nieuwe Google Voice Search-extensie nu beschikbaar voor chroom

Heb je ooit in een positie waar je handen waren vol, of bedekt met ‘iets’ dat je wilde weg van je toetsenbord te houden, maar die nodig zijn om te zoeken naar iets op Google op hetzelfde moment geweest? Of het nu is het vinden van wat de vergeten ingrediënt voor het gerecht u kookt is, of de volgende stap die u moet uitvoeren op uw work-in-progress, heeft Google je bedekt met hun nieuwe Voice Search extensie!

Met behulp van de nieuwe uitbreiding is zo eenvoudig kan zijn … zoals in de demo video hieronder.

U kunt de extensie te installeren en meer informatie over het via de onderstaande links. De OMG! Chrome! blogpost hieronder gelinkt is een goede read-through voor meer informatie over een aantal eigenaardigheden die aanwezig zijn in deze eerste beta release van de uitbreiding.

Speciale opmerking: Op dit moment lijkt het erop dat de uitbreiding niet goed werkt, of soms helemaal niet met gelokaliseerde versies van Google’s zoekpagina in verschillende landen. Als het niet werkt voor uw locatie, probeer dan de belangrijkste ‘Plain Jane’ versie, totdat Google de extensie werkt.

Installeer de Google Voice Search hotword (Beta) Uitbreiding [Google Chrome Store]

Google Voice Search hotword Extension Announcement [Google+]

Nieuwe Google Extension Brengt ‘OK Google’ to Everyone [OMG! Chrome! blog]

Praat met Google Chrome op [YouTube]

[Via OMG! Chrome! en CNET News]

Waarom dit niet werkt op mijn PC met Windows 7, bijgewerkt chroom en microfoon in India.

Gebruikt u de gelokaliseerde versie van Google met dit? De OMG! Chrome! blog post vermeld in onze post verwezen problemen bij het gebruik van de uitbreiding met gelokaliseerde versie van de Google-zoekpagina. Het lijkt te werken alleen met de Amerikaanse versie van de zoekpagina op het moment …

Hopelijk zullen ze het werkend te krijgen voor alle lokalisaties zo snel mogelijk.

Ik heb ook nog een nota aan onze post over de lokalisatie probleem …

Tabasco Sauce, die iconische pittige Amerikaanse specerij, duurt drie jaar te produceren, de meeste van die tijd wordt geïnvesteerd in het fermentatieproces die helpt verzachten en breken de rauwe paprika, zonder te koken.