerd in het gebruik Pushbullet als SMS-client op uw pc, de app is een must-have app voor elke Android gebruiker. Om een ​​kijkje op alles Pushbullet hier kunnen doen, hoofd.

AirDroid is waarschijnlijk de meest interessante toepassing van het stel, omdat alles zeer anders dan de andere handgrepen. Net als Pushbullet, het is veel meer dan alleen een elementaire SMS van PC app, het is in wezen een remote access app die bijna op afstand je telefoon kunt bedienen vanaf uw pc. Het heeft een geavanceerde kennisgeving spiegelen, dus je kunt niet alleen verzenden en ontvangen van SMS en MMS-berichten op uw pc, maar ook interactie met de meeste andere apps, zoals de kiezer, WhatsApp, Facebook, en nog veel meer.

Wat maakt AirDroid zo uniek maakt is de manier waarop het omgaat te sluiten op uw telefoon. In tegenstelling tot de anderen op deze lijst, die al werken met uw Google-account, AirDroid aangesloten op je telefoon via Wi-Fi. Het geeft je dan een desktop-achtige interface die u toelaat om uw telefoon op afstand te bedienen. Het is echt cool.

AirDroid biedt een webapp, evenals Windows en Mac-desktop apps. Voor meer informatie over AirDroid weten te komen, ga hier.

Er zijn meer mogelijkheden voor het op afstand toegang tot uw SMS-berichten dan ooit tevoren, met een aantal van de beschikbare apps aanbieden van nog meer geavanceerde functionaliteit. Het komt echt neer op wat functies die u zoekt en hoeveel u wilt betalen-als SMS en MMS-berichten is alles wat je na, MySMS is waarschijnlijk de weg te gaan, als je wilt meer bang voor te krijgen uw geld, het is zeker de moeite waard te verkennen Pushbullet en AirDroid.

Alles voor WhatsApp?

Sinds 2010 heb ik gebruik gemaakt PdaNet juni Fabrics terwijl mijn Android-telefoon (Droid Razr) wordt opgeladen / aangesloten op mijn laptop en het werkt geweldig.

Als je op AT & T, is er een AT & T Berichten app waarmee je tekst via een online interface ook. Het probleem dat ik heb met het is dat ik ben gewend aan de voorraad HTC messaging app en willen niet over te schakelen naar hun (IMO lelijke) app.

Is er zoiets als deze beschikbaar voor Windows Phone 8?

Ik gebruikte Mighty tekst voor een tijdje, maar het had synchronisatie problemen en gewoon algemene weirdness. Ik overgestapt naar “SMS-berichten ↔Text op de PC”. Veel stabieler. De tablet app wordt betaald (maar je kunt gewoon de site op uw tablet te bezoeken).

Wacht nog steeds op Google Hangouts via SMS / MMS te nemen en te verenigen het over apparaten !!!

Mijn nieuwe Droid Maxx wordt geleverd met Motorola connect en verbindt de telefoon om Chrome met een extensie. https://chrome.google.com/webstore/detail/motorola-connect/kigmoblgooahdmdibodmcnffgnejlndh?hl=en

Een ander goed Dat is alleen Android en Google Chrome is slechts Krome

Het stuurt al uw meldingen om rijk meldingen Verchroomde en ook u kunt reageren op sms-berichten

Ik gebruik snappea, het grenst ook al je spullen, waaronder txt msg logss en alles anders. en doet txt berichten. Grote app voor gratis. Check it out.Using een Samsung Galaxy S2 Android gebaseerde telefoon.

Ik was verbaasd niemand noemde het gebruik van gewone oude e-mail. Jarenlang heb ik sms’en de vrouw aan @ vtext.com.

Een goede lijst is op http://benchmarkreviews.com/3612/how-to-send-free-multimedia-sms-text-messages-from-email/

Wortelen waren oorspronkelijk paars en geel, de fel oranje variëteit die we vandaag consumeren werd in de 16e eeuw door de Nederlandse geteeld.