hoe u bestanden en mappen uit de map cloud storage delen

Cloud storage is niet alleen voor uw eigen persoonlijke bestanden. U kunt het gebruiken om eenvoudig bestanden te delen zonder enige moeite. Deel bestanden back-en-weer met je vrienden en collega’s, of ze beschikbaar zijn voor het hele internet.

Gedeelde bestanden kunnen automatisch worden gesynchroniseerd naar de computer van elke persoon, of u kunt ze via het web of mobiele app. Het is een gemakkelijke manier om bestanden dan e-mailen ze heen en weer te delen.

Om een ​​individueel bestand met iemand snel te delen met de rechtermuisknop op het bestand in je Dropbox-map en selecteer Share Link. U kunt ook met de rechtermuisknop op het bestand in de Dropbox webinterface en selecteer Share Link, ook.

Dropbox is een openbare link naar het bestand te kopiëren naar het klembord. Stuur de link naar iemand – of post-it online voor iedereen te zien – en de mensen in staat zijn om toegang te krijgen en te downloaden het bestand zal zijn. Iedereen met de link toegang tot uw bestand, dus het is niet de meest veilige manier om te delen – maar het is de makkelijkste en snelste manier.

Dropbox kunt ook mappen met bepaalde personen te delen. Om dit te doen, ofwel met de rechtermuisknop op een map in je Dropbox-map op je bureaublad en selecteer Deze map delen, of met de rechtermuisknop op de map in Dropbox op het web en selecteer Uitnodigen voor map.

U zult worden genomen om de website van Dropbox, waar u de e-mailadressen kunt toevoegen van bepaalde mensen die je de map wilt delen. Ze zullen een Dropbox-account nodig om toegang te krijgen tot de map. Als ze eenmaal hebt geaccepteerd, zal de map worden in ieders Dropbox-account en iedereen kan bestanden uit de map te kopiëren en te verwijderen file-s. Het is een geweldige manier om te zorgen dat u en een vriend of collega hebben allemaal dezelfde bestanden. De bestanden en eventuele wijzigingen of verwijderingen worden gesynchroniseerd naar de PC elke persoon automatisch, net als elke andere Dropbox-map.

Dropbox kunt u alleen gebruik maken van “view only” delen als je een betaalde dropbox Pro of Dropbox for Business-account. Anders, iedereen deelt u de map kan bewerken, toevoegen van nieuwe dossiers aan het, het verwijderen van bestanden van het, en het wijzigen van bestaande bestanden.

Google Drive heeft vergelijkbare functies. Om instellingen voor delen in Google Drive te wijzigen, klik met de rechtermuisknop en bestand of map in je Google Drive-map, wijs het submenu Google Drive, en selecteer Share. U kunt ook met de rechtermuisknop op een bestand of map in Google Drive op het web en selecteer Share. Dit zal het exact hetzelfde dialoogvenster je zou zien op het web brengen.

In het dialoogvenster geeft u een link naar het bestand en de opties voor wie toegang heeft tot het bestand te delen. Standaard is het bestand is prive en alleen u kunt het te bekijken.

Als u het bestand wilt openbaar te maken, zodat iedereen met de link kan openen, klikt u op de link Wijzigen naast de private en stel de instellingen het aandeel van de bestanden ‘op’ Iedereen met de link ‘. U kunt ook instellen op’ Openbaar op het web “- als je dit doet, zal Google het indexeren van de bestanden en het kan worden weergegeven in zoekresultaten.

Als u het bestand met bepaalde mensen te delen, voegt u hun e-mailadressen op de bodem. Ze zullen een uitnodiging voor toegang tot het bestand te ontvangen. U kunt de instellingen voor delen ingesteld om uit te kiezen die kunnen bewerken of gewoon het bestand te zien – in tegenstelling tot Dropbox, die een betaalde account nodig heeft om dit te doen. Als u Google Docs bestanden te delen op deze manier, kunt u en andere mensen ze te bewerken in real-time.

Om gedeelde mappen en bestanden op uw computer te synchroniseren, moet u de sectie ‘Inkomend’ in Google Drive te bezoeken op het web en vervolgens bestanden en mappen slepen “Inkomend” naar “My Drive.” Ze zullen vervolgens synchroniseren met uw computer, en eventuele wijzigingen die u terug zal synchroniseren.

Om een ​​of andere reden is Microsoft Onedrive niet de ingebouwde opties voor delen in Windows 8.1 File Explorer. Je kon de Microsoft Onedrive “Store-app” te gebruiken om deze instellingen te wijzigen, maar u waarschijnlijk liever naar de website te gebruiken op uw bureaublad. Windows 8.1 van Microsoft Onedrive integratie ook niet bieden een manier om mappen en bestanden gedeeld met u naar de desktop te synchroniseren. Je moet om ze te openen in de webbrowser. Microsoft Onedrive biedt wel allemaal dezelfde instellingen voor delen van de als Dropbox en Google Drive, maar u moet uw browser te gebruiken – wilt u misschien Dropbox of Google Drive gebruiken als Windows desktop integratie is belangrijk voor je.

Om te beginnen een bestand of map in Microsoft Onedrive delen op Windows 8.1, met de rechtermuisknop op het bestand of de map, wijs delen aan, en selecteer Microsoft Onedrive. Dit zal u rechtstreeks naar het bestand of de map op de Microsoft Onedrive website. Je zou ook gewoon open de Microsoft Onedrive website in uw browser en zoek het bestand of de map daar.

Klik op de knop Delen op de website om het bestand of de map te delen. U kunt de “Mensen uitnodigen ‘mogelijkheden om bepaalde mensen uit te nodigen hun e-mailadressen en kiezen of ze kunnen bekijken of het bestand te bewerken. U kunt ook kiezen of ze nodig hebben om in te loggen met een Microsoft-account of niet.

De “Get a link” opties kunt u een link naar het bestand of de map, en iedereen met de link kunt openen maken. U kunt kiezen wat de mensen met de link kan doen om het dossier – of ze kunnen gewoon kunnen bekijken of te bewerken ook. U kunt het bestand ook publiekelijk beschikbaar te maken – het zal verschijnen in de zoekmachines, zelfs als mensen niet de link kennen.

Toegang tot bestanden en mappen gedeeld met u, moet je hoofd naar de Microsoft Onedrive website of mobiele app en kijk in de gedeelde sectie. Bestanden en mappen gedeeld met u zal niet worden gesynchroniseerd naar uw bureaublad, zodat je nodig hebt om uw browser te gebruiken om dergelijke bestanden downloaden en uploaden naar gedeelde mappen. Net als bij Google Drive, Office Online kunt u ook documenten met andere mensen in real-time te bewerken.

of één van deze klanten op een ander platform, zoals Mac OS X of Linux – – Als u een andere dienst gebruiken het proces moet zeer vergelijkbaar zijn. Snel en eenvoudig delen van bestanden is een van de grote voordelen voor het opslaan van uw bestanden “in the cloud” – met andere woorden, op de servers van een bedrijf.

Kan de cloud worden gebruikt om foto’s te gebruiken op veilingen zoals eBay, dat een openbare URL voor een koppeling nodig op te slaan?

We maken gebruik van de gedeelde map opties voor onze cloud storage als een integraal onderdeel van ons team samenwerken, en soms zelfs om te helpen met de behoeften van de klant. Het is vooral handig wanneer je probeert om gegevens die te groot is via e-mail, of toepassingen die e-mail clients niet zal toestaan ​​dat u te sturen naar worden gestuurd delen.

Monotremes (platypuses en echidnas) zijn de enige zoogdieren met uitzondering van ten minste één soort dolfijn die electrolocation (elektroreceptie) hebben: de mogelijkheid om prooi te lokaliseren door het detecteren van elektrische velden opgewekt door spiersamentrekkingen.