maak een hoofdtelefoon bot om eenvoudig te controleren en op te slaan uw koptelefoon [diy project]

Ben je moe van het vechten met de draden op uw koptelefoon, omdat ze te lang en altijd verstrikt raken in alles? Dan is deze snelle kleine DIY tutorial is precies wat je nodig hebt! Een hoofdtelefoon bot zal u helpen die draden eenvoudig beheren en laat je terug om te genieten van uw muziek en podcasts.

U kunt meer snelle how-to video’s te kijken vanuit chuvak1 door een bezoek aan onder het Kanaal Link …

Headphone Bone [via BoingBoing]

Chuvak1’s YouTube-kanaal [YouTube]

maken ze draadloze hoofdtelefoon in de oordopjes stijl? dat zou cool zijn. tenzij bose gemaakt, dan zou het te veel kosten

@ tecn0tarded

Er zijn een paar goede Bluetooth koptelefoon beschikbaar. Ik heb Nokia BH-214 headset, die een paar omvatten niet al te slecht oordopjes. Als je niet van degenen, de headset heeft een 3,5 mm stereo-aansluiting, zodat u kunt aansluiten op uw eigen favoriete oordopjes. En dat doet Samsung HS3000 headset, die ook de apt-X codec als de telefoon heeft het.

Ik heb de grotere headsets, maar geen oordopjes modellen gezien.

Genoeg zonne-energie valt op de aarde gedurende één week aan de macht van de hele planeet elektriciteitsnet voor een eeuw.