maak je eigen Windows 8-startknop met nul geheugengebruik

Na het gebruik van Windows 8 voor een tijdje, heb ik tot de conclusie dat het verwijderen van de knop Start van de taakbalk was een grote fout komen. Hier is hoe je je eigen “Start” knop die brengt de Metro Start scherm, maar niet verspillen geheugen helemaal te maken.

Wat we moeten doen is vrij eenvoudig creëren van een script dat simuleert een druk op de toets Windows-knop, maken het tot een uitvoerbaar, wijst een icoon, en speld het aan de taakbalk, zodat het sorta lijkt op de Start-knop, en werkt het zelfde manier. Aangezien er niets wordt uitgevoerd, wordt er geen RAM verspild.

Je moet om te beginnen door het downloaden en installeren van AutoHotkey, en dan het creëren van een nieuw script met de Nieuw -> AutoHotKey Script item in het contextmenu. Zodra je dat, plakken heb gedaan in de volgende code

Stuur, {Lwin down} {Lwin up}

Sla het script, en klik met de rechtermuisknop en kies de optie Compile Script, die een uitvoerbaar bestand zal leiden.

Klik met de rechtermuisknop op the.exe en kies Snelkoppeling maken, en dan het openstellen van de snelkoppeling eigenschappen scherm.

In hier je wilt om te zoeken naar de imageres.dll bestand, die veel mooie iconen in het heeft. Hier is de weg, die uiteraard zal moeten worden aangepast als u Windows ergens anders geïnstalleerd.

C: \ Windows \ System32 \ imageres.dll

Er is een Windows-vlag icoon daar, evenals een aantal andere iconen … en natuurlijk, kon je een icoon bestand gebruiken hier als je wilde, waaronder een die je ergens hebt gedownload.

Nu wil je het Koppelen aan taakbalk optie in het contextmenu-je zult gebruiken waarschijnlijk nodig om het te slepen in de juiste positie.

U zult merken dat ik kies het pictogram van het Metro-stijl, die eigenlijk ziet er vrij cool … maar nogmaals, kunt u een pictogram dat u wilt gebruiken.

Dat is alles wat er is om het te druk de knop drukt, wordt het scherm Metro Start komen. Zero geheugengebruik, omdat er niets wordt uitgevoerd in de achtergrond. In feite moet je in staat zijn om AutoHotkey verwijderen op dit punt als je wilt.

Wat is er mis met het indrukken van de Windows-toets?

Er is iets inherent mis is met Windows 8 als er gids na gids beschrijft hoe u het menu Start krijgt “terug.” Het moet nooit in de eerste plaats is verwijderd.

@juergen Sommige mensen (mijn toekomstige moeder-in-law in je opkomt) hebben nul idee over hoe sneltoetsen gebruiken. Deze eenvoudige truc kan worden gebruikt op hun toekomstige computers, zodat er een knop kunnen ze op naar het startscherm te krijgen zonder enige verwarring.

@BlackHoleSun Ik ben het eens. Windows 8 lijkt nogal PC-onvriendelijk. Het is niet duidelijk in alles wat de start “button” is de hoek van het scherm. Microsoft moet zet het inpakken voor PC-gebruikers (in principe, als ze een muis detecteert, verschijnt de knop, zo niet, dan aannemen dat het een tablet, of misschien hebben een optie in de instellingen).

Dat gezegd hebbende, is dit een mooie nette eenvoudige hack.

Hoi, kunt u mij geven behang, alstublieft?

Had een paar gelachen met de Geek vandaag. Het lijkt erop dat we allebei dit onderwerp benaderd. Ik schreef een iets andere oplossing die gaat met behulp van een pre-made.exe file te gebruiken als een “Show Start” snelkoppeling op het bureaublad; Degenen die geïnteresseerd zijn kan het hier vinden:. Http://www.7tutorials.com/download -shortcut-windows-8-start-screen-desktop

Als iemand is dom om de Windows-toets ze moeten niet worden toegestaan ​​om een ​​pc gebruiken toch gebruiken.

Nu waarom niet denk ik aan die eerste! Ondanks de vele manieren om naar het startscherm (Windows-toets, heet hoek, vegen de rechterkant van het scherm en het aanraken van de start-pictogram), heb ik nog steeds niet gebroken de gewoonte van het zoeken naar die startknop.

Windows 8 op mijn HP TouchSmart, en tot nu toe, loving it. Ik weet niet zeker hoe groot de metro ding is op een “ouderwetse” toetsenbord en muis computer.

Persoonlijk gebruik ik mijn laptop met deze vergadering op de salontafel en ik zat op de bank met behulp van de muis. Ik zitten op elk moment heb ik het toetsenbord te gebruiken (wat niet zo vaak). Dus, het is erg lastig te hebben om de Win-toets te gebruiken.

geweldig ……

hi, please help me, ik kan New niet maken -> AutoHotKey Script; hoe kan ik dit bestand te maken?

@Semantics: Mijn hand al op mijn muis, is mijn andere hand hield mijn kopje thee. Moet ik mijn hand te nemen van mijn muis, te bereiken over mijn toetsenbord en druk op de Windows-toets? Of erger nog, zette mijn Tea?

Het zou echt cool en handig zijn als een “start fom de scratch” menu Botton kan worden gekoppeld aan de Windows 7-oude start menu (C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs) passeren door het vreselijke metro Start Screen ( bijvoorbeeld: ik een laptop met 7/8 dual boot te gebruiken, hebben geen touch-screen en ik ben niet actief naar een gloednieuwe touch screen tablet gewoon kopen om Windows 8 te gebruiken) .; ik veronderstel dat MicroSoft realistischer als zou moeten zijn ze willen echt verkopen hun komende OS aan een breed scala van gebruikers, anders, degenen die niet en zal niet over een touch-screen / tablet-pc wordt geplakt op 7 of Linux.

sory voor domheid, maar wat is het script? het verzenden, {Lwin down} {Lwin up} of de spullen in het Kladblok venster, dat kan ik niet volledig hoe dan ook lezen. Of misschien th Stuur deel wordt toegevoegd aan een Windows Notepad gebied dat ik weet niet over ??

Ik geef toe aan onwetendheid en domheid.

Tnx, ik kan om het probleem op te lossen, ik denk dat het niet goed, want 8 is goed omdat het dosis geen startmenu

Dit is een leuke tip. Ik persoonlijk liever gewoon te scholen mezelf om de muis te bewegen de extra paar pixels naar de linkerbenedenhoek en klik op, maar ik weet hoe moeilijk het modificeren spiergeheugen kan zijn voor een heleboel mensen.

Ik vraag me af of er een manier is om dit script met behulp van PowerShell in plaats van dat een derde partij utility als AutoHotKey.

Microsoft hebben al gezegd zijn gericht op tablets.they moet denken genoeg mensen zullen tablets na Win8 komt naar beneden te gaan deze route.I krijg de indruk als u dont hebben een tablet stok met win7 wat jammer zou zijn als de nieuwe ramen loopt noticably moet better.they een optie om startmenu hebben in plaats van metro.if niet poss hebben, moeten ze een startmenu version.thanx voor de start tip doen.

U hoeft niet AutoHotKey nodig voor dit!

Het volgende script doet hetzelfde

Dim WshShell; Set WshShell = WScript.CreateObject ( “WScript.Shell”); WshShell.SendKeys “^ {ESC}”; Set WshShell = Nothing

Sla het op als “start.vbs”, maakt u een snelkoppeling naar het en vervolgens bewerken van de “Target” om te beginnen met “wscript.exe” (minus de aanhalingstekens en met de spatie).

Alles wat je nu moet doen is verandering het pictogram en vervolgens speld de snelkoppeling op je taakbalk (volgens de instructies in het artikel).

Ik denk dat je jongens moet “start” deze artikelen door uit te leggen wat Windows 8-versie die u gebruikt. Je lijkt te vergeten dat er nu twee verschillende versies van Windows 8. Windows 8 Developer Preview heeft nog steeds een startknop van soorten (ervan uitgaande dat je niet ‘Update’ it out van het bestaan) en Windows 8 Consumer Preview, die onlangs beschikbaar geen startknop helemaal aan het eind van februari 2012 heeft.

Aangezien dit artikel gaat over het herstel van een startknop van soorten is het waarschijnlijk veilig om te veronderstellen dat de meer recente Windows 8 Consumer Preview-versie is wat wordt gebruikt.

Ik denk dat het nodig is om de verschillende versies van Windows 8 te verduidelijken, omdat sommige mensen nog steeds kunnen gebruik maken van de oudere Developer Edition.

Voor degenen die niet bekend zijn met scripts, zou u geïnteresseerd bent in het controleren van deze twee verbindingen zijn

http://www.groovypost.com/howto/windows-8-start-menu-back-stardock/;http://www.stardock.com/products/start8/

De eerste koppeling wordt uitgelegd hoe u het menu Start terug te krijgen en de tweede link is de plaats waar u het programma van kunt krijgen.

Nou moet w8CPE af te draaien op een videokaart Vista vermeld was verouderd … hoeden .. De rest …. Nog aan het leren en het branden … Crashed 2x zo ver …. Koel..

De START toets is niet duidelijk voor vele, vele mensen.

In de slechte oude tijd, de liefhebbers van command line Windows (en DOS) genoemd liefhebbers elke GUI de “Point en Grunt” brigade.

die zijn echt alleen Command line opties in vermomming – – Veel, veel mensen gewoon niet dingen zoals START knoppen begrijpen gemak op te slaan met de nodige comand lijn toetsaanslagen te roepen. Dit artikel demonstrtes dit punt.

In onze nek van het bos, krijgen we veel mensen die niet weten hoe om te klikken op de knop Verzenden om een ​​formulier in. Ja, we hebben geprobeerd een heleboel andere versies ook te sturen.

Microsoft heeft echt geen andere keuze dan te dom omlaag (no offense intended).

Wat niet vaak op prijs gesteld, is dat 10% van de bevolking niet kan lezen en schrijven. Nog eens 10% kan nauwelijks lezen en schrijven, laat staan ​​lezen goed genoeg om instructies op te volgen zoals die op deze pagina.

Dan zijn er mensen voor wie Engels is zeer vreemd en slechts marginaal begrepen.

Veel van deze mensen hebben briljante geesten en uitstekende herinneringen. becausethey moeten andere handicaps, zoals gebrek aan lees- en schrijfvaardigheden te verhullen.

Dat is de enorme markt zwembad voor een organisatie die wereldwijd bereik heeft. En een groot marktaandeel dat verloren zou gaan, -. OOo–

Ik wou dat Microsoft zou de route die ze elders hebben gebruikt gaan: een standaard of verfijnde aanpak, en de compatibele met iedereen aanpak. Hun antropologen zou ze dit hebben verteld.

Ik heb pc’s gebruikt sinds 1983 en beschouw mezelf deskundig. Zelfs dus ik herinner me de extreme frustratie bij het verlies van een groot aantal functies toen ze werden begraven in de Microsoft Management Console die kon alleen worden uitgevoerd als MMC uit Run.

Een aardige kleine verdiener voor mensen willen en mij.

1 off is er geen startmenu in Windows 8 !! Dit alles doet is hetzelfde als met de muis te slepen naar de linker benedenhoek en terug naar de startpagina te klikken. en er geen ram wordt gebruikt voor het doen van deze ether.

2: de meeste computer gebruikers zullen niet in staat zijn om dit te doen. * Ik weet dat sommige ppl dat zelfs met eenvoudige instructies niet in staat zou zijn om dit te doen *

3: voor degenen onder u die zich niet bewust zijn van deze, micro sh ** verwijderd op de startknop, omdat de nieuwe CEO een pol om te zien wie de startknop gebruikt, en de meeste mensen zeiden dat ze dat niet deden liepen. dus besloten ze om het en het startmenu en te verwijderen.

4: dus de schuld van MS en de mensen die vroeg om het te worden verwijderd.

5: stom is stom. * En ik ben see’n meer van deze laatste tijd *

Ga naar deze link, want het werk is voor u gedaan: http://www.7tutorials.com/download-shortcut-windows-8-start-screen-desktop

Ik gebruikte een zeer oude tip om een ​​”Start Menu” te creëren – een nieuwe werkbalk met behulp van de map “C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs”. Om deze “menu” te maken compleet, er zijn een aantal sneltoetsen (inclusief Kladblok) die handmatig uit de map gebruiker startmenu moeten worden gekopieerd – “C: \ Users \ Jim \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Windows \ Start Menu \ Programs”. De taakbalk moet worden ontgrendeld en de werkbalk maakte net groot genoeg om het woord “Programma’s” en de kleine chevron symbool te zien. Klikken op de chevron zal het menu weer te geven.

Ik blijf met Windows 7 totdat Microsoft begrijpt dat consumenten drijven de markt, geen zaken.

Ik blijf met weduwen 7, dan misschien de overstap naar linux als ik kan krijgen dreamweaver om te werken in de wijn, of hackintoshing mijn pc.

Ik heb dit nodig. Ik run een dual monitor opstelling met een touchscreen, dat is bij mijn bank en mijn andere scherm zijn mijn tv door de kamer. Windows zelfs nooit overwogen die combinatie, lijkt het. Aangezien de balk met de startknop altijd standaard TV waarin uiteraard niet kan aanraken. Ook, als ik wilde een toetsenbord (en de Windows-knop) te gebruiken zou ik niet een touchscreen in de eerste plaats gekocht. Het lijkt echt dat ze niet denken dat dit door middel van op alle.

Wat is er mis met de Windows-toets ???? Hier is wat er mis is: Je gaat direct naar Metro app, die sh … ty, dom kijken voor kinderen en uitgedaagd.

Ik heb het voorbeeld spin gegeven en zijn tot de conclusie gekomen dat ik niet zal worden beschietingen uit mijn hard verdiende geld voor het plezier van hebben opnieuw leren hoe ik mijn eigen computer te gebruiken, noch ter vervanging van mijn relatief nieuwe hardware met een touchscreen rig op elk gewenst moment spoedig.

Linux is gratis: Ik zal het redden van mijn geld en het leren te gebruiken dat in plaats.

(En van de Server 2008 voorvertoning het lijkt erop dat M $ probeert voor een linux clone toch IMO. Vanuit een server admin oogpunt van tijd ook!)

@ jon_hill987

Het kon slechter jon, kon je een biertje in de ene hand. Nu ik gewoon laten gaan … ..

Zou willen mywindows8themes.com controleren voor Windows 8 thema’s. Goede site en mooie collectie

Windows 8 speelt recht in Google en Apple’s handen. Ik denk dat het was inevitable..Microsoft is altijd een aap-see voor soort bedrijf dat reageert als het moet vernieuwend zijn. Op een gegeven moment konden ze gewoon gebruik maken van hun geld en invloed aan iedereen die hun monopolie, maar hun niet langer de grootste speler op het blok dreigende verpletteren – en de concurrentie weet dit. Ballmer is te dik om te zien dat hij is gevoed met een doorlopende reeks van rode haring ontwerpen om gretig kopiëren en verkopen. Over de tijd dat het begint te dagen op hem is wanneer Google een zeer vertrouwd en toch fris ogende desktop OS zal het schip – met volledige ondersteuning voor de meeste Windows-programma’s en vrijwel elke Android-app. Plus, zal het waarschijnlijk de detailhandel voor minder dan de helft van wat Windows geldt voor. Microsoft wordt een overnachting ook-liep.

Ik heb een beter idee! Waarom gaan we niet allemaal gewoon overschakelen naar een smaak van Linux, zoals ubuntu. Dat zou al deze problemen.

“Omdat er niets wordt uitgevoerd, geen RAM-geheugen wordt verspild.”

“Je moet om te beginnen door het downloaden en installeren van AutoHotkey,”

Je gewoon tegengesproken jezelf daar! Je kunt er niet van uitgaan dat iedereen zal willen installeren AHK … en het * hoeft * te draaien in de achtergrond.

De spijsverteringsenzymen herten verandering met de seizoenen; herten in koude klimaten tijdelijk de mogelijkheid om koolhydraten zware maaltijden te verteren tijdens de winter te verliezen en kunnen sterven als ze zich voeden met hooi, maïs of graan.