Toetsenbord Ninja: met behulp van de Instant Search sneltoetsen in Microsoft Outlook 2007

Als u gebruik maakt van Microsoft Outlook als uw e-mail client, heb je waarschijnlijk al gebruik gemaakt van de onmiddellijke zoekvak … maar het gebruik ervan kan zelfs nog meer “instant” te zijn als je leert hoe je een paar sneltoetsen gebruiken, in plaats van hun toevlucht nemen tot de muis elke keer.

Focus de Search Panel

Als u wilt scherpstellen in de zoektocht paneel om de huidige map zoeken, kunt u gewoon gebruik maken van de sneltoets Ctrl + E om zich te concentreren in het zoekvak, en vervolgens begint te typen

Als je een fan bent van een schone inbox, je waarschijnlijk uiteindelijk te klikken op de link Alle Zendingen voor heel vaak …

Focus de Search Panel for All Items

In plaats van zich te concentreren de zoekpaneel alleen voor de huidige map, gebruik de sneltoets Ctrl + Alt + A om over te schakelen naar de All Zendingen zoeken view.

Opmerking: Als uw zoekopdracht in de huidige map niets terug te keren, dan kunt u gewoon gebruik maken van deze snelkoppeling in plaats van te klikken op de link “Alle Zendingen” … je hoeft niet alle items eerst zoeken. Erg nuttig.

Keer terug naar de map

Nadat u uw zoekopdracht hebt gedaan, kunt u terugkeren naar de map die u aan het bekijken was met behulp van de Esc-toets.

Opmerking: Als u het wissen zoekpaneel eerst opent, zal de Esc-toets die u niet terug te keren naar de Inbox, maar als je de huidige map (Ctrl + E) richten, een zoekopdracht uitvoeren, en vervolgens op Ctrl + Alt + A om doorzoeken mappen, dan is de Esc-toets keert u terug naar de vorige map.

Je kunt achteruit te zoeken met Shift + F4 ook.

Dit laat je zoeken door alles wat er is geïndexeerd op uw harde schijf, inclusief e-mail.

im wachten op “Het bouwen van een nieuwe computer – Deel 3: Instellen it Up” !!!

@Blauw

Ja, ik was van plan om dat men vandaag zetten, maar we hadden een verschrikkelijke server crisis … de hosting provider die we gebruikten bliezen in het weekend! (Letterlijk)

http://tech.slashdot.org/tech/08/06/01/1715247.shtml

Ik zal het moeten in de volgende dag of twee, beloven.

Dit werkte heel goed voor mij. Bedankt!!!

Geweldig! Ik was op zoek naar de snelkoppeling naar Geavanceerd zoeken, omdat regelmatige zoeken is zinloos en frustrerend.

Wild bananen, in tegenstelling tot gedomesticeerde plantage bananen, zijn verpakt met grote zaden en worden oneetbaar beschouwd.