mod een zwitsers zakmes naar USB-opslag toe te voegen

U kunt kopen een voorraad Zwitsers zakmes met een USB-drive, maar ze hebben de neiging kort op werktuigen en meestal gevuld met een omvangrijke full-size thumb drive te zijn. Deze hack voegt een kleine USB-drive naar een normale mes voor het beste van beide werelden.

Hoe beoordeelt u de hybride build af te trekken? Je moet een beetje slijpen te doen op de flesopener om ruimte te maken voor uw USB-drive en vervolgens een beetje epoxy om deze vast in de sleuf die u hebt gemaakt. Ervan uitgaande dat je een haakse slijper (of een ander geschikt gereedschap bij de hand) het is een zeer ongecompliceerd kleine aanpassing. Hit de link hieronder voor meer informatie.

Swiss Army Knife + USB Flash Drive [Instructables via Make]

Dat is een heel slecht idee. Er is een reden waarom de usb-sleutels licht worden gemaakt. Hier, het mes zelf is veel te zwaar en zal uiteindelijk uw schijf te breken, tenzij je het recht met één hand, die het hele punt van gemak tellers houden.

Victorinox maakt een Zwitsers zakmes met een USB rijden er al in.

http://www.swissknivesexpress.com/5301g16.html

^^ Overeengekomen. Echter, het hangt af van de locatie van de USB-poort in kwestie, en of het verticale / horizontale, etc … Dan is er het gebruik van de USB-verlengkabel; o) (ik weet, “convenience” zou geen kabel voorstellen … .maar de kabel zou kunnen komen in de hand voor andere dingen … wat als je schoenveter brak ??) ^ _ ^

Wat een nutteloze mod. Wreck een prima Victorinox voor een kleine flashdrive dat het mes met een kleine ring of iets wat je vinden in een vissen box aan te pakken kon worden bevestigd. Ik heb altijd mijn mes in mijn zak en de blikopener (het is niet de flesopener vernielde hij) is waarschijnlijk het hulpmiddel dat ik de meest naast het mes zelf te gebruiken. Never mind dat dit mes veel te omvangrijk en zwaar om te kunnen veilig steek de USB-stick op de meeste computers zonder dat de aandrijving of gewoon hebben het vallen zal zijn.

Stom. Hoe zit het zetten van een USB-schijf op je hamer? Kan van pas komen als je werkt aan je keukenkast.

Hoe zal ik mijn bier te openen als de flesopener is verdwenen?

@ Scott – Gebruik een lichtere … Duh. j / k

Hoewel het lijkt alsof een traktatie onsterfelijke, de chocolate chip cookie is een recente uitvinding, het gemaakt is door de Amerikaanse bakker Ruth Graves Wakefield in het midden van de jaren 1930.