hoe animated gifs stoppen van het spelen in uw webbrowser

Geanimeerde GIF’s kan een leuke manier om Spice up reacties op social media, of om een ​​punt over te brengen in een artikel zijn, maar ze kunnen ook vervelend zijn, en neemt voor eeuwig te laden als je een trage verbinding. Als u liever niet zien, hier is hoe om ze te stoppen automatisch animeren.

Geanimeerde GIF’s zijn technisch beelden in plaats van video’s, zodat click-to-play plugins en video-blokkerende extensies zoals FlashBlock zal hen niet weerhouden automatisch te spelen. Dit was vroeger makkelijker: Je kon gewoon op de “Esc” -toets om geanimeerde GIF’s te pauzeren op de huidige pagina. Maar Chrome nooit deze snelkoppeling ondersteund, en Mozilla verwijderd uit de moderne versies van Firefox. Het werkt nog steeds in Internet Explorer, maar het werkt niet in Microsoft Edge.

Dus om die GIF van het spelen te blokkeren, moet u een beetje extra werk te doen.

Aangezien Chrome niet heeft ingebouwde instelling voor het beheersen van de vraag of geanimeerde GIF’s te spelen, moet je een browser extensie om dit onder controle te installeren.

Gelukkig biedt Google hun eigen officiële browser extensie. Genoemd Animation beleid, deze uitbreiding geeft je een browser toolbar knop waarmee u kunt bepalen of geanimeerde GIF’s af te spelen. U kunt animaties volledig uitschakelen, of dwingen geanimeerde GIF slechts een enkele keer te spelen alvorens te stoppen. Je moet de huidige webpagina vernieuwen nadat deze instelling te wijzigen.

Sommige mensen melden dat de officiële Google-extensie niet kan werken op sommige webpagina’s. Als het niet goed werkt voor u, wilt u misschien de Gif Jam (Animation Stopper) extensie in plaats daarvan proberen. Het voorziet in een knop die animaties schakelt aan en uit, ook. Je moet de huidige pagina te vernieuwen om uw instelling wijziging door te voeren. Echter, het blokkeert animaties op een andere manier, dus het kan werken waar Google’s extensie niet.

Firefox heeft een ingebouwde manier om geanimeerde GIF stoppen met spelen, of om hen te dwingen om slechts één keer te spelen.

Om deze instelling te wijzigen, typt u about: config in de Firefox adresbalk en druk op Enter. Je zult een waarschuwing zien vertellen om hier voorzichtig zijn, zoals u instellingen die u niet mag veranderen. Wees voorzichtig op dit scherm en geen instellingen niet veranderen, tenzij je weet wat je aan het doen bent. Klik op “Ik zal voorzichtig zijn, beloof ik! ‘Eens u de waarschuwing hebt begrepen.

Typ image.animation in het zoekvak op de pagina about: config. Je zult een instelling genaamd image.animation_mode, die is ingesteld om de normale standaard te zien. De “normale” gedrag is om elke geanimeerde afbeelding over en weer af te spelen op repeat.

Dubbelklik op de instelling en zet deze op none om geanimeerde GIF’s te stoppen met spelen. Je zou ook kunnen stellen dat het een keer als u wilt dat elke geanimeerde GIF om te spelen slechts een keer in plaats van het herhalen over en voorbij. Je hoeft niet om Firefox opnieuw op te starten na het maken van deze verandering.

Om dit later, heropen de over ongedaan maken: config scherm en stel deze optie terug naar normaal.

De bovenstaande optie werkt, maar het doet je niet veel controle. Als u de mogelijkheid om geanimeerde GIF op gemakkelijker in- en uitschakelen wilt, heb je een browser extensie in plaats nodig hebben.

Indien u wilt geanimeerde GIF spelen soms en soms voorkomen dat ze spelen, installeert u de Toggle Animated GIF’s add-on. Het zal u toelaten om geanimeerde GIF’s uitschakelen met een sneltoets of geanimeerde GIF’s standaard worden uitgeschakeld en kiezen of u ze wilt afspelen. Het is een betere oplossing als je soms zou willen om de animaties te zien.

Na het installeren van de add-on, ga dan naar het menu> Add-ons> Extensies en klik op de knop ‘Opties’ naast Toggle Animated GIF. Configureren van de add-on om uw favoriete opties te gebruiken. Bijvoorbeeld, kon u geanimeerde GIF’s voor gehandicapten te stellen standaard en deze automatisch afspelen wanneer u de muis met uw muis cursor over hen.

U kunt nog steeds op de toets “Esc” om geanimeerde GIF’s te stoppen van het spelen in Internet Explorer. Druk er na een webpagina geladen en het geanimeerde GIF’s op het zal pauzeren.

Internet Explorer bevat ook een optie voor het besturen van de vraag of geanimeerde GIF’s kan spelen. GIF-animaties volledig uit te schakelen, opent u Internet Explorer, klikt u op het menu-instellingen icoon en selecteer ‘Internet-opties. ”

Klik op de “Advanced” tab, scroll naar beneden naar het gedeelte ‘Multimedia’ en vink de optie ‘Play Animatie in webpagina’s “. Je moet uw computer opnieuw opstarten om deze instelling te activeren, vreemd genoeg.

Nadat je dat doet, zal Internet Explorer niet meer geanimeerde GIF’s te spelen op alle tenzij je opnieuw in te schakelen deze instelling. Er is geen manier om de instelling snel te schakelen en speel een GIF.

Microsoft Edge heeft nog niet over een manier om geanimeerde GIF’s te stoppen van het spelen, want het biedt geen ondersteuning voor browser-extensies. Browser extensie ondersteuning komt met Anniversary Update Windows 10’s, dus je moet een dag in staat om een ​​Edge extensie voor dit in de Windows Store te vinden.

Dit voorkomt dat ze gewoon van het spelen.

Als ik op een lage bandbreedte verbinding is er een gemakkelijke manier om ze niet eens geladen helemaal? Een beetje zoals het instellen van ublock oorsprong the.gif aansluiting te blokkeren?

Hoe schakel ik Auto-Laden van Beelden in Chrome en Firefox

Ik haat alles wat auto speelt. Dit is iets dat respectabele websites moeten vermijden. Mijn oplossing … Als een video te starten schetterende, een bos van animaties beginnen te knipperen of een soort van pop-up verduistert het scherm wil ik iets klikt, dan sluit ik gewoon de pagina en ga ergens anders. Dit gedrag vertelt me ​​dat de website is afval en dat de ontwikkelaar heeft geen respect voor mij of mijn tijd en is gewoon proberen om mijn klikken loggen.

Grijze eekhoorns zijn vruchtbare boom planters, ze begraven duizenden noten, maar vergeten waar ongeveer de helft van hen zijn.