hoe u bestanden tussen uw pc en android telefoon draadloos

Montage van je Android-telefoon om de overdracht van bestanden is snel en efficiënt, maar er gaat niets boven het gemak van een draadloze bestandsoverdracht. Vandaag laten we u zien hoe u bestanden tussen Android en uw computer over te dragen zonder een USB-kabel.

Afbeelding door Laihiu

Voordat we ingaan op de details gaan, moet je meerdere applicaties op je Android-telefoon te installeren

Beiden zijn gratis verkrijgbaar bij de markt, en ze beiden werkten in onze HTC Desire HD als we ze in ons geworteld en niet-geworteld telefoon getest.

Eenmaal geïnstalleerd, swiFTP is verkrijgbaar bij de toepassing scherm.

Bij de lancering, swiFTP wordt u gevraagd om een ​​gebruikersnaam en een wachtwoord.

Nu kunt u uw telefoon te zetten in een FTP-server door te tikken op de startknop, en kunnen we een FTP-verbinding met uw telefoon tot stand.

U moet een IP-adres te zien als je swiFTP lopen. Noteer het IP-adres en de haven, zult u deze informatie aan een FTP-verbinding met je Android te stellen nodig.

Voor het gemak laat een snelkoppeling naar onze Android-telefoon in onze Windows Verkenner. Open de “Computer” map op uw Android-telefoon in kaart in Windows file explorer.

Voer het IP-adres van uw telefoon.

Voer de gebruikersnaam in die we geven in swiFTP en klik op Volgende om verder te gaan.

Voer een geschikte naam voor de verbinding.

Nu elke keer dat je nodig hebt om toegang te krijgen tot uw telefoon, gewoon dubbelklikken op de FTP-snelkoppeling naar uw telefoon, voert u uw FTP-wachtwoord, en je krijgt toegang tot al je bestanden in je telefoon.

We hebben geleerd hoe om bestanden in en uit vanaf uw telefoon via FTP, nu zullen we laten u bestanden direct naar een gedeelde map op uw computer met explorer ES File. Lees ons artikel over hoe om mappen te delen, als je niet bekend bent met mappen op een lokaal netwerk delen.

Om te beginnen, de lancering ES File Explorer van de toepassing scherm. ES File Explorer bestaat uit drie tabbladen: een lokale tab dat alle bestanden in onze telefoon, een tab LAN dat alle apparaten wordt weergegeven op uw lokale netwerk weergeeft, en een tab FTP dat een FTP-server op uw netwerk weergeeft. Tik op de menu-toets om ES de nieuwe knop omhoog te brengen File Explorer menu, en tik op.

Het scannen van het netwerk hoeft u niet op uw computer het IP-adres handmatig op te geven. Uw telefoon zoekt voor toegankelijke apparaten op uw lokale netwerk, en geeft ze weer onder het tabblad LAN.

Je moet allemaal toegankelijk gedeelde mappen op uw lokale netwerk te zien.

Ga terug naar het tabblad Lokaal, en kopieer de bestanden die u wilt uploaden naar uw computer.

Kopieer zoveel bestanden als je wilt en ES File Explorer groepeert deze bestanden in zijn klembord omgeving.

Ga terug naar het tabblad LAN, tikt u op het klembord, en je moet alle bestanden die je net gekopieerd zien.

Tik op uw menu-knop om ES brengen File Explorer Context Menu.

Tik Operation, volgen door in te plakken en ES File Explorer zal al deze bestanden uploaden naar uw computer.

Tot nu toe hebben we geleerd hoe om bestanden tussen je Android en de pc overzetten via WiFi. Dat is geweldig, maar wat als uw WiFi is buiten bereik? Geen probleem, gewoon gebruik maken van DropBox om uw bestanden te synchroniseren via het internet. U kunt onze gids voor DropBox lezen als je niet bekend bent met deze coole cloud-gebaseerde service.

DropBox is een geweldige applicatie voor het delen van uw bestanden met al uw computers en apparaten die u kunt gebruiken voor bijna alles. We maken gebruik van DropBox om bestanden te synchroniseren in onze iPhone en iPod touch, print belangrijke bestanden via internet, en leiden tot torrent-downloads als we uit de buurt van ons huis computer. Wat u ook nodig is, er is altijd een hack om passende DropBox op welke manier je het leuk vindt.

Zou dit niet een heel stuk makkelijker; http:? //www.appbrain.com/app/samba-filesharing/com.funkyfresh.samba

Nog steeds de voorkeur; http: //www.howtogeek.com/news/awesome-drop-transfers-files-from-your-browser-to-your-android-phone/2993/

Je zou moeten controleren

Samba bestandsuitwisseling; http: //www.appbrain.com/app/samba-filesharing/com.funkyfresh.samba

Geeft toegang tot je Android-toestel via WiFi als een Windows gedeelde map.

Ik hou echt van dit artikel, maar het is veel makkelijker om er maar een dropbox-account te hebben.

@stephenowitz

Deze loopt gewoon binnen uw netwerk, terwijl Dropbox uploaden naar het net en terug, dus als je het verplaatsen van grote bestanden het een stuk sneller gaat

Met behulp van File Expert krijg ik twee in één. Ik kan verbinding maken met elke gedeelde map op mijn Windows-netwerk van mijn telefoon. De stappen zijn vergelijkbaar met die hierboven. En ik kan een FTP-server met een klik op een knop starten vanuit Expert File en stuur bestanden van mijn PC naar mijn telefoon met behulp van een FTP-client (bijv. Firefox met FireFTP addon).

Sorry, vergat te zeggen: Bedankt voor uw leuk artikel. Uw duidelijk wijzen op de beste opties om bestanden tranfer tussen een Android-apparaat een een Windows-netwerk.

Samba filesharing is beschikbaar op de app markt en geeft volledige toegang tot de SDCard van uw geworteld Android-telefoon, maakt het gemakkelijk om een ​​netwerkschijf via WIFI kaart te brengen.

Maar dit was echt een goede tutorial toch.

WiFi File Explorer is veel eenvoudiger. Start de app op je telefoon, op het web-adres van de browser op uw computer en vervolgens uploaden en downloaden vanaf daar.

Wifi file explorer is een gratis app en eenvoudig te gebruiken.

Hartelijk dank voor alle tips, proberen we uit deze apps in onze Android-telefoon en ze zijn echt geweldig =) Blijf tune voor onze volgende Android artikel

Ik WebSharing gebruik maken van (gratis of in ieder geval het was toen ik voor het eerst gedownload, nu is het $ 2,99) http://www.appbrain.com/app/websharing-file-media-sync/nextapp.websharing.r1

Dank u voor dit artikel, het beschrijft een manier die ik niet had gedacht. Een goed alternatief voor alle Windows-gebruikers die een wifi-kaart met “hotspot vermogen” hebben misschien wel de volgende: Installeer Connectify en gebruiken om uw wifi-module te laten werken als een WLAN-hotspot. Sluit de Android-telefoon aan het netwerk. Installeer nu MyPhoneExplorer op uw pc (en de bijbehorende app op je Android-apparaat). Sluit beide exemplaren van de app via de bestaande wlan en klaar ben je! Nu kan je niet alleen verplaatsen van bestanden tussen de apparaten, maar ook tekstberichten te schrijven op uw pc, synchroniseren met Outlook en nog veel meer. Uitstekende oplossing, maar waarschijnlijk niet voor iedereen. Beste ding: alle genoemde software is volledig gratis!

Werkt prima op mijn Windows computer! Dank u;. Is er een manier om een ​​gelijkaardige opstelling in Ubuntu 10.0.4 te configureren? Ik installeerde Gftp op mijn Ubuntu machine, De telefoons directory’s worden weergegeven op de rechterkant scherm, maar als ik probeer te openen een van de mappen op de SD-kaart, krijg ik de melding: “Kan niet CVO ongeldige directory”; het zal me niet laten bestanden van de computer naar mijn android ofwel: ik gebruik een Samsung moment met 2,2; Boodschap 451 Kan bestand niet openen “sdcard / eoct30793.jpg” aka “/sdcard/sdcard/eoct30793.jpg” voor het schrijven; Kon /home/william/Pictures/eoct307/eoct30793.jpg niet downloaden van de lokale bestandssysteem; loskoppelen van de site van 192.168.1.5; Fout: Remote plaatse lokale bestandssysteem ontkoppeld. Zal weer in 30 seconden

Hi William

We hebben niet geprobeerd Gftp, maar we gebruiken FileZilla (http://filezilla-project.org/) in Ubuntu en Windows naar een beveiligde FTP-verbinding met onze Android vast te stellen. Als je het niet erg uit te proberen FileZilla, zult u merken dat het een uitstekende FTP-client voor Ubuntu. We hopen dat dit zal u helpen om uw probleem te omzeilen.

Es File Explorer is AWESOME !!!, als u een FTP-server draait, log in en een txt-bestand te openen, dan zal openen voor bewerken, en elke verandering zal automatisch geupload, dus gratis hosting en bestanden te beheren, dat ook doet; dropbox maar slechts 2GB gratis account, met je ftp server gratis te allen bezitten,. en ES Explorer doet het allemaal; Awesome

Ik gebruik FileReflex aan mijn PC bestanden draadloos delen met Android-telefoons

door gebruik te maken swiFTP methode, maar ik ben met behulp van venster 7, i cant een nieuw netwerk locatie te maken, zou u alstublieft helpen, thxx

Ik installeerde de ftp-server en de file manager volgens de instructies. Ik opzetten van een netwerk locatie op mijn laptop en kunnen alle bestanden op mijn telefoon bekijken vanuit de laptop. Maar toen ik een scan zoals aangegeven onder LAN doen, mijn telefoon vindt niets, dus ik niet bestanden van de telefoon kan overbrengen naar de laptop.

Kunt u adviseren waar ik verkeerd ga? Ik gebruik Vista SP2 32bit. Ik zou echt waarderen de mogelijkheid om deze wi-fi overdracht methode te gebruiken. Bedankt!

Met behulp van FileReflex kunt u desktop-bestanden delen via P2P en PCP

Wanneer ik probeer om de android oudere in windows krijg ik de volgende foutmelding te openen: 550 Kan niet CVO ongeldige directory. Wat betekent dat?

Wauw. Dank u voor de write-up. Het moet een grote mentale oefening voor je zijn geweest. Het motiveerde me om uit te gaan en gejaagd voor een gemakkelijke oplossing, echt makkelijk …. Ik vond paar. Polkast en ZumoCast zijn koel, eenvoudig en innovatief.

Gebruiken om Polkast van http://www.polkast.com zou eenvoudiger en flexibeler zijn. Uw set-up is te downloaden en login. Vanaf elke locatie, kunt u toegang tot alle bestanden op uw pc’s van Android-apparaten. Wanneer de pc’s en apparaten zijn op hetzelfde netwerk, ze verbinding direct over wifi, dus het is zo veel sneller dan de typische cloud-oplossingen, een stijging van 10 keer (mijn internet uploaden is minder dan 1 Mb / s) … en u kunt nog steeds toegang tot alle bestanden terwijl u uit en over.

Hoe kan ik mijn root-aandrijving verplaatsen van bestanden van mijn computer rechtstreeks?

Ik weet niet lijken te schrijfrechten hebben. Hoe werk ik rond dat?

Dankzij dit was een super behulpzaam artikel!

Groot artikel. De schermafbeeldingen de moeite gemakkelijk. Maar dit werkt vanuit het netwerk, in uw thuisnetwerk met de controle zijn de PC … Ik denk.

Ik gebruik FileLinx Professional. Werkt op tablets en telefoons vanaf elke plek (Wi-Fi, 3G, 4G). Geen wolkje, zoals Dropbox, dus transfers zijn afhankelijk van alleen mijn verbinding. Ik kan tot al mijn bestanden van overal op mijn “C” drive. Omdat de Android is de controle, ik kan ook op afstand afdrukken naar mijn-pc aangesloten printer.Great als je op de weg. Eenvoudige installatie voor iedereen die kan volgen richtingen.

Alles lijkt prima totdat ik probeer om tot mijn PC uit es file explorer het zegt login mislukking Probeer nieuwe gebruikersnaam / wachtwoord wat is dit is het wachtwoord gebruikersnaam van FTP setup alsof dus niet werken ???

Fantastico! Ja

Bedankt voor alle Je bent geweldig MAN ..

Exchange Mail is de meest effectieve en naadloze manier om mobiele telefoons en tablets synchroniseren met Outlook. Neem een ​​kijkje op de oplossingen die door trioSync. Het is een hosted Kerio Exchange Mail met ActiveSync, aanpasbaar door een gebruiker op elk domein. In tegenstelling tot andere gehoste Exchange-mails, triosync is een haven en het gebruik uitwisseling mail box, dat eventuele wijzigingen in uw e-mail, domein of Server instellingen niet vereist. Eenvoudig, veilig en gemakkelijk te installeren

Kon niet krijgen om te werken. Heeft een wachtwoord te gebruiken voor de user-id gegeven swiftp niet zien. Ook wanneer het verbinden via mijn laptop het niet het ip-adres dat werd aangetoond herkennen. Ik zal iets anders proberen.

Ik ben bang dat deze smartphones zijn echt voor de jonge en helder. Ik zal teruggaan naar een pure traditionele telefoon binnenkort. De tijd die nodig is om deze telefoons uit te zoeken zijn te veel.

Thanks a lot man, uw artikel heb mijn dag gemaakt

Eerder heb ik gebruikt om de USB-kabel plugin en bestanden uitwisselen tussen Android en PC. Nu dankzij deze info kan ik dit eenvoudiger te doen.

Ook het controleren van andere informatie die door de gebruikers.

Rhinotillexomania is de medische term voor obsessieve neus plukken.