op het puntje – een lamborghini thema voor chroom en ijzer

Onlangs deelden we een geweldige Lamborghini Windows 7 thema met u en vandaag hebben we een Chrome / Iron thema om te helpen aanpassen van uw systeem een ​​stap verder. De op het puntje thema zal uw Chromium-gebaseerde browser match in mooi met de Lamborghini systeem thema voor een complete desktop-ervaring.

On The Tip [Google Chrome-extensies]

Miste het zien van de Lamborghini Windows 7 thema voor het eerst? U kunt onze post op het hier vinden.

Speed ​​Up uw bureaublad met de Lamborghini Theme for Windows 7

Goeie. Thanks Aziatische Angel.

Wie is Asian Angel LOL: P?

AlexGEEK, ze is de persoon die dit bericht geplaatst.

@BatNerd – Blij dat je graag het thema. ^ _ ^

Ze is een engel uit Azië 🙂

Er is een vervelende bug met deze thema’s in windows7;. Als je de show desktop zweven, Chrome verdwijnt wanneer het in plaats transparant moeten gaan.

@Will – Na wat sleutelen rond met dit thema en anderen Chromium verdwijnt de methode die ik gebruik. Mijn gedachte is dat er iets eigenzinnig binnen het Chromium code zelf op dit moment als het gaat om de zichtbaarheid / rendering opzichte van de functie van Windows 7 Show Desktop.

Hoewel wetenschappers van de Whirlpool Corporation ontwikkelde gevriesdroogde ijs, of “astronaut ijs” voor de NASA in reactie op verzoeken astronaut, bleek niet populair en is nooit daadwerkelijk is meegenomen op een ruimtemissie.