hoe het opzetten en configureren van gebruikersaccounts op windows 10

Windows 8 introduceerde Microsoft de rekeningen, die in wezen zijn zwerven accounts waarmee u instellingen en bestanden te synchroniseren van computer naar computer. Vandaag willen we bespreken wat Windows 10 brengt aan user account management, en de beschikbare opties.

In de oude PC-instellingen op Windows 8.1, was je beperkt tot drie opties, maar in Windows 10, zijn die opties is uitgebreid tot vijf en dingen zijn afgerond nogal wat.

Om toegang te krijgen tot de accounts instellingen, moet u eerst de instellingen te openen en klik op of tik op ‘Accounts’.

In de Accounts-groep, de bovenste optie is “Uw rekening”, die u kunt onder andere, het beheren van uw Microsoft-account, verander je profiel foto, en nog veel meer.

Het beheren van uw Microsoft-account moet online worden gedaan. Je kunt niet zo lokaal te doen (al kun je nog steeds een lokale account, die we binnenkort zal uitleggen).

Een Microsoft-account kunt u uw instellingen te synchroniseren en eigenlijk zwerven van computer naar computer. Uw apps, profielfoto, kleurkeuzes, en nog veel meer worden geüpload naar de cloud dus waar u zich aanmeldt bij de volgende, verschijnt deze als u het verliet op het vorige apparaat. Dit deelt natuurlijk een heleboel informatie met Microsoft en het kan heel goed een beetje overkill voor sommige gebruikers.

Gelukkig, als je gewoon wilt een account lokaal te houden, kunt u nog steeds dat te doen. Klik op de link “Meld je aan met lokale rekening in plaats” een te maken.

Je zal niet een e-mailaccount of een telefoonnummer of iets anders nodig hebt, dan heb je gewoon gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord. Om daadwerkelijk over te schakelen naar de lokale account, zul je uit je Microsoft-account aan te melden, dus zorg ervoor dat je alles wat je zou kunnen hebben gewerkt voordat je dat doet slaan.

Afgezien van de mogelijkheid om een ​​lokale account op de pagina “Uw rekening” te maken, kunt u een nieuw profiel foto te maken als je een camera bevestigd.

Tot slot, als je meer wilt Microsoft accounts, of een werk of school account toe te voegen, dan kunt u dat doen via de links gevonden op de bodem van het “Uw account” pagina.

We zullen kort de grondbeginselen van het toevoegen van werk of school accounts, maar in de tussentijd gaan we een kijkje nemen op Windows 10’s inlogopties nemen.

De sign-in opties zal u laten bepalen of u verplicht bent opnieuw aan te melden wanneer de pc ontwaakt uit de slaapstand of helemaal niet. Dit is ook de plek waar u uw wachtwoord, dat is zeer goed om te weten kunnen veranderen.

U kan uw leven een stuk makkelijker te maken bij de ondertekening in uw Windows-computer 10 door het toevoegen van een PIN-code, maar deze methode is inherent minder veilig, dus we dringen er voorzichtig bij het aanwerven van deze methode.

U kunt een afbeelding wachtwoord, wat betekent dat je een favoriete foto kunnen gebruiken en wijs een reeks jat, cirkels en andere gebaren, die vervolgens zal fungeren als uw wachtwoord. Deze laatste methode werkt veel beter als je gebruik maakt van een touchscreen.

Ten slotte, als uw computer wordt geleverd met een vingerafdruk of een kaartlezer, kunt u zich aanmeldt in mogelijkheden voor mensen ook.

De optie “toegang Work” is waarschijnlijk niet iets wat de meeste gebruikers gaat gebruiken, maar we zullen het te bedekken kort maar dat je bewust van bent.

Deze optie kunt u aansluiten op een computer op het werk of op school zodat u toegang tot haar middelen zoals apps, het netwerk en e-mail.

U moet uw werk of op school accountreferenties te verstrekken aan de slag te gaan.

Om deze optie te gebruiken, bent u waarschijnlijk gaat om hulp nodig hebt van uw tech support vertegenwoordiger op je werk of op school, en als zodanig, zullen zij in staat om het meer grondig uit te leggen en u precies vertellen wat er gedaan moet worden.

Willen snel familieleden en andere gebruikers toe te voegen aan uw computer? De “Family & andere gebruikers” instellingen is de plaats waar je dat kunt doen.

Let op, als je kinderen hebt en je wilt hen in staat stellen om de computer te gebruiken, kunt u ze hier toevoegen en toewijzen account van een kind, die vervolgens kan worden gevolgd door Microsoft Family Safety. Daarbij zal laten u ervoor zorgen dat uw kinderen alleen de juiste websites te bekijken, observeren avondklok en termijnen, en het gebruik van games en apps die u expliciet heeft toegestaan.

U kunt ook andere gebruikers die geen lid zijn familie op uw pc toe te voegen. Zij zullen dan in staat zijn om in te loggen als nodig met hun eigen accounts, wat betekent dat je niet hoeft om een ​​account met hen te delen.

Tenslotte is er de toegewezen toegangsmogelijkheid. Met deze optie kunt u een account te beperken, zodat het heeft slechts toegang tot een enkele Windows Store-app. Denk aan dit als een soort kiosk mode. Om uit de toegewezen toegang rekening te ondertekenen, moet u op “Ctrl + Alt + Del”.

Toegewezen toegang is waarschijnlijk het meest handig als je wilt een kind om een ​​spel of educatieve programma of in een dergelijk geval waar je zou willen gebruikers dwingen om één app te gebruiken, zoals restaurants waar u bestellen met behulp van een menu-app op een tablet te beperken , of misschien om mensen te laten invullen van een enquête. In dit soort gevallen, zou toegewezen toegang ideaal zijn.

Ten slotte is er de “Synchroniseer uw instellingen” optie, die we eerder hebben besproken, zodat we een groot deel van de tijd niet zal besteden.

Synchroniseren van uw instellingen gaat hand in hand met het gebruik van een Microsoft-account en kunt u ofwel volledig uit te schakelen synchroniseren, of schakelen uit de verschillende opties op een rijtje.

Terwijl de nieuwe gebruikersaccount in Windows 10 zijn niet al te erg verschillend van Windows 8.1, er zijn genoeg veranderingen daarin, dat een nader onderzoek verdienen. Je hebt nog steeds de keuze tussen een Microsoft-account of lokale één, en er zijn nog drie sign-in opties, maar het is veilig om te zeggen dat nieuwe gebruikers die Windows 8 overgeslagen zal zich willen brengen om zo snel mogelijk te versnellen.

Daarnaast zal de gebruikersaccount objecten gevonden in de oude control panel grotendeels onbenut. Er is gewoon niet genoeg is er nog dat we het gevoel moet worden gedekt. Voor de meeste gebruikers zal de nieuwe instellingen ze allemaal de controle en de opties die ze nodig hebben om niet alleen hun eigen rekening te beheren, maar ook andere gebruikers op het systeem, alsmede geven.

Als je alles wat je zou willen bijdragen, zoals een vraag of opmerking hebben, wij verzoeken u dringend om uw feedback achter te laten in ons discussieforum.

Ik ben niet in staat om het inrichten van een gastaccount in W10 Home.Any tips over dit geweest?

Ik ben niet eens in staat zijn om het opzetten van een normale gebruikersaccount in 10. jezelf gelukkig dat uw machine nog loopt.

Gepost van mijn nood iFone.

Dit is allemaal heel mooi, maar ik krijg alleen de mogelijkheid om in te loggen met één account. Hoe kies ik een andere rekening bij het inlogscherm?

Volgens de New York State fiscale code (maar zeker niet de mensen ze te kopen), burrito’s worden beschouwd als broodjes voor de omzetbelasting doeleinden.