hoe te verzenden en hotmail ontvangen van thunderbird

Sinds Microsoft POP3 is ingeschakeld voor hun e-mail kunt u nu controleren uw @ hotmail.com, @ msn.com of @ live.com accounts uit andere bronnen dan Microsoft’s e-mail clients. Eerder hebben we gekeken naar het toevoegen van Hotmail naar uw Gmail-account, en nu zullen we laten zien hoe het te doen in Thunderbird.

Open eerst up Thunderbird en ga naar Extra dan Accountinstellingen.

In Accountinstellingen Klik op Add Account zich naar de onderkant van het venster.

Volgende selecteer E-mail-account.

Voer nu in uw uw naam en de Hotmail- of Live-e-mailaccount dat u wilt toevoegen.

Kies POP als inkomende server en voer pop3.live.com in de Inkomende server veld. De uitgaande server zal niet juist zijn, maar we zullen het later veranderen.

Volgende te voeren in de inkomende gebruikersnaam je wilt hebben.

Kies een label voor het account, zoals Werk of Thuis of je kunt gewoon laten zoals het is.

Ten slotte zorg ervoor dat uw account en Inkomende Sever informatie correct is. De Uitgaande Server onjuist zijn maar raakte Finish dan kunnen we het veranderen.

Nu onder de nieuwe gemaakte account klik op Server Settings en zorg ervoor dat de haven is 995, onder Beveiligingsinstellingen select SSL.

Let op: Als u de berichten in je Hotmail-account te verlaten, zorg ervoor dat de optie voor “Berichten op server laten” te controleren.

Nu moet u de SMTP-instellingen te wijzigen. In het menu aan de linkerkant onder Lokale mappen selecteren Uitgaande server (SMTP) en vervolgens toevoegen of knop Bewerken.

Zorg ervoor dat u de volgende instellingen in opgenomen

Port: 587

Server: Naam smtp.live.com

controleer TLS

Gebruikersnaam: youremail@live.com

* Zorg ervoor dat en voer uw volledige e-mailadres in de beveiliging en authenticatie gebruikersnaam.

Om een ​​bericht te sturen gewoon gebruik maken van de “From” drop-down aan de hotmail account kiezen.

Als alles te corrigeren kunt u verzenden en ontvangen van uw hotmail in Thunderbird!

Let op: Omdat deze techniek maakt gebruik van POP3-toegang tot uw e-mail, zal uw berichten van Hotmail worden verwijderd.

Een contranym is een woord dat is zijn eigen antoniem: bijvoorbeeld om stof kunnen betekenen vast te stellen deeltjes (zoals in bestrooien voor vingerafdrukken) en deeltjes te verwijderen (zoals bij een plank van collectibles stof).