microsoft is het afsluiten van Windows Live Messenger: wat dit betekent voor u

Windows Live Messenger – voorheen MSN Messenger – is ingesteld om af te sluiten op 15 maart 2013. Microsoft is het te vervangen door Skype en migreren van Windows Live ID’s (nu bekend als Microsoft accounts) Skype.

Als u een Windows Live Messenger-gebruiker, tijden veranderen. U moet de Skype-applicatie te gebruiken om te chatten – van derden instant messaging clients en oude versies van Windows Live Messenger niet meer functioneren.

Op 15 maart, zal u niet langer in staat zijn aan te melden bij Messenger met behulp van de Windows Live Messenger desktop applicatie. Als u probeert aan te melden, wordt u gevraagd om Skype te downloaden en te verwijderen Messenger van uw computer.

Als u een andere toepassing gebruiken om te chatten op Windows Live Messenger – zoals Pidgin of Trillian – deze toepassingen zal waarschijnlijk niet meer zo goed te functioneren. Het zal echter niet zo eenvoudig als het wijzigen van uw klant om Skype te gebruiken in plaats van Windows Live Messenger. De Skype-plug-in voor Pidgin kunt u alleen chatten met je Skype vrienden, terwijl Skype is al geopend en in de achtergrond draait. Trillian’s Skype-ondersteuning is een beetje meer geïntegreerd, maar het moet nog Skype geïnstalleerd en werkt niet op dit moment als gevolg van wijzigingen in het Skype-protocol.

Als u wilt chatten via Skype, uw enige reële optie op dit moment is de officiële Skype-client. Gelukkig, Skype is beschikbaar voor Windows 8, de traditionele Windows-bureaublad, Mac OS X, Linux, iOS, Android en Windows Phone, dus er is geen tekort aan opties. Echter, sommige van de cliënten – zoals Skype voor Linux en Skype for Android – zijn niet zo gepolijst en hebben nogal buggy geweest, in onze ervaring.

Als u wilt doorgaan met uw Windows Live Messenger-account en chatten met uw contacten, moet u uw Messenger-account migreren naar Skype. Deze migratie kan gaan op twee manieren, afhankelijk van of u al een Skype-account dat u wilt uw account fuseren of niet.

Ten eerste, ervoor zorgen dat u de laatste versie van Skype geïnstalleerd. Je kan het downloaden vanaf de website van Skype of gebruik de Help> Controleren op updates optie binnen Skype. Als u al in Skype bent aangemeld, gebruikt u de Skype> Afmelden optie om uit te ondertekenen en terug te keren naar het inlogscherm.

Vanuit het login-scherm, selecteert u de optie aan te melden met een Microsoft-account.

Log in met je Microsoft-account (voorheen bekend als Windows Live ID: dezelfde account waarmee u zich aanmeldt bij Windows Live Messenger).

U krijgt een scherm te zien waarin u wordt gevraagd of u al een Skype-account. Als je dat niet doet, klikt u op het ik ben nieuw op Skype knop en je Microsoft-account zal worden gekoppeld aan een nieuwe Skype-account. Als je dat doet, klikt u op het heb ik een Skype-account-optie en kunt u uw Microsoft-account samenvoegen met uw bestaande Skype-account.

Welke optie je ook kiest, ziet u uw Windows Live Messenger-contactpersonen verschijnen op uw Skype lijst met contactpersonen. Ervan uitgaande dat iedereen overschakelt, bent u in staat om verder te gaan chatten met je contacten vanuit Skype zal zijn.

Terwijl Skype is vooral gericht op de audio- en video-chats, kan het ook worden gebruikt voor tekst chatten. U kunt ook de Skype-interface in een meer minimale buddylijst – klikt u in het menu Beeld en selecteer Compact View.

Windows Live Messenger zal niet worden afgesloten volledig in maart. Het zal nog blijven functioneren op het vasteland van China.

Ik gestopt met het gebruik van Skype een lange tijd geleden en vervangen door Logitech Vid HD. Aangezien ik alleen gebruik maken van het alleen voor video-oproepen naar mijn zoon en een paar vrienden. Ik heb geen zwaargewicht Skype die alles doet behalve schoon mijn oren nodig. Logitech Vid HD is minimalistisch en doet zijn werk goed. Als dat is wat u zoekt, dan downloaden en geniet ervan.

Ze zijn het doden van de verbinding van de Messenger-toepassing. Ze havent kondigde een datum waarop ze worden het doden van toegang tot de dienst op een andere manier. Hopelijk zal dat heel even zijn.

Mijn skype login één e-mailadres en mijn MSN login is een ander e-mailadres.

Hoe kan mijn MSN contactpersonen vinden / zien me als ik inloggen op Skype nu?

Kan ik video-chatten met Messenger-contactpersonen in Skype?

het maakt niet uit of Live Messenger gaat. maar voor Hotmail gebruikers de e-mail toegang messenger gaat ook. dus eerst moet je verwijderen van alle Windows Live Essentials. download dan Windows Essentials 2013 en installeren op maat, selecteer boodschapper en installeer messenger voor toegang tot Hotmail.

Skype recht geeft op meerdere gebruikersnamen en wachtwoorden bij het installeren. controleren

alleen voor mensen af ​​of je je Skype en Microsoft-account u vanaf dat moment altijd aanmelden met een Microsoft-account, maar je blijft en gebruik maken van uw originele skype naam samen te voegen, als je niet beschikt over een Skype-account samenvoegen dan krijgt u een Skype-naam in het formaat Live: firstpartofemail (bijvoorbeeld als u e-mail is firstname@hotmail.com vervolgens je nieuwe skype naam live: voornaam) en je altijd aanmelden met een Microsoft-account ook.

@Dan Mente

je gewoon samenvoegen uw Skype en Microsoft-account (of niet als je niet wilt dat uw Skype en Messenger-contactpersonen in een bord in de (of als u niet beschikt over een skype naam)), dat houdt je skype gebruikersnaam die u aan mensen te voegen op skype (na 15 maart je, want iedereen met behulp van boodschapper moet worden met behulp van skype zou u uw skype-naam te geven, zodat mensen die je kunt toevoegen), al uw messenger contacten worden overgebracht, het is precies zoals boodschapper, maar in een andere toepassing, contacten zijn gemarkeerd waar ze vandaan komen.

Van wat ik zie tot nu toe is dat je geen e-mails te krijgen, zodat het lijkt alsof een pijn in de kont naar mij. Ik heb niet echt uitgecheckt hoor.

eerste dingen na het installeren van ramen waren het stoppen van Windows Messenger om autostart en het gebruik van Internet Explorer om firefox en Yahoo Messenger downloaden. ik zal niet missen windows live messenger zoals ik altijd considerd het een stuk o onzin. het is mijn persoonlijke mening en mijn persoonlijke gevoel, zodat ik niet per se verwachten dat anderen te denken. anyways, rip Windows Live Messenger.

Ik heb nog nooit een fan van Skype geweest, niet voor zijn overhead gebruik, nooit in gecontroleerd dat ver, maar voor zijn “un-friendly” Interface. Ik heb klanten die gebruik maken van zowel Skype en Messenger en alle van hen hebben problemen om het samenvoegen om te werken en de exploitatie van de nieuwe versie had. Ik heb precies dezelfde problemen, op één van mijn test bedden geïnstalleerd gehad en had niets dan problemen. Vind ik meer en meer onzin die uit Redmond deze dagen; DW>

Men moet echt af te vragen wat er gebeurd is met Microsoft … eerst het dumbed-down ramp van een downgrade dat ze Windows 8 noemen, nu vermoorden ze de meest populaire messaging service! Skype is prima, voor zover het gaat, maar het is geen vervanging voor Messenger, met name voor jongeren en kinderen. De twee zijn gratis. Hun aankoop van Skype en deze substitutie voor MSN maakt gewoon geen zin als qua functionaliteit gaat.

Ik gebruik Windows Live Mail en niet Windows Messenger, zal dit uitschakelen van de laatste effect me en zo ja, hoe.

Ik persoonlijk gebruik geen messenger service, ze willen om te chatten met mij, pak de telefoon of stuur een email.:);don’t weten abot winnen 8, maar Vista is op een lijn met win 7, beide volledig zuigen ., ik heb ook geen gebruik maken van facebook, twitter of de anderen, hoewel ik heb wel een facebook account voor familieleden die niet lijken te weten hoe om e-mail te gebruiken.

@james, het is simpel … Skype is al ingesteld om geld te verdienen. MS Messenger is niet …

Ik heb een Skype-account al jaren weg te gaan voordat Microsoft kocht. Maar sinds Microsoft overnam, Skype het heeft bergafwaarts snel gegaan. Zoveel ben ik het eens, maar voor waarschijnlijk heel verschillende redenen.

Ik begrijp ook alle klachten die mensen hebben over Skype-interface ook. Maar ik kijk naar deze mensen en vraag me af of ze eens beseffen dat er manieren zijn om niet alleen Skype, maar bijna al hun software configureren. Ik vraag me ook af hoe vaak ze Chrome of Yahoo’s werkbalk simpelweg omdat ze te lui om een ​​installatie optie te lezen waren hebt geïnstalleerd. Ik bedoel kom op! Lezen!!! Je zou ook graag te zoeken naar andere producten. Een beetje zoals Seabat deed met Logitech product.

In elk geval is één mogelijke reden voor laatste “richting” Microsoft zou kunnen zijn het huidige leider – dom Steve Ballmer! U denkt misschien dat het is Bill Gates, maar je mag niet realiseren dat ol ‘Billy jongen met pensioen enige tijd geleden om te gaan geven zijn geld weg met vrouw Melinda om honger in Afrika en andere kansarme mensen in andere landen – die ik ben er helemaal voor ook. Maar om wat voor reden Bill “de pil” denkt niet dat zijn benadeeld landgenoten in een tijd van economische onrust moet ook profiteren van zijn filantropie noch denkt hij dat de wereld zou moeten kunnen profiteren van een betere communicatie-infrastructuur – dat is wat ik niet graag over de man maar dat is waarschijnlijk een andere rant. Punt is, Microsoft is meer een arrogant bedrijf pestkop dan ooit tevoren. Gewoon kijken naar de huidige leider domme Steve Ballmer en je zou een aanwijzing te krijgen waarom! Het is ook een minder bekend feit dat stomme Steve Ballmer is systematisch het wegwerken van eventuele concurrentie aan zijn Microsoft gegooid voor de jaren vóór hem over te nemen. Dus misschien wetend dat weinig nugget zou je nu zien hoe de stukken beginnen te vallen op zijn plaats.

Deze laatste zet met Skype is slechts een voorbeeld van Microsoft’s arrogante pestkop houding en nog een reden waarom ik zal niet eens een Xbox eigenaar noch Microsoft-accounts dan wat ik gedwongen om te hebben. Misschien bent u een fan van Microsoft, maar dan ben je waarschijnlijk OK met het zijn van een software dummy ook.

En niet eens get me begon op Apple. Ze zijn erger!

Een andere goede reden om te verhuizen naar Linux.

mensen me bellen en zeggen dat ze computers met super traag. Meestal vind ik skype op.

Gebruiker ‘williambaugh’ zegt “niet abot weten te winnen 8, maar Vista is op een lijn met win 7, beide volledig zuigen.”

Bedankt voor het tonen van de wereld uw volslagen onwetendheid, Bill. Maakte mijn dag …

Ook van belang, de gebruiker ‘tecn0tarded’ zegt: “mensen me bellen en zeggen dat ze computers […]”

Mensen noemen u en vertellen ze zijn computers? Iemand bellen met de Reverse Turing Test people !!! 1!

Nope … In het gebruik van MSN sinds dag 1.

Zal niet “upgraden” naar skype, zoals zij het noemen,. Skype is een ander stukje software, dat is bezaaid met bugs en veiligheid;. Ik wil alleen maar worden gedwongen om te stoppen met het gebruik messenger. Maar niets ooit zal maken me een skype slachtoffer … oops, skype gebruiker.

Nou ik niet gebruik maken van zowel !!!

Ik wil Skype niet gebruiken en hebben geen gebruik voor het. Ik heb Messenger gebruikt sinds de late jaren 1990. Zodra de dienst wordt stilgelegd zal ik ook niet gebruiken. Microsoft is het maken van domme beslissingen de laatste tijd.

Ik heb msn ook gebruikt voor het jaar, maar niet de behoefte voelen voor de upgrade naar skype. Dus ik, ben gewoon verwijderen als mensen willen me dat ze kunnen gebruik maken van e-mail

MSN Messenger is jaren geleden gestorven.

NO MORE vervelende pop-up Messenger !!!! Yayyyyyyyyy!

Voor degenen onder u zeggen stinkt Skype-interface, of het heeft een hoge overhead, etc .. Bekijk de laatste 6.1 versie. Ze hebben een aantal zeer mooie wijzigingen. De interface is veel beter dan WLM, vooral als je in het bijhouden van tal van gesprekken met diverse contacten, of het creëren van grote groep chats (die voor altijd zal bestaan ​​totdat je ze – als een IRC kamer). Het is echt een leuke tool. En aangezien het grootste deel met Microsoft natieve instrumenten hebben gecompileerd, is het zeer licht op de systeembronnen. Ik ben in ongeveer 15 vergaderzalen met een totaal van ongeveer 800 gebruikers, met al hun teksten voor de laatste paar maanden in het geheugen en het is met behulp van 140MB en 0,3% cpu gebruik. Na een herstart, het daalt tot ongeveer 80MB geheugengebruik. De Windows 8 inheemse versie (vs de “desktop-versie”) gebruikt minder want het is een compleet herschrijven van de kern – het eigenlijk gaat in een opgeschort slaapstand met behulp van nul cpu totdat je er iets mee te doen. Over het algemeen MS de juiste keuze gemaakt hier … Maar hier is een keerzijde, met WLM je kon sms’en tekst mensen mobiele telefoons gratis .. Niet meer van die met Skype, moet u een abonnement hebben. Dat zal blijken veel mensen af, maar ik denk dat ze moeten een of andere manier terug hun $ 8bil investering. Leuk vinden of niet, de wereld zich tot Skype.

Het is gemakkelijk om uw Microsoft-account aan te sluiten op het, op het inlogscherm je gewoon inloggen met uw WLM-account, en voeg uw Skype-accounts .. brengt ze allemaal samen.

Eén ding dat ze zullen moeten werken – met WLM kon je offline lijken aan individuele personen. Met Skype kunt u alleen te zien zijn als onzichtbaar voor alle of geen.

dat skype is gewoon onzin zijn ricdulis en er geen app voor mijn Blackberry msn is alles wat ik heb gebruikt heb ik nu mijn hotmail en skype en alles gewist mee te maken heb ik nu yahoo messneger en met een Simplus plug-in kun je hotmail yahoo toevoegen conacts te kletsen geen waarschijnlijk skype is lame en ik weiger om het te gebruiken

Ondanks het overwicht van de zinsnede “hier draken” in de volksvertegenwoordiging van middeleeuwse en fantasie kaarten, wordt de zinsnede alleen op twee bekende historische kaarten: de 16de eeuw Hunt-Lenox Globe en op een wereldbol gegraveerd op twee samengevoegde helften van struisvogeleieren ( gedateerd op 1504).