Installeer Windows Live Essentials in windows 7

Dus je begint fris met het nieuwe besturingssysteem Windows 7, maar merken er zijn een aantal van uw favoriete Windows-toepassingen ontbreekt. Vandaag nemen we een kijkje op de Windows Live Essentials installer voor het krijgen van uw favoriete Microsoft-toepassingen opgericht.

Met de Windows 7-versie verliet Microsoft verscheidene eerder gebundelde applicaties zoals Mail, Messenger en Photo Gallery. Deze apps zijn nu gebrandmerkt als hun Live Essentials suite en zijn beschikbaar als aparte download. Dit laat Microsoft bij te werken en te verbeteren op deze functies zonder dat verstoring van de kern van het besturingssysteem.

Het installeren van Live Essentials

Om te beginnen met het krijgen van die MS apps je liefde terug te gaan naar Start \ Aan de slag \ Get Windows Live Essentials

U wordt naar het Windows Live-pagina waar u uw taal kunt selecteren en downloaden van de Windows Live Setup executable worden gebracht.

U kunt kiezen uit de lijst van MS-programma’s te installeren. Messenger, Mail, Photo Gallery, Movie Maker en nog veel meer zijn allemaal beschikbaar om te downloaden.

Een vooruitgang scherm wordt weergegeven terwijl je selecties zijn geïnstalleerd. De hoeveelheid tijd die het duurt is afhankelijk van welke en hoeveel programma’s die u kiest.

Nadat de programma’s zijn geïnstalleerd, kunt u ze zien in het menu Start onder Windows Live.

Windows Live-toepassingen

Windows Live Mail vervangt Outlook Express en Windows Mail dat werd opgenomen met Vista. Het is een grote complete e-mailtoepassing met kalender, RSS-feeds, en heeft de mogelijkheid om meerdere web-accounts te controleren. Als je niet wilt betalen voor Outlook is dit een geweldige manier om uw e-mail wensen te behandelen.

Windows Live Photo Gallery biedt een gratis manier om op te slaan, te organiseren en al uw digitale foto’s te delen. Ook kunt u eenvoudig foto’s, foto bewerken in een diavoorstelling, en deel ze op het web.

Natuurlijk weet je Windows Live Messenger voor instant messaging, foto’s uitwisselen, en spelletjes spelen met andere MSN-gebruikers.

Movie Maker beta vervangt Windows Movie Maker, dat was onder meer met XP en laat u foto’s, videoclips en muziek te importeren in uw eigen persoonlijke video.

Met deze populaire en veelgebruikte applicaties van Microsoft in staat zal zijn om te verbeteren en bij te werken op een meer regelmatige basis, zonder dat de gebruiker lopen door veel updates en patches. Dit maakt het ook voor een eenvoudigere installatie en geven u meer keuze in wat je wel of niet wilt installeren. Zorg ervoor dat u ook kijken op onze artikelen over hoe je back-up van Windows Live Writer-instellingen en het gebruik van Windows Live Family Safety-filter ter bescherming van uw kinderen op de PC.

Download Windows Live Essentials Installer

Ik denk dat ik pas op deze one.:P

Windows 7 is pretty awesome, heb ik verbeterde snelheid met alles opgemerkt.

Goede tutorial over het installeren van Windows Live spul, ik gewoon gebruik gemaakt van de Windows Update en geselecteerd om updates over meer Microsoft-producten te ontvangen en deze automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Als er piepgeluiden hebben probs het installeren van Windows 7, in het bijzonder een probleem met de installatie van software op Windows 7 opnieuw installeren weduwen 7 zodat u niet hoeft uw draadloze router aangesloten tijdens de installatie.

Nogmaals bedankt.

Heeft u geek nooit moe van Windows 7

Ik denk Live Essentials is vrij goed, kunt u nu Gmail krijgt met de e-mail app, maar ze hebben behoefte aan een goede manier om uw 25 GB gratis opslagruimte geven ze je met Sky Drive gebruiken.

Wilt u misschien uw bericht op de Family Safety applet opnieuw. Ik ben niet de enige die denkt niet dat het werkt, evenals de How-To geek denkt dat het doet.

Ik ben met behulp van Windows 7 × 64 en toen ik installeer Windows Live Fotogalerij het doet er niet tonen in de standaard programma’s, gebeurt het aan iemand anders? En weet iemand een manier om het te repareren?

Er zijn zo veel programma’s op de harde schijf van mijn nieuwe Windows 7 computer, mijn vraag is hoe om ze te verwijderen. Ik weet niet hun namen weten, noch waar ze hidden.I kregen een terabyte harde schijf te gebruiken voor de graphics, maar het is bijna opgebruikt door recepten en instructies Martha Stewart op het verpakken pakketten ..

Als u wilt een Wndows ignoramous te helpen, kunt u mij zeggen hoe zich te ontdoen van de junk-

Thanks, Aleece

Ik ben zo niet blij met deze i dunno weet n als ik klik op de download wat ik heb al de programma’s, maar ik dun heb de windows live enige movie maker!

Er is een probleem met deze release live, als je, net als ik delen artikelen over een netwerk met een Unbuntu machine en zijn wachtwoord beveiligd delen uitgeschakeld zult u merken dat uw drives zal te zien zijn als na het slot te installeren. Kan een andere oplossing te vinden dan de bètaversie verwijderen

Toen ik voor het eerst kreeg Windows7 Ik installeerde, “Windows Live Essentials,” en alles werkte goed in de “Windows Live Photo Gallery,” programma tot gisteren toen Microsoft een update, die natuurlijk, aanvaardde ik gezonden. Nu als ik klik op een eigen afbeelding met behulp van Windows live Photo Gallery het gaat om een ​​scherm met een beperkte werkbalk opties. Ik heb de optie FIX verloren !!! Wat is er gebeurd? Dit was een geweldige snel hulpmiddel voor het bevestigen van een foto.

Old werkbalk: File Fix Info publiceren Email Print Slideshow

Nieuwe werkbalk: bewerken, ordenen, delen Bestand PhotoEmail Afdrukken Slideshow

Thanks, Golfer29

Het enige goede ding over essentiële 2011 is film maker, ik zie er meer films effect nu, maar anders dan dat, de boodschapper en alle andere gedegradeerd. Lees de andere tech forums, ik ben niet de enige die klagen over het. En het scherm bevriest veel als je probeert videobellen / webcam-ing.

zuigen me off

Negentig procent van alle pompoenen geteeld in de Verenigde Staten worden gekweekt binnen een straal van negentig mijl Peoria, Illinois.