leven in mars [Wallpaper]

Als de Curiosity Rover moeite heeft met het vinden van leven op Mars, kan het zomaar zijn dat het niet diep genoeg kijkt.

Courtesy van de kunstenaar Alexander Koshelkov, we getrakteerd op een in het oog springende opengewerkt aanzicht van het interieur van de Rode Planeet. U kunt een hoge-resolutie kopie te grijpen op de link hieronder of kijk op deze making-of video, die beschrijft hoe Alexander creëerde de behang met Photoshop.

Het leven in Mars

Helaas zal de site laat me niet om het even wat met de foto doen, tenzij, blijkbaar, ik join “CRYTIVO.”; Ik zal passeren, denk ik …

Ja, dezelfde … niet geïnteresseerd zijn in deelname up dus ik zal ook overgaan. De video was geweldig om al te kijken en het behang zou geweldig op mijn notebook te hebben.

Kan niet worden lastig gevallen met de toetreding tot een andere nutteloze site die gewoon mijn inbox zal vullen met junk

http://crytivo.com/file/pic/photo/2012/12/4edeec486f3a9c9ea9dc5955f6d5a887.jpg;Thumbnail afbeeldingslink minus “_500”,)

Dank je wel, Ubu!

Cheeta’s niet draaien op volle snelheid hun spieren zijn in staat om hen voortbewegen, omdat dit hen zou leiden tot zwart uit als piloten verliezen van het bewustzijn bij hoge snelheden.