noten voor 2015/09/06

Apple is van toepassing voor octrooi voor brandstofcelsysteem dat een MacBook zou de macht “voor dagen of zelfs weken”

De US Patent and Trademark Office heeft vandaag een patentaanvraag van Apple voor een brandstofcel systeem ontworpen om een ​​MacBook te werken zonder externe voeding “voor dagen of zelfs weken.” Het patent werd kort gepubliceerd na een Brits bedrijf gekletst te werken met Apple erin geslaagd om een ​​brandstofcel batterij passen in een iPhone 6, het voeden van het voor een week op een moment.

Het lijkt erop dat bijna dagelijks is er een aantal nieuwe verhaal over de volgende generatie batterijen die te mooi lijkt om waar te zijn. Maar dit is er een die ik echt hoop heeft een kern van waarheid aan het.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben