noten voor 2015/08/21

technische richtsnoeren

Beginnend 1 september 2015, Amazon aanvaardt niet langer Flash-advertenties op Amazon.com, AAP, en diverse IAB standaard posities in eigendom en beheer domeinen. Dit wordt ingegeven door de recente browser instellen update van Google Chrome, en bestaande instellingen browser van Mozilla Firefox en Apple Safari, dat Flash-inhoud beperkt weergegeven op webpagina’s. Deze verandering zorgt ervoor dat klanten nog steeds een positieve, consistente ervaring over Amazon en haar relaties hebben, en dat advertenties getoond op de site naar behoren functioneren voor optimale prestaties.

Amazon stopt met het accepteren van Flash-advertenties. Hopelijk zal deze trend voortzetten.

96,8 procent van de nieuwe smartphones verkocht, ofwel de iPhone of Android-apparaten

Van 329 miljoen geregistreerde telefonische verkoop in de afgelopen drie maanden 319 miljoen liep ofwel Google’s Android-besturingssysteem of Apple’s iOS alternatief. Dat vertegenwoordigt 96,8 procent van de markt, die overeenkomen met het eerste kwartaal van dit jaar voor het hoogste percentage gecontroleerd door de twee grootste platforms. De huidige smartphone markt is, voor alle doeleinden, alleen deze twee Amerikaanse giganten duking it out.

De “Personal Computer” is nu een smartphone, geen laptop of desktop. En in dit landschap, heeft Microsoft de oorlog voor het besturingssysteem marktaandeel verloren. Tuurlijk, ze zijn nog steeds vechten veldslagen, maar de oorlog is al gewonnen. Android domineert de low-end net als Windows ooit deed, en Apple domineert de high-end.

Vorige gedachten die je zou kunnen gemist hebben