leren hoe je Siri te gebruiken, de handige iPhone-assistent

Siri is de ongelooflijk handige assistent die wordt geleverd met iOS-apparaten. Door middel van gesproken commando’s, kunt u Siri om bijna alles dat je normaal zou kunnen doen op je telefoon of tablet zelf te doen. In dit artikel zullen we zien hoe je Siri aan het werk gezet om uw iOS ervaring makkelijker en sneller.

Standaard kunt u Siri krijgen door de home-knop ingedrukt te houden op uw iPhone of iPad. Eenmaal Siri verschijnt, kunt u de home-knop los en zeg je commando.

Foto van Apple.com.

U kunt de instellingen voor Siri te configureren door te gaan naar Instellingen> Algemeen> Siri. In dit menu kunt u de taal, stem geslacht, voice feedback, uw informatie aan te passen en te verhogen om te spreken.

U kunt Siri vragen om te doen zo ongeveer alles, en je hoeft niet al te specifiek te zijn over wat je zegt te zijn. Zo kun je zeggen dingen als “Geef mijn moeder een gesprek,” in plaats van “Maak een telefoontje naar mijn moeder.” Spreken terloops of formeel, Siri weet wat je bedoelt. Op de lijst van commando’s hieronder, in gedachten te houden zijn er heel wat manieren om een ​​ieder te zeggen. Laat je niet opgehangen op een van de tekst, lees net dit te leren van verschillende functies Siri’s.

aanknopen van relaties

Siri is slim, maar het weet wat je te vertellen. Wilt u meer terloops aan Siri te spreken, op te voeden het! Een perfect voorbeeld is te laten weten wie uw significante andere. Siri wil worden opgeleid, en zal u vragen stellen als je vergeet het iets dat het moet weten om de opdrachten die u vraagt ​​uit te voeren om te vertellen.

Communicatie

Siri kan worden gebruikt voor al uw communicatiebehoeften. Het zal zelfs gelezen SMS-berichten en e-mails aan u, en dan kun je Siri gebruiken om te antwoorden op hen. Enkele voorbeelden zijn

herinneringen

Dit is één van die functies waar je niet weet wat je deed voordat je het gehad. Ik denk dat je moest eigenlijk … onthouden spullen op je eigen! Nou, vergeet dat (pun intended), want nu heb je Siri te hebben.

Als u de adressen hebt ingesteld naar behoren (vergeet niet, Siri heeft opgeleid)

Zolang u opgegeven datum / tijd of plaats voor uw herinnering, je iOS-apparaat verschijnt er een pop-up weer te geven en een geluid af te spelen om u te herinneren aan hoe je het ook gevraagd.

Notities maken

Als u nodig hebt om iets te noteren, of het nu snel een idee dat bij u kwam, terwijl je in het midden van iets of morgen boodschappenlijstje waren, laat Siri neem een ​​nota van het.

Routebeschrijving

Het is een stuk makkelijker om gewoon te vertellen Siri waar je moet gaan in plaats van te typen in.

Als je het hebt Find My Friends app opgezet

Als u de afstand of de beste route tussen twee locaties te zien

alarm

Er is geen reden om te knoeien met een wekker als je gewoon Siri kan vertellen om je wakker op een bepaalde tijd.

timers

Je zet slechts enkele koekjes in de oven, ik hoop dat u kunt onthouden om ze terug te nemen in 12 minuten.

scheduling

Siri integreert met de kalender app voor het opzetten van afspraken en vergaderingen.

Mensen

Siri kan gebruik maken van de Find My Friends app als je het hebt, evenals uw lijst met contactpersonen.

Of om een ​​aantal contactgegevens pull up

Sociaal netwerken

Anders dan posten op Facebook en Twitter, is Siri relatief beperkt op social networking front. Dan weer, er is niet veel anders te doen op die sites toch.

Zoeken op het web

Siri kan een paar verschillende zoekmachines gebruiken om de resultaten te brengen over wat het ook is dat u probeert te vinden. Als je niet opgeeft, krijgt standaard Bing (tenzij je die instelling zelf te wijzigen).

Sport

Gebruik Siri om gelijke tred te houden met de scores en statistieken van de universiteit en de nationale sportteams.

Weer

U kunt Siri vrijwel alles vragen over het weer – temperatuur, voorspelling, wind, zonsopgang, enz. Hier zijn een paar voorbeelden

Films

Siri kan trekken informatie over een film, nieuw of oud, en ophalen filmtijden.

Als u een vraag die een eigenwijze reactie gevraagd te vragen, zal het antwoord te baseren off van Rotten Tomatoes beoordelingen.

restaurants

Siri kan brengen aanwijzingen, telefoonnummers en informatie over welk restaurant je wilt.

Als je de OpenTable app geïnstalleerd, kunt u ook Siri gebruiken om diner reserveringen te maken.

Muziek en video’s

Dit is vooral handig wanneer u een bepaald nummer of artiest te horen en je hebt een heleboel nummers die u niet wilt om tijd te besteden kijken door.

Controleer teksten, e-mails, gemiste oproepen en voicemails

Siri kan een deel van uw communicatie geschiedenis te controleren.

Aandelen

Siri kan vrijwel beantwoorden alle aandelen gerelateerde vraag die je kan hebben.

Berekeningen en willekeurige feiten

Siri maakt gebruik van WolframAlpha wiskundige functies uit te voeren en vraagt ​​hun database naar antwoorden op willekeurige vragen. Als het een passend antwoord niet vindt, zal het terug op Wikipedia te vallen. Als dat het ook niet heeft, zal het een Bing zoeken.

instellingen

Siri kan niet alle instellingen van de telefoon aan te passen, maar het kan heel wat te doen. Dit zijn niet allemaal, dus als u zich afvraagt ​​over een bepaalde, probeer het gewoon.

Het openen van apps

Siri kan een van uw apps voor u openen.

Er is meer dat je kunt doen met Siri dan wat je ziet op deze lijst, en Apple is altijd het toevoegen van nieuwe functies. Er zijn ook heel wat paaseieren in Siri, dus een heleboel keer het kan grote comic relief te bieden. Post in het forum over andere opdrachten die u wilt gebruiken, of je ze gebruiken voor de productiviteit of comic relief.

Siri, hoe krijg ik je op mijn Android-telefoon?

uiten! is de Siri killer op Android.Coupled met Tasker u vrijwel alles wat je maar kunt bedenken of.I’ve gebruikt het voor een paar weken, maar liet het omdat ik heb niet zo veel tijd als ik zou willen om het te vormen kan doen en (vooral), omdat Google / Android spraakherkenning is nog niet super geweldig voor Frans-Canadees.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1508195

Vraag Siri “Waarom zijn brandweerwagens rood? ‘

Als u gebruik maakt van een iPod Touch in plaats van een iPhone, moet u zich in een WiFi-hotspot voor Siri zal werken.

Siri zou geweldig zijn als het feitelijk heeft gewerkt. Het zou bijna nooit herkennen wat ik sprak met een zekere mate van nauwkeurigheid. Ik heb nooit een probleem met Android spraakherkenning gehad.

Dankzij een beetje wiskundig serendipiteit, -40 op de Fahrenheit schaal is gelijk aan -40 op de schaal van Celsius-hoewel we nauwelijks moeten het eens worden over de temperatuur schalen overeen te komen dat -40 aan beide is vrij koud.