hoe de insert toets gebruiken om gekopieerde inhoud in woord wilt invoegen

In Word, kan de “Insert” toets op het toetsenbord worden gebruikt om te schakelen tussen de Invoegen en overschrijfmodus modes. Het kan echter ook worden gebruikt als een sneltoets voor het invoegen van gekopieerde of geknipte inhoud op de huidige positie van de cursor.

Om de functie van de toets “Insert” te veranderen, opent u een document in Word en klik op het tabblad “File”.

Op de “Info” backstage scherm, klikt u op ‘Opties’ in de lijst met items aan de linkerkant.

Op de “Opties voor Word” dialoogvenster, klikt u op “Advanced” in de lijst met items aan de linkerkant.

In de “kopiëren en plakken” sectie, selecteert u de “Gebruik de Insert toets paste” inschakelen zodat er een vinkje in de doos.

Klik op “OK” om het “Opties voor Word” dialoogvenster te sluiten.

OPMERKING: U kunt ook gebruik maken van de toets “F2” om snel te verplaatsen of kopiëren content. Ook op “Ctrl” en de toets “Insert” zullen alle geselecteerde inhoud te kopiëren, net zoals “Ctrl + C”.

Er zijn vele sneltoetsen beschikbaar in Word en u kunt ook uw eigen aangepaste snelkoppelingen toevoegen voor opdrachten. Om snel te zien sneltoetsen voor opdrachten op het lint, kunt u sneltoetsen in Scherminfo weergeven.

Golly gosh, dat is zo ingewikkeld in vergelijking met de standaard CTRL + V. Een minder toets in te drukken, maar het is een lange weg uit van de normale omgeving mijn vingers in. En als ik heb gebruikt CTRL + C om te kopiëren of CTRL + X om te knippen, mijn vingers zijn klaar om te plakken.

Ik veronderstel dat goed gedaan voor het tonen van iedereen een andere manier, maar ik probeerde het toen ik voor het eerst 20 jaar geleden kreeg woord of wanneer het kwam naar buiten en vonden het was langzamer en meer vatbaar voor het raken van de verkeerde sleutel.

Als gevolg van een class action-rechtszaak in de tweede helft van de jaren 1990, is Apple vereist (als onderdeel van de rechtszaak settlement) om gratis levenslange telefonische ondersteuning voor bepaalde Apple hardware en Apple Performa producten geïntroduceerd om de markt te voorzien tussen 1 september 1992 en 1 april 1996.