maken facebook op android Open links in de standaard browser

Facebook-gebruikers misschien al gemerkt hebt een recente wijziging in zijn mobiele app. Wanneer u op een link klikt, opent nu in Facebook, in plaats van uw voorkeur, standaard browser. Dit is echt vervelend, hier is hoe het te veranderen terug op Android.

Facebook beweert dat “links openen sneller”, maar dat doen ze niet. Misschien op tragere apparaten ze lijken sneller te openen, omdat je niet meer overschakelen van het ene programma naar het andere, maar webpagina’s, in het bijzonder complex, imago en ad-zware degenen, nemen aanzienlijk langer om te laden dan in Chrome.

We misplaatste verschillende websites met een stopwatch, eerst in Facebook en vervolgens in Chrome, en onze totaal onwetenschappelijk bevindingen blijkt dat het niet zomaar een subjectief verzinsel van onze verbeelding. Websites inderdaad overal mee naartoe nemen drie tot acht seconden langer om volledig te maken dan ze doen in Chrome.

Om eerlijk te zijn, Facebook doet u waarschuwen, maar je mag niet eens merken als je geen aandacht. Bovendien, omdat het verdwijnt zodra je begint te bladeren, je bent niet verplicht om te erkennen dat je eigenlijk hebt gezien.

Als je de drie verticale puntjes in de rechter bovenhoek tikt, ziet u een optie om links te openen in Chrome.

Deze methode is echter volstrekt onbevredigend. Het is onhandig omdat het een andere stap vereist, in plaats van simpelweg koppelingen te openen in Chrome in de eerste plaats.

Gelukkig kunt u uitschakelen van de Facebook-browser en terug te keren naar uw standaard. Van de Facebook-app, klikt u op de navigatieknop, en dan scroll naar beneden naar “Help & Settings” en vervolgens op “App-instellingen.”

In de instellingen, gewoon naar beneden scrollen en tik op “altijd open verbindingen met externe browser” op “Aan” en vervolgens terug-knop van uw apparaat om de Instellingen af ​​te sluiten.

Dat is het, zal uw links nu geopend in uw standaard browser (waarschijnlijk Chrome).

Helaas, het lijkt je kunt niet terugkeren naar uw standaard browser op de iOS-versie van de app, zodat iPhone en iPad-gebruikers lijken vast te zitten (voor nu) hetzij met behulp van de Facebook-browser, of via het menu-knop te tikken en vervolgens “openen in Safari. ”

Hopelijk zal bij deze instelling toe te voegen aan de iOS-versie. Uiteraard, het is iets wat ze kunnen uiteindelijk verwijderen uit de Android-versie, maar voor nu, het is gewoon een korte ongemak dat u gemakkelijk kunt verhelpen.

Als u een mening over deze en zou willen maken zelf gehoord, laat het ons weten wat je ervan vindt in het discussieforum.

Pepsine is het eerste enzym te ontdekken (in 1836 door Theodor Schwann) en een van de eerste te kristalliseren (in 1929 door John H. Northrop).