het leren Office 2007 & 2010 fun met lint held

Als u verhuist van Office 2003 naar 2007 of 2010 Beta, maak je klaar voor een leercurve als het gaat om het lint. In plaats van de leerervaring frustrerend zijn, kunt u een leuke add-in genaamd Ribbon Hero, een spel dat het leerproces leuker maakt installeren.

Held van het lint

Opmerking: Je moet voor het Office system 3.0 runtime te downloaden en installeren van Visual Studio Tools indien nog niet geïnstalleerd.

Nadat u Ribbon Hero installeren en openen een ondersteunde Office app, de eerste keer dat je een verificatiebericht waarschuwing … we hebben het getest en het is veilig, zodat je verder kunt gaan en laat het installeren. Je moet om het te controleren of de eerste keer dat u Word, Excel en PowerPoint openen.

Wanneer de installatie is voltooid en de Office-toepassing opent (in dit geval is het Woord), heb je de mogelijkheid om een ​​tutorial video te bekijken. Vinkt u het vakje net om dit dialoogvenster bij het opstarten Toon als je niet wilt meer zien klik op Sluiten.

In het tabblad Start vindt u Ribbon Hero gelegen in het paneel Office Labs te zien.

Wanneer u kick off Ribbon Hero zul je zien hoeveel punten je hebt, een nieuwe uitdaging (hier zien we hoe Styles betaling), Connect with Facebook, en uw punten afbraak.

Elke uitdaging kunt u beslissen om te spelen of doorgaan naar de volgende. Aangezien wij hebben nog geen punten, laten we eens een kijkje nemen op de uitdaging. Ze geven je een overzicht van wat het is, dus hier moeten we professionele stijlen toepassen op een document met één klik. Ze laten je ook de voor en hoe het eruit zal zien nadat u veranderen.

Een nieuw document opent en weer je zien hoe het eruit moet zien. U moet de wijzigingen toe te passen op het deel van het document op de top.

We gingen door en maakte de eenvoudige stijl aanpassingen aan het document en yay! We kunnen het de felicitaties te zien, de hoeveelheid punten, en een ballonnen graphics zweeft door in het rechter paneel.

Hier gaan we naar de volgende uitdaging is het toevoegen van effecten op een foto.

Hier ben ik gaan door de tweede stap van het manipuleren van het beeld.

Als u hulp nodig uitzoeken it out nodig hebt, kunt u trek een hint en zal waar in de Ribbon je nodig hebt om te gaan om de veranderingen te maken te tonen.

Dit is eigenlijk hoe je speelt en nadat u het doel te bereiken kun je zien hoeveel punten je hebt en verder naar de volgende uitdaging.

U kunt ook punten scoren door dingen op je eigen te doen zoals je zou doen in het dagelijkse creatie document.

U kunt Ribbon Hero gebruiken in PowerPoint …

en ook in Excel …

U kunt uw scores te delen met je vrienden op Facebook en daag ze ook.

Dit lijkt misschien een dorky spel, maar als je wat vrije tijd en wil om te leren hoe het lint gebruiken om documenten te manipuleren, het is een stuk leuker dan zoeken via help bestanden proberen te achterhalen. Als u op zoek bent naar een manier om het leren van de Ribbon draaglijker te maken, zou je willen uitproberen Ribbon Hero en de invoering van het aan uw vrienden en collega’s.

Download Held van het Lint voor Office 2007 & 2010

woooooooooooooooo, ik wil het! Maar zal het werken met Office 2010 64 bit.

Oeps, ik vergat om de site te controleren voordat het plaatsen van het commentaar, please ignore mijn vorige reactie.

? Wil je een snelle update laat zien hoe deze veilig te verwijderen wanneer je genoeg hebt gehad doe; thanks

Ik denk dat dit is geweldig. Ik ben net begonnen om te leren Word, Excel, enz. En het is niet gemakkelijk om alles te onthouden. Dit zal een grote hulp. Ik ga om het te downloaden.

Dit ziet er leuk uit,. Een beetje zoals een pen en papier Word d & d, die gok, zouden ze zoiets als dit te maken.

Ik moet het proberen, hartelijk dank.

Ik denk dat ik dit kon gebruiken. Is het freeware? Waarschijnlijk niet he? De downloadlink zegt: “Probeer het …”

Het BBP van de Amerikaanse staat Californië is groter dan het BBP van Rusland.