hoe je een enkele muis en toetsenbord op meerdere computers gebruiken

Als u meerdere computers hebt op uw bureau, weet je waarschijnlijk dat het een pijn om meer dan een toetsenbord en muis te gebruiken. Hier ziet u hoe een enkel toetsenbord en muis te gebruiken op meerdere pc’s met behulp van een tool van Microsoft.

De meeste geeks zullen bekend zijn met Input Director en Synergy, die hetzelfde doen, maar nu heeft Microsoft een applicatie genaamd Mouse Without Borders, die een aantal geweldige functies-achtige bestanden van de ene pc te slepen naar de andere heeft vrijgegeven zijn.

Als je eenmaal hebt gedownload en de applicatie is geïnstalleerd, is er een snelle wizard die u helpt het instellen van de applicatie voor gebruik op uw netwerk. Op de eerste PC, zult u wilt klik op Nee om de eerste installatie te doen.

Dit zal een security code die u kunt gebruiken op de volgende PC aan te sluiten op de eerste te genereren.

Dan op de tweede pc, wil je de code die u heeft gegenereerd op de eerste PC, en de naam van de computer in te voeren.

Dat is alles wat er om het – nu kun je beginnen met het gebruik van de applicatie.

Als je nog steeds verbaasd over hoe het werkt, hier is een video, die verklaart in meer detail.

Download Mouse Without Borders van Microsoft

Deze tool is een s *** omdat alleen werkt met Window $, Synergy werkt in Linux, OSX en Linux. Het slepen van bestanden van de ene pc naar de andere is niet zo big deal.

Lovely-interface!

Ziet er interessant en als een Input Director gebruiker zal ik dit proberen. Kan iemand te beantwoorden met betrekking tot deze functionaliteit punten?

Kun je het opzetten van de bestelling / volgorde waarin de schermen worden ‘gestapeld’? dwz Ik heb een klein scherm boven mijn hoofdscherm, Kan het overweg met meerdere schermen aangesloten op de hoofd-pc?

Met dank aan iedereen die kan beantwoorden

Opmerkingen naar Unforgiving …

Het werkt niet met mijn Sinclair ZX80 – maar dat betekent niet dat het niet geschikt is voor het doel voor het doel waarvoor het is ontwikkeld !!

Ik heb liever iets dat werkt op Linux, Mac en Windows (als ik ooit nodig om het te gebruiken.)

Geprobeerd. Werkt als charme 😉

@Unforgiving: Je moet de beste tool voor de job niet het beste instrument voor de minderheid van de mensen die meer dan een OS te halen. Als u MS Windows gebruiken (zoals de meerderheid van de computers markt) van de Microsoft tool is een goede optie.

@greg ik heb ook een tweede monitor boven mijn hoofd, wat het doet is wikkelen normaal gesproken om uw eigen tweede scherm, dan zal het wikkelen naar de volgende machine in de lijst. en ook kunt u de volgorde en richting van de pc matrix in te stellen.

@BlkDrgn Bedankt voor de info – zal zeker gaan en proberen nu

Hey “Unforgiving” …. Sluit F ** K up. Zeurderige kleine B ** CH!

Twee woorden: Logitec Anywhere; Proost..

Meedogenloos, je bent een zeurderige idioot, als je het niet bevalt het niet gebruikt, zouden de meeste mensen verwachten dat het niet te werken met niet MS-OS

Goed gedaan mijn testen en over het algemeen I like it. Als een Input Director vergelijking zou ik het volgende zeggen

+; Is er, zodra de machine begint, zodat ik het kan gebruiken om in te loggen om mijn andere machines

Knippen en plakken is goed

File drag is goed, maar het zou beter zijn als je zou kunnen slepen naar een map in plaats van het altijd eindigen in een map op het bureaublad, -, niet in staat om de wrap orde van PC’s / schermen zo flexibel veranderen als Input Director. Zo heb ik een kleine laptop die ik ‘wrap om’ door te gaan naar boven uit mijn belangrijkste centrale scherm, maar met opzet kan niet omhoog gaan van de andere twee schermen op mijn hoofd-pc

U kunt ‘mouse cirkels’ rond de wijzer zet als het transits die u helpt het ter plaatse

Getest op een van de belangrijkste desktop PC (W7) met 3 schermen en een laptop (W7) plus een shuttle box (XP)

Ik denk dat ik het gebruiken voor een paar dagen en te zien of ik de stok met het of ga terug naar Input Director. Weet iemand of er ontwikkelingsplannen of integratie in de toekomst W8?

Werkt het op Win7 64bit?

software zoals ruitenwissers en passen de meeste auto’s, maar niet alle

na 20 jaar, ik ben zo ziek van de Microsoft-haters voortdurend gooien hun mening over Microsoft niet het maken van software werken op verschillende platformen …

waarom zijn niet de bedrijven die uw superieure software aanbieden zoiets te maken? Y? omdat het geld om te programmeren en freebie software, net zo goed als het kost, is nooit klaar tijdig en niet altijd werkt, hoef je niet ondersteuning te krijgen en het is gericht op gebruikers select …

De wereld maakt gebruik van Microsoft, hetzelfde als de hemel is blauw, je kan het niet veranderen … maar je kunt veranderen als u uw mening te geven …

Microsoft gaf de wereld de abiltity om meer geld te verdienen, kan me niet schelen als alles wat ze doen is niet perfect, zou ik niet een baan hebben of in staat zijn om mijn rekeningen te betalen als alles wat ze deden Gold was …

$ 5 zegt dat alle MS haters met hun spouces / liefhebbers in windows chatrooms …

Onverzoenlijk, met alles te doen respect, je bent een idioot …; Als je niet als een meisje, waarom de hel je het gevoel dat je haar blog in te voeren en te publiceren hoeveel je van haar haat, als je denkt dat je een betere meisje ?? ??????

doet Mouse Without Borders support “open op andere machine” als de nieuwste builds van Input Director doen?

Dit is een geweldige app voor mijn situatie, ik heb een grote lcd-tv die ik run YouTube en muziek afspelen van video’s op terwijl ik bezig met mijn laptop … Niet meer versluiering voor de muis of het toetsenbord (de methode die u kunt vinden op dat moment om het volume te regelen of zet video’s … .just schuift u de muis een ander inch aan de linkerzijde en aan te passen en terug naar rechts en ik ben terug te werken … ik kan de 30.00 draadloze muis / toetsenbord terug naar de winkel te nemen.

Kunnen jullie doen writeup hoe dit te gebruiken wanneer een pc is aangesloten op VPN? Ik hou van dit programma en het lijkt erop dat een aantal van dit soort setup hebben gekregen om te werken

Ik installeerde het op twee Win7 64bit machines, zowel op de startpagina van WiFi en het werkt geweldig.

Ik vind het beter dan Synergy (ik vond Synergy aan te breedsprakig voor mijn draadloos netwerk).

Werkt goed!

Gewoon briljant !!; 2 laptops, desktop 1, alle met Windows 7 …; Goodbye KVM switch !!!

Lijkt een geweldig idee, ook al is het niet cross-platform “, maar” het is de eerste stap in een nieuwe functie, net als alle software zal worden verbeterd, uitgebreid en zeer waarschijnlijk geïmiteerd door andere ontwikkelaars ..

Werkt prima de bestandsoverdracht is een stap omhoog van Synergy, Win7 64bit XP gedumpt Ubuntu terug naar XP alleen maar om dit te proberen, het opzetten van Synergy op Ubuntu is een echte pijn is dit goed voor ons Windows-gebruikers.

Zeer leuke tool keep it up …… ..

de muis te gebruiken W / O border.is het nodig hebben LAN van de computer ???

“Waarom zijn niet de bedrijven die uw superieure software aanbieden zoiets te maken? Y? omdat het geld om te programmeren en freebie software, net zo goed als het kost, is nooit klaar tijdig en niet altijd werkt, hoef je niet ondersteuning te krijgen en het is gericht op geselecteerde gebruikers … ‘open source heeft dit gehad voor jaar … wat bedrijven? Volg de rest van de schapen; ps Ik ontmoette je vrouw in een #ineedabigoneforachange irc-kanaal

Als iemand die niet wist dat deze programma’s bestaan ​​en kocht onlangs een KVM-switch … kan iemand uitleggen hoe deze programma’s werken en hoe lang ze al bestaan?

Dank je.

Waarom moeten sommige mensen onbeleefd toen ze commentaar geven? Iedereen heeft het recht om zijn / haar mening, maar laten we dit schoon en vriendelijk te houden. De wereld zou prettiger zijn als mensen meer respect toonde;. Naar mijn bescheiden mening, de opmerking “ps Ik ontmoette je vrouw in een #ineedabigoneforachange irc kanaal” was niet in orde.

hou echt van dit programma, super eenvoudig te installeren. Mijn vraag is: op mijn tweede comp, in een spel, het is net als de bewegingen van de muis is op steriods en nog niet gevonden een oplossing voor het. Iemand een idee? Wilt blijven gebruiken deze, indien mogelijk. Dan jij

Nu zie, dit is wat ik wil zien op howtogeek! hoewel de strips en wallpapers zijn mooi en al, is dit de dingen die ik kom hier om te zoeken naar! heb ik geen idee van dit soort programma beschikbaar was of niet voor jullie hebben gehad! een echte “how to” te begeleiden op voor zijn geeky. geweldig vinden jongens!

Ik installeerde het en ik kan niet krijgen om te werken. Ik zou graag een aantal nuttige info zie niet alle troep sommige mensen zetten in deze reacties. Ik kon echt wel wat HELP !!

Bedankt

Synergy is wayyyyyyy beter

Werkt net zoals geadverteerd, dank Truong!

De titel spreekt muis + KYBD, maar KYBD wordt niet besproken. Is het gewoon een kwestie van de muis beweegt over en koppelingen naar de KYBD naar input voor andere systeem?

Heb dit gebruikt voor de afgelopen paar weken, love it;! Thanks

@Vic, Welke problemen ondervindt u? misschien kan ik helpen?

Het is het werk rooster, maar ik heb een probleem. Ik heb alleen de mogelijkheid om / cut van de belangrijkste PC kopiëren naar de tweede en ik kan het tegenovergestelde niet. Is dit normaal of ik miste iets te configureren?

Broadcast TV-kijkers zijn gedaald met maar liefst 50 procent sinds 2002, maar dat betekent niet dat we hebben het medium verlaten; scherm tijd is stabiel gebleven als gevolg van streaming video bronnen zoals YouTube en Netflix.