nieuw tabblad gedrag aan te passen in firefox met newtaburl

Willen Firefox naar een specifieke pagina of URL te openen wanneer u een nieuw tabblad te openen? Nu kunt u aangeven wat opent in dat nieuw tabblad elke keer met de NewTabURL extensie.

Instellen NewTabURL Up

Zodra u klaar bent met het installeren van de uitbreiding, de beste plek om te beginnen is met de opties voor NewTabURL. Er is slechts één venster, maar het geeft je heel leuke opties om mee te werken!

Zoals u kunt zien, kunt u kiezen voor de specifieke pagina of URL moet worden geladen wanneer er een nieuw tabblad wordt geopend. Een van de leuke features van dit toestel is de mogelijkheid om een ​​URL die in het Windows Klembord zodra u een nieuw tabblad opent laden (erg handig!). Merk op dat je kunt hebben de extensie die specifieke URL slechts één of meer dan eens.

Hier kunt u een voorbeeld van een URL die in het Windows Klembord en werd onmiddellijk geladen wanneer een nieuw tabblad geopend zien. Merk op dat de volledige adres wordt ook automatisch geselecteerd.

Conclusie

Als je merkt dat je het openen van nieuwe tabs vaak en nodig iets specifieks elke keer, dan zal NewTabURL zeker helpen om uw surfervaring leuker. Veel plezier!

Links

Download de NewTabURL extensie (versie 1.6.3)

Geweldig!

Ik denk dat het zal geweldig om te beoordelen “Back to Close ‘en’ SearchLoad Options” add-ons zijn, ze de manier waarop u surft volledig veranderen en opslaan van een groot deel van de onnodige klikken hier en daar.

NewTabURL, crikey gewacht op iets als dit voor een tijdje … grandtastic!

Hey AA, voel je vrij om te controleren New Tab King – het is ziet u uw meest bezochte sites te laten, onlangs gesloten tabbladen, stelde plaatsen en geeft u een Google-zoekopdracht-bar – Alle wanneer u een nieuw tabblad te lanceren.

Zou geweldig zijn om uw commentaar op deze FF extensie.

cheers; Eddie

Uw linkerlong is iets kleiner dan de rechter long om je hart tegemoet te komen.