toenemen speld telefoon veiligheid door het herhalen van een cijfer

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om de veiligheid van de PIN wachtwoorden op apparaten met touch screens kunt u dit doen door het herhalen van een cijfer in de reeks te verhogen.

Meer dan bij Tech Crunch benadrukken ze een keerzijde aan touchscreen PIN-interfaces en een manier kunt u gemakkelijk de veiligheid te verbeteren. Ten eerste het probleem: als u een viercijferige PIN-code te gebruiken met vier unieke nummers, uw vingerafdrukken geven u weg. De sporen op het scherm identificeren de knoppen ingedrukt en verminderen het grote aantal combinaties verkregen van een 4-cijferige (10.000) een zeer laag aantal combinaties kan maken met slechts 4 getallen (24).

De oplossing? Door simpelweg een verdubbeling een van de cijfers (dat wil zeggen via het nummer 5 keer in de volgorde zoals 5785) vergroot u de mogelijke varianten tot 36. Het is een marginale stijging om zeker te zijn, maar het brengt een extra uitdaging om iemand snooping op uw telefoon met absolute nul inspanning van uw kant.

Wilt u uw iPhone pincode meer veilig? Herhaal dit een cijfer. [Tech Crunch]

Het grappige is dat ik nooit zelfs beschouwd als een persoon kan gewoon kijken naar je vingerafdrukken tot net nu lol. Mijn toegangscode doet al nemen twee van dezelfde nummers, maar het is leuk om te weten dat helpt nog meer om beveiligd te houden.

Of u kunt uw scherm schoon te houden, zodat uw smoezelig vingerafdrukken zijn er niet

Of gewoon op een willekeurige toets voor / na de code: D Dat goed ook behoort te werken. Het vereist een meer druk, maar verhoogt de mogelijke combinaties meer dan alleen maar het herhalen van een één.

Of men zou kunnen hun telefoon gebruiken na het ontgrendelen van het zo dat door het gebruik van hun telefoon dat ze meer vingerafdrukken te verlaten;. Gewoon zeggen dat de logica heeft geen zin, tenzij u uw telefoon te ontgrendelen en sluit het weer zonder iets te doen op uw telefoon.

Matt: Het punt is dat je die exacte plekken zullen gebruiken op het scherm het meest, als je gaat te duwen op dezelfde plaats elke keer weer. Ik denk dat een manier die telefoon beveiliging kan worden verbeterd is of met de pin unlock veranderende plaats op het scherm elke keer, of de feitelijke cijfers veranderen van locatie – op die manier vlekken over het hele scherm.

Zeker, zou een betere en even eenvoudige manier om de veiligheid te verbeteren om de gewoonte van het wissen van een vinger of duim over het scherm na het invoeren van beveiligingsgegevens te creëren.

Nou, je kunt gewoon kiezen voor een langere numerieke PIN-code. Zet de Eenvoudige code af en voer een numerieke PIN-code. Volgende keer dat u wilt ontgrendelen, zal iOS niet het volledige toetsenbord, maar alleen het numerieke toetsenblok te laten zien.

Ik gebruik gewoon een lang wachtwoord .. 12 cijfers, letters, cijfers en leestekens.

Vergeet niet, kan uw huis / bedrijf beveiligingssysteem vertonen dezelfde “slijtage” op zijn toetsenbord. Ik heb een aantal keypads die ofwel gezien; 1) echt heel vies op de 4 cijfers gebruikt voor het inschakelen / uitschakelen van het alarm, of; 2) de vier cijfers zijn de enige “schone” cijfers op het pad, de rest zijn stoffig en groezelige, of, 3) de nummers weg te gedragen op de 4 cijfers gebruikt, en zijn vers op de cijfers niet gebruikt.

Hoe dan ook, kunt u een tip uit een indringer op de 24 mogelijke code combinaties door het verlaten van het toetsenbord in een van deze staten. Niet dat iemand daadwerkelijk kan denken als het alarm af gaat en het geluid is vol van uw trommelvliezen.

Telefoon fabrikanten moeten eigenlijk gewoon klauteren de beschikbare 10 cijfers elke keer dat je probeert om het te ontgrendelen. Zo het nummer 8 niet in dezelfde meerdere malen achter elkaar. Tuurlijk, het zal je vertragen, maar het zal helemaal bypass controleren van vingerafdrukken om te zien welke nummers u geraakt ..

Een wachtwoord 4-cijferige inherent onveilig is. Een persoon met voldoende inzet zal uiteindelijk figure it out. Als u zich zorgen over de veiligheid bent, gebruik dan een langer wachtwoord.

In een afdeling ziekenhuis was hun alarm toetsenbord bij de deur. Ik heb gemerkt dat de ‘7’ toets was erg vies. Voor de hel van deze poressed ik 4 keer en Voila! Hij wilde me om het te bewapenen of voer een functie uit te voeren. Het is waar.

Ik gebruik een 11-cijferige pincode met één cijfer 4 keer herhaald en een andere keer. Ik heb ook toetst u dit snel. Maar het beste deel is dat op de 5e karakter dat ik een backspace-toets en rekey het cijfer weer. De logica is dat verstoort iemand te kijken, mentaal. Zij kunnen u kijken (hard, ik heb geoefend en sleutel snel), maar zeggen dat ze nauwlettend in de gaten. Toen ik de backspace raakte het is onverwacht, zodat ze mentaal proberen een back-up, mentaal ‘deletind’ wat ze hebben geprobeerd onthouden. Inmiddels heb ik voortgezet en hun ritme wordt verloren. Dit werkt – ik heb het niet goed uitgelegd, maar iedereen die het bestuderen psych zal de theorie te leren kennen.

Als een sys admin moest ik ook om wachtwoorden te geven via de telefoon naar externe sites soms (twee keer per maand). De data was erg veilig, dus ik moest het passeren met uw stem op een zodanige wijze dat niemand luisteren kon ontcijferen. Dit werd gedaan door vooraf aanbrengen met remotet sites die een aantal tekens automatisch worden getranscribeerd iets anders. Dus, als de regel was T = 2, dan gaf ik ze het wachtwoord van ‘klets’ ze zouden weten dat het 2a22le. Niet oneindig veilige maar handig tot casual inbraak te omzeilen.

Populaire glijmiddel Astroglide was, zoals de naam al aangeeft, uitgevonden in relatie tot de ruimte-programma, het werd ontdekt door een chemicus op zoek naar een stof die olie zou zuiveren van het ammoniakgas gebruikt in het koelsysteem van de space shuttle’s.