verhoging van de grootte van de taakbalk miniaturen in Windows 7

Taakbalk miniatuurweergaven zijn ongelooflijk nuttig in Windows 7, maar voor sommige gebruikers dat ze te klein zijn. Hier is een hulpmiddel om u te helpen uw taakbalk miniatuurweergaven te maken net zoals je ze wilt hebben.

Een paar jaar geleden hebben we gekenmerkt door een tool om de grootte van uw miniatuurweergaven in Windows Vista te verhogen, maar helaas is deze applicatie niet goed werkt in Windows 7. Echter, er is een nieuwe tool voor Windows 7 waarmee je aanpassen van uw taakbalk thumbnail previews nog meer in Windows 7. Met het, kunt u bijna alles over uw taakbalk miniatuurvoorbeelden veranderen. De standaard taakbalk miniaturen zijn mooi, maar kan te klein zijn voor gebruikers met problemen met het gezichtsvermogen of met een zeer hoge resolutie monitoren. Wat je nodig hebt, is dit een geweldig hulpmiddel om de miniaturen looks te maken en werken net als u wilt.

Laten we beginnen

Download de Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer (link hieronder), en pak de bestanden. Voer de Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer als je klaar bent. Gewoon dubbelklikken op het; je hoeft niet om het uit te voeren als beheerder.

Nu heb je de grootte, tussenruimte, marge veranderen, en vertragingstijd van de taakbalk miniaturen. De instelling Delay Time is erg handig, om dingen te versnellen, we zet deze op 0, dus er is geen vertraging tussen wanneer u de muis over een pictogram in de taakbalk om als je de miniatuur. Sleep de schuifknop om de grootte (of de tijd in de vertraging instellingen) die u wilt, en klik op Instellingen toepassen. Windows Verkenner wordt automatisch opnieuw opgestart, en je nieuwe taakbalk miniaturen zal klaar voor gebruik.

Hier is de standaard Windows 7 miniatuur van een video afspelen in Media Player

En hier is de taakbalk thumbnail vergroot tot 380px. Nu kan je echt kijken naar een video van de taakbalk thumbnail.

De grotere taakbalk miniaturen tonen een beetje anders in Internet Explorer. Het toont een groter voorbeeld van uw actieve tabblad, en kleinere previews van uw andere tabbladen. Merk ook op dat Aero peek toont het tabblad dat je dan zweven in Internet Explorer, maar de naam van het tabblad in de werkbalk van IE niet verandert naar degene die je bent een voorbeeld.

Hier verhoogden we de breedte tussen de miniaturen, terwijl de miniaturen op hun standaard grootte. Dit kan handig zijn als je problemen hebt het selecteren van het juiste voorbeeld te hebben, en we kunnen ons voorstellen dat het zou een zeer nuttige modificatie op touch screens zijn.

En, als je ooit uw wijzigingen te ver nemen, en willen terugkeren naar uw standaard Windows 7-taakbalk miniatuurvoorbeelden, gewoon de Customizer opnieuw uit te voeren en selecteer Standaardinstellingen herstellen. Windows Explorer zal opnieuw opstarten en taakbalk miniaturen zullen terug naar hun standaardinstellingen.

Conclusie

Deze tool maakt het veilig en makkelijk om de grootte, de afstand te veranderen, en meer van uw taakbalk miniatuurvoorbeelden. En omdat je altijd kunt terugkeren naar de standaardinstellingen, kunt u experimenteren zonder angst voor knoeien-up van uw computer. Indien u liever de instellingen handmatig te wijzigen zonder behulp van een speciale applicatie, hier is een lijst van de wijzigingen in het register die u kunt maken om dit te bereiken met de hand.

Link

Download de Windows 7 Taskbar Thumbnail Customizer van The Windows Club

Vista-gebruikers: Verhoging Grootte van Windows Vista Taskbar Previews

Zijn er gelijkwaardige reg hacks die we kunnen gebruiken? Ik haat het gebruik van tweaken apps voor iets dat is ingebouwd in Windows. Als dit een achtergrond proces is, zou ik het hoe dan ook te vermijden.

Lees de laatste paragraaf, nevermind me.

De downloadlink bovenstaande link niet werkt. Een beheerder een bericht op hun forum waarin staat dat ze geen directe links naar hun downloads mogelijk te maken; http: //forum.thewindowsclub.com/forum-announcements-feedback/30690-twc-will-prevent-hotlinking-its-freeware- vrijgave-download-files.html

@TomAmitai – Dank voor het kiezen waarin dit, ik was niet op de hoogte van het beleid voor. De link is nu en punten gecorrigeerd naar de pagina die het downloaden biedt. Sorry voor eventuele problemen of verwarring dit kan hebben veroorzaakt!

Hier is de registry tweak om dit te doen.

Open Regedit en ga naar de volgende locatie; HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ Taskband; In het paneel RHS, maak een DWORD-waarde met de naam MinThumbSizePx;. Klik met de rechtermuisknop MinThumbSizePx en selecteer Wijzigen. Stel de decimale waarde te zeggen, 300.; Verlaat de Register-editor en afmelden> Logon.

Als we alleen het register instellingen voor maten en afstand zijn aan het veranderen, waarom de Aero Peek gedragsverandering voor IE?

Nu, dit is wat ik noem een ​​nuttig instrument zijn 🙂

ik kan doen in Windows 7 Starter

Canadese volkszanger Gordon Lightfoot werd geïnspireerd om zijn bekende lied na het zien van de naam van het schip verkeerd gespelde in Newsweek tijdschrift schrijven “Het wrak van de Edmund Fitzgerald” (en voelde dat de fout onteerd de herinnering aan de bemanning die omkwamen).