how-to vakantie cadeau gids 2013 geek’s: kleinigheidjes zeker te behagen

Met alle grote gadgets en geeky speelgoed ‘n snuisterijen die in de kleine-genoeg-voor-een-kous categorie vallen, is er geen noodzaak om jezelf te beperken tot saaie kleinigheidjes. Lees verder zoals we presenteren een aantal fantastische items te plooien in al die kousen hangen op de mantel met zorg.

Terwijl wat een kous stuffer varieert van gezin tot gezin, hebben we ervoor gekozen om de stok met twee traditionele traditionele maatregelen. Al onze kleinigheidjes eigenlijk passen in een kous en ze zijn allemaal relatief goedkoop ($ 25 of minder).

Dit is het vijfde deel van de How-To 2013 Holiday Gift Guides Geek, om gelijke tred te houden met de rest van de gidsen de hele maand december, moet u een oogje houden op het artikel tag GiftGuide2013 houden.

Voor de geek op de weg, het is leuk om portable apps en gegevens bij de hand te houden (en handig, op uw sleutelhanger). Flash drives zijn perfect voor, maar in het verleden werden ze gemaakt van goedkoop plastic die vaak eindigde gescheurd of, erger nog, knapte recht uit de sleutelhanger attachment.

Gelukkig zijn er een breed scala van metalen / ruggedized flash drives op de markt nu. Ik blijf de Kingston Data Traveler SE9 ($ 11 en hoger) op mijn keychain: het is zo klein en licht is het moeilijk te geloven dat 32 GB aan opslagruimte neemt minder ruimte in dan mijn huissleutel. Spreken van huissleutels, de LaCie PetiteKey ($ 19 en hoger) ziet er eigenlijk als een sleutel dankzij een extreem slanke form factor. Er is ook een aluminium en chroom model uit Silicon Power ($ 19) die iets andere styling maar dezelfde robuuste duurzaamheid biedt.

Gezien het feit dat al deze schijven kosten vrijwel hetzelfde (te geven of een dollar) als hun goedkope plastic tegenhangers, er is echt geen goede reden om te gaan voor een plastic body / afneembare kap model over een waterdichte all-in-one robuuste model.

Smartphones, tablets en draagbare gaming systemen zoals de DS en PSVita zijn alle macht belust (en er is niets erger dan niet hebben van kracht wanneer u het nodig hebt). Voor degenen die go-go-go verhuizers op uw lijst die kracht uit de buurt van hun huis of kantoor nodig heeft, een accu is een geweldige manier om hun leven gemakkelijker te maken. De apparaten werken op een eenvoudig principe: je laad ze op naar huis als u uw telefoon of tablet zou aanrekenen en dan, als je onderweg bent, kunt u uw apparaat aansluit via de USB-kabel recht in de batterij om extra krijgen sap.

Voor lichtgewicht gebruik, weinig lipstick-sized laders zoals de Anker Astro Mini ($ 20) zijn perfect voor het bijvullen van een smartphone met een lading of twee. Een soortgelijk apparaat is de Intocircuit T5000 ($ 22), die extra levensduur van de batterij biedt in een iets groter pakket.

Wees gewaarschuwd, echter, als u een accu vlezige genoeg om een ​​iPad of andere grote apparaat op te laden terwijl je actief gebruikt dat wilt, moet u een beetje meer dan onze $ 25 stuffer limiet te brengen en pick-up een grotere accu met een 2A-uitgang (de meeste kleinere / goedkoop packs hebben 1A uitgang die genoeg uitgang niet voorziet in gelijke tred te houden met een in-gebruik iPad). Voor dergelijke situaties, zoiets als de Anker Astro ($ 30) is een betere pasvorm.

We weten, we weten. Onze lijst is overdreven ernstig tot nu toe met al dit gepraat over flash drives en batterijen, dus: ontketenen de robots! Of je ze uitglijden in de opslag van een vijf jaar oud of een vijftig jaar oud, de capriolen van kleine robots verrukking zo ongeveer iedereen.

Een van de grootste producenten en zeker het bedrijf dat eigenlijk vorig jaar de aftrap voor de kleine robot-rage in het hele land is Innovation Labs, de maker van de Hexbug lijn van speelgoed. Ze maken groter Hexbugs, ongeveer de grootte van de palm van een kind, zoals de Hexbug Scarab ($ 10) en de Hexbug Ant ($ 9), alsmede de zeer populaire en kleine Hexbug Nanos ($ 11 voor een of $ 30 voor een set van 5).

De grotere robots hebben elk hun eigen truc (de mieren rond te rennen en van richting veranderen wanneer ze tegen het lijf loopt dingen, andere Hexbugs verbergen van licht, reageren op geluid, etc.). De kleinere Hexbug Nanos zijn in wezen pager motoren met een kleine rubberen poten: de trilling van de motor zorgt ervoor dat hun kleine rubberen benen te trillen en stuwen ze naar voren snel en onvoorspelbaar. De Nanos waren een enorme hit in ons huis vorig jaar met volwassenen, kinderen, en katten gelijk. Als je op weg bent naar een vakantie partij of hebben een heleboel kousen om spullen, raden wij het krijgen van een Nano verpakking. Kijken naar een bos van Nanos met elkaar omgaan is veel leuker dan het kijken naar een enkele zip rond.

Hoofdtelefoon koorden tegen een stootje, hoofdtelefoons zelf verdwalen, en het is altijd leuk om een ​​extra paar oordopjes weggestopt ergens. Gezien de prevalentie van draagbare elektronische het geven van geschenken, het is leuk om een ​​nieuwe hoofdtelefoon aan te gaan met uw glanzende nieuwe apparaat.

Hoewel er is zeker een markt voor gekke $$$ audiofiele oordopjes, zijn de meeste mensen niet van plan te laten vallen $ 300 op een paar Etymotic Research geluidsisolerende oordopjes om een ​​kous spullen (als u bent, willen we graag uw huis te komen voor Kerstmis). Gelukkig voor de prijsbewuste, er zijn een hoop echt zeer beoordeeld earbuds op de $ tot het einde van de schaal $$.

Panasonic RPHJE120K oordopjes zijn slechts $ 5-8 afhankelijk van de kleur die u selecteert en behoren tot de hoogst genoteerde oordopjes op Amazon met 4,5 sterren gebaseerd op maar liefst 8191 beoordelingen. In een vergelijkbare prijsklasse, kan je pick-up Sony’s over-the-ear MDR-ZX100 hoofdtelefoon voor slechts $ 17 (ook hoog gewaardeerd met 4 sterren gebaseerd op 2786 beoordelingen).

Een ding dat we zouden ten zeerste aanraden als je een koptelefoon aanschaf voor een kind is om een ​​volume te beperken bijlage of een hoofdtelefoon met volume limiter ingebouwd in te kopen. Kinderen blijken vaak hun apparaten veel te luid, volume beperkende circuit houdt ze draaien het volume in het gehoor beschadigen range. JLabs en Sony hebben beide kindvriendelijke over-the-ear hoofdtelefoon ($ 14-20). In-ear hoofdtelefoon voor kinderen zijn een beetje lastiger te vinden (de meeste bedrijven maken over-ear, want het is veel makkelijker om een ​​breed scala van de kinderen te passen en niemand wil het bedrijf dat kinderen stimuleert om dingen te schuiven in hun oren te zijn), maar ze ‘ re die er zijn: dB Logic EP-100 model verkoopt voor $ 15-20.

Magnetisme is een van die fun-to-play-met verschijnselen die een beroep op alle leeftijden. Er is geen tekort aan leuke magnetisch speelgoed niet. The Mysterious Magnet Tube ($ 15) is een afgesloten 5 “tall cilinder gevuld met ijzer krullen en een magneet die u kunt gebruiken om magnetische golven te visualiseren. Wilt u echt uw handen op de magneten, Crazy Aaron’s Super Magnetic Putty ($ 15) is een raar maar leuk hybride van Silly Putty en ferromagnetische deeltjes.

CMS Magnetics bouwdozen ($ 9 en hoger) die vermogen kogelmagneten combineren met stalen staven connector ingepakt in plastic die samen voor allerlei keurige structuren alle samengehouden door magnetisme.

Spreken van magneten, laten we niet de magneet mekka in de woning verwaarlozen: de koelkast. Heeft u een LEGO fanaticus? Geef ze een pak van magnetische LEGO bases ($ 4 voor 5) om hun favoriete LEGO figuren of lichte creaties showcase op de koelkast. Weten dat ze een favoriete LEGO serie? U kunt de bases en de cijfers samen te kopen, zoals deze Star Wars cijfers ($ 14) of deze Harry Potter figuur s ($ 24). Geen behoefte om jezelf te stoppen bij LEGO magneten, vind je ze voor allerlei onderwerpen, zoals Doctor Who, Star Trek, en nog veel meer.

Het laatste beetje over LEGO personages, Doctor Who, en dergelijke, brengt ons bij de beste ding over geeky kleinigheidjes. Uw wegen voor zich overgeeft je vrienden en familieleden ‘geek strepen effectief onbeperkt. iets wat ze in te halen, slaan boven Amazon en Etsy, en u zult meer geeky kleinigheidjes te vinden dan je zou passen in een honderd kousen. Triforce Sleutelhangers ($ 8), Star Wars Light Sabers ($ 15), een enorme pond zak van rollenspellen dobbelstenen ($ 19), als je weet wat je geek is in je stapels van koele snuisterijen, heck zelfs sokken, om te delen met hen kan vinden .

Of u geïnspireerd bent door onze kous stuffer ideeën of u al een paar van je eigen geluid uit in de commentaren. We willen horen over uw geeky kleinigheidjes of ze nu in de winkel koopt, DIY, of ergens tussenin.

De Zimbabwaanse hyper inflatie crisis van 2008 leidde tot een valuta de inflatie naar schatting meer dan 95% per dag -door het einde van het jaar de USD naar ZWD koers was $ 1-100 novemvigitillion (10 ^ 92) Zimbabwaanse dollar.