in de tijd reisverhalen, iets dat in meerdere keren verschijnt staat bekend als een?

Antwoord: Constant

Na verloop van tijd reisverhalen, zul je vaak iets vinden dat er in elke periode van de reiziger bezoeken bestaat. Dit iets, meestal een geografisch eigenschap, door de mens veroorzaakte ori├źntatiepunt, of zelfs een klein voorwerp de hoofdpersoon struikelt over, dient om het verhaal te verankeren en vast te stellen dat de reiziger is op dezelfde plaats. Als de tijd reiziger, bijvoorbeeld, snijdt zijn naam in een boom, toen hij een jongen is, bouwt een tijdmachine als een jonge wetenschapper, en dan reist ver in de toekomst, dan is het publiek zou kunnen worden dezelfde boom afgebeeld als een zeer oud en volwassen boom met zijn naam nog steeds gesneden erin om vast te stellen dat hij in de toekomst. De boom, dan dient als het ding dat constant en stabiel tussen de twee tijdlijnen blijft.

In de iconische tijd reist filmserie Back to the Future, bijvoorbeeld, lijkt de stad klok toren in aanbouw in 1885, voltooid en functioneel in 1955, afgebroken in 1985, omgezet in een casino-hotel in de alternatieve 1985, en een upgrade naar een futuristisch kunstwerk in 2015.

Terwijl dat is zeker iets wat een scherpe ogen kijker zou er rekening mee, er zijn maar weinig tijd te reizen constanten die een kaars kan houden om de impact van de constante gevonden in 1968 Planet of the Apes. Aan het einde van de film, de hoofdpersoon vindt een afgebroken Vrijheidsbeeld begraven in het zand van een oceaan klif gezien hier-en onthult zichzelf en het publiek dat de wereld die hij heeft tuimelde in is niet een of andere verre heelal of parallelle dimensie , maar de aarde in de toekomst, lang nadat de mensheid is gedaald.

 20th Century Fox.