migreren XP naar Windows 7 met eenvoudige overdracht via het netwerk

Als u een nieuwe computer te krijgen met Windows 7 en uw huidige machine draait XP, kan de gedachte van de overdracht van uw bestanden en instellingen heel ontmoedigend zijn. Microsoft heeft een programma met de naam Windows Easy Transfer die al in Vista is inbegrepen en kan downloaden voor XP en 2000. Hier zullen we een kijkje nemen op het proces van het gebruik ervan om bestanden en instellingen over te brengen van een XP machine naar de nieuwe Windows 7 te nemen gecreëerd .

Te beginnen met de Windows 7 machine opent het menu Start en ga naar de slag en onder Taken klik op ‘Zet uw bestanden “.

Klik door het welkomstscherm en kies de methode voor de overdracht van de gegevens … in deze demo zullen we een netwerkverbinding te gebruiken.

Vervolgens selecteert u dat dit de nieuwe computer.

In het volgende scherm klikt u op “Ik moet het nu installeren”.

Kies een netwerk of externe schijf naar de nieuwste versie van Easy Transfer installeren. Als u een flitser gebruikt rijden een vers geformatteerde één wordt aanbevolen als het installeert Windows Easy Transfer als een portable app die rechtstreeks loopt van het station.

In het volgende scherm wordt u gevraagd om naar de oude computer, start Easy Transfer en lopen door de wizard totdat u een transfer sleutel te krijgen.

Nu op de XP machine te laten draaien Easy Transfer van u rijden knipperen.

Een vooruitgang scherm wordt weergegeven tijdens het opstarten en produceert de overdracht sleutel.

Voer bij de overdracht sleutel uit het oude machine op de nieuwe Windows 7 en druk op Volgende.

Het zal de oude computer te scannen en te bepalen wat wel en niet kan worden overgebracht.

Als je klaar bent kunt u de algemene instellingen en bestanden van alle rekeningen op de machine te selecteren.

Klik op Geavanceerd om een ​​gedetailleerde explorer view te krijgen, zodat u specifiek kunt kiezen wat te dragen voorbij. Wanneer u hebt besloten wat te dragen en klik op Opslaan en breng het over. De hoeveelheid tijd die nodig is zal afhangen van hoeveel je overbrengen, snelheid van het netwerk, enz.

Als het allemaal voltooid, kunt u de overdracht en programma verslag dat de bestanden en instellingen overgedragen en ook welke programma’s wel of niet compatibel met Windows 7 laat zien.

Om het proces van een Herstart is vereist beëindigen.

Windows Easy Transfer kan worden gedownload voor XP en Windows 2000 van hun site, maar je zou willen het proces hierboven getoonde te gebruiken als het levert de nieuwste versie van Windows Easy Transfer. We liepen tegen een probleem met het uitvoeren van de gedownloade versie die is geïnstalleerd op XP en niet verenigbaar was met de Windows 7-versie.

Niet alle programma’s en instellingen gaan naar uw nieuwe OS, maar dit zeker maakt het makkelijker om compatibele programma-instellingen, bestanden, mappen en belangrijke documenten over te dragen.

Echt goede post. Ik vond het leuk.

Zeer goed uitgelegd; Ik ben ervan overtuigd dat deze stappen zal zeer nuttig voor alle Windows XP-gebruikers die liever hun gegevens naar Windows 7 PC.

heel goed uitgelegd, maar ik ben op zoek stap stappen handleiding over hoe u een back-up van mijn bestand van mijn huidige laptop (hardlopen winXP), zodat ik kan Windows 7. installeren kan ik niet doen dvd branden voor back-up te wijten aan de machine falen (kan niet lezen geen bestanden van cd / dvd / cd-rom, in principe is het niet meer werkt.) Wat betreft mijn externe harde schijf, het is al vol en nog niet gekregen budget om nieuwe te kopen :). Iedereen weet hoe behalve ik een nieuwe externe harde schijf te kopen. Dank je

Mijn oude computer crashte en zal niet aan. Daarom is er geen manier die ik ken om het programma te installeren. Ik heb de harde schijf van de oude computer die XP moest mijn nieuwe computer waarop Windows heeft 7. Mijn iTunes kan niet de nummers te vinden van de oude harde schijf aangesloten! Help alstublieft!!

Ik begon de Windows Easy Transfer gisteravond omstreeks middernacht en ging naar bed. Het is nu 10:23 en het is nog steeds kruipen langs zeer langzaam over 3/5 afgewerkt. Wat kan worden duurt het zo lang;? ​​Het is de overdracht van ongeveer 140 gb uit mijn XP desktop naar mijn nieuwe Windows 7 laptop.

Ik downloadde Windows Easy Transfer naar mijn oude computer met XP. Ten eerste kreeg ik een bestand met de naam “wet7xp_x86. Ik “liep” dat bestand en het creëerde een map getiteld Windows Easy Transfer. Toen ik dubbelklik die map het toont drie submappen en ongeveer 20 verschillende bestanden. Ik heb nog nooit een “transfer key” getoond. Geen hints?

@Nancy; U bent de overdracht van 140 GB. Het gaat om een ​​lange tijd duren voordat het klaar overbrengen.

@Craig, Heeft u op de ik moet nu installeren en zet het op een externe harde schijf, gedeelde netwerkmap of flash drive? Als je het gedownload van de website van Microsoft, als het zegt in de gids, als je het downloaden kunt u fouten ervaren. Ook, wat optie heeft u geselecteerd? (Transfer-kabel, netwerk, externe harde schijf, flashdrive) De enige optie die u nodig heeft om een ​​transfer in te voeren, is dat als je de overdracht via het netwerk.

@Nicole, Je zou kunnen hebben om de nummers opnieuw downloaden.

Mooie gids door de manier waarop.

Ik heb een desktop met Windows XP op een partitie, en Windows 7 op een ander. Kan ik een manier om de bestanden en programma’s die ik heb over te dragen op xp tot 7?

Is het sneller over te dragen via 10/100 Network of met behulp van de Easy Transfer-kabel?

echt de enige programmabestanden Ik ben bezorgd over zijn Quicken, die ik gebruik voor het bankwezen en itunes voor mijn muziek. ik neem aan dat mijn documenten en foto’s transfers gemakkelijk. zijn er problemen met de Quicken of itunes?

Zoals hierboven, downloadde ik Easy Transfer naar mijn XP computer. Het was speciaal voor het overbrengen naar Windows 7. Maar ook ik zag geen Transfer Key, noch bij de eerste of herhaling verloop van het programma. Hulp?

U kunt gratis draagbaar hulpmiddel PickMeApp gebruiken om uw programma’s te brengen van XP te winnen 7

heb ik ook op mijn raam xp veranderen om te winnen 7

Excellent uitleg! Een video met grafische illustraties zou dit over de top te zetten. Ik ging naar een computer winkel om PCmover te kopen en werd geadviseerd dat het een eenmalig proces met deze software. Aardige man die me adviseerde over eenvoudige overdracht. Bespaarden $ 65 en nogmaals ik ben dankbaar voor PC & MS. Bedankt

Ik ga crazzzzy. Niet dat het zo groot van een reis. Ik heb een XP-computer en een nieuwe Windows 7-computer. Ik laadde de inslag programma’s van de 7 op een flash drive. Ik begon toen de XP WEFT fron de flash drive en de geselecteerde bestanden over te dragen. Ik zette de flash drive in de 7-computer en liep WEFT. Na het starten van de overdracht kreeg ik een lijst met mappen, maar geen bestanden. Wat heb ik verkeerd gedaan? Ik wil niet te moeten opslaan en herstellen van al mijn bestanden (en foget wat ik ben er zeker). HELP ALSTUBLIEFT.

Wat is met iedereen of is het enkel me. Je begint deze demo met de woorden “Klik door het welkomstscherm en kies de methode voor de overdracht van de gegevens … in deze demo zullen we een netwerkverbinding te gebruiken.”, Maar je hoeft niet een netwerkverbinding te gebruiken op alle, een flitser te gebruiken u rijden. Dus, merkte niemand dit, maar mij. Nou, ik heb de netwerkverbinding overdracht niet met behulp van een extern apparaat. Ik probeerde het op mijn eigen en mijn XP is het hebben niets te maken met de Windows 7-computer en netwerk is niet het doen van een overdracht van. Dit is de reden waarom ik probeerde te helpen hier te zoeken, maar je overgestapt op mij. Ik heb geen een lege flash drive in het huis en nu hebben deze download. Ben ik serieus pech?

Ik herinner me dat toen computers werden verondersteld om tijd en ruimte te besparen. Het duurt langer om het opzetten van programma’s dan het doet om gewoon trek de oude typemachine soms. Zo veel als ik hou van het gemak van de correctie en oproepen docs, gebruiksvriendelijk en frustrerend lijken hand-in-hand gaan. Misschien kun je computer Geeks kon de “… voor Dummies” boeken te werken voor alle nieuwe toepassingen en programma verandert Microsoft en anderen zijn voortdurend gooien naar ons. Beter nog, programmeurs en ontwikkelaars: Slow down en geven ons gebruikers een kans om vertrouwd te raken met onze systemen worden voordat u ze antiquate; De economie is niet waardoor we zo vaak als u wilt upgraden, en onze stortplaatsen niet hebben. ruimte voor alle hardware die je erop we vervangen;. Laten we steeds meer Aarde vriendelijk en gebruik te maken van wat we al hebben zitten in de voorkant van ons. Hier is een uitdaging die computer programers en dergelijke goed gebruik van kunnen maken. Maak het voor wat we hebben voor de komende vijf jaar. Geef het concept een pakkende titel als de Five In One of 5: 1 Ontwikkeling en bezuinigen op het verbruik en afval van kunststoffen.

@Wendy

Als beide computers op het netwerk, waarom ga je niet gewoon downloaden van de nieuwste versie van eenvoudige overdracht naar de oude computer?

Probeer; http:? //www.microsoft.com/download/en/details.aspx Displaylang = nl & id = 7349

@Wendy

De USB-stick wordt alleen gebruikt in deze demo aan de Windows Easy Transfer installer te kopiëren naar de XP machine, die niet reeds hebben. De installateur kan net zo gemakkelijk worden gedeeld met de XP machine door middel van een gedeelde netwerklocatie.

De rest van de demo toont het proces van overdracht als het zou gebeuren over het netwerk, zonder USB-drive betrokken.

Ik heb een PC met een 500GB harde schijf (50 GB vrije ruimte) draaien op XP Home.

Sloot ik dat aandrijving, installeerde een nieuwe 1TB schijf met Windows 7 dan unplugged dat (nieuwe) rijden en ik ben terug naar het gebruik van het origineel (500GB XP) rijdt totdat ik kan bedenken een vlotte manier om bestanden en / of instellingen over te dragen. Mijn bedoeling was geweest om aan te sluiten in beide schijven, boot naar de nieuwere 1TB Wdws 7 rijden en toegang te krijgen tot de oudere rijden van het. Of, zou dat niet werken? Easy-Transfer klinkt als een goede oplossing.

Is het mogelijk om dit te doen als XP en Wdws 7 in dezelfde pc? Zou het makkelijker om Easy-Transfer zijn om een ​​externe schijf of is er een één-stap methode om al mijn bestanden en gegevens van de oude schijf naar de nieuwe schijf?

Tot slot is er een manier om mijn browser instellingen en Geschiedenis overbrengen?

Ik volgde al deze stappen in een poging om te dragen van een Compaq Presario 7AP135 loopt WP Pro aan mijn nieuwe HP s5610f met Windows 7. Alles ging goed (met behulp van de flash drive te installeren op de oude PC en overdracht via het netwerk) totdat we kwam op het punt van de feitelijke overdracht, toen aangekondigd dat “er was niet genoeg ruimte op de harde schijf van de nieuwe pc’s, vrij te maken wat schijfruimte en probeer het opnieuw” !! Windows Easy Transfer op teh nieuwe pc lijkt te zijn in kaart brengen van alle of een deel van de overgedragen gegevens naar de partitie D: HP_RECOVERY waarvan 1,47 GB vrij van 12GB, in plaats van C heeft: OS, die 549 GB vrij heeft. De C: partitie wordt weergegeven, maar “grijs” in Easy Transfer. De HP ondersteuning persoon (in India, denk ik) verwees me naar dit artikel. Het even welke ideeën ??

Ik merkte geen antwoord Nicole (boven) .. Ik heb dezelfde situatie, kan niet opstarten mijn computer..therefore kan niet downloaden overdracht software ??? is er een manier om te helpen … .Ik werkelijk bummed over mijn doc’s en foto’s te verliezen; …

De 2013 Chevy Impala was de laatste Amerikaanse auto naar een voorste bank, een functie eenmaal gemeengoed in auto’s zijn voorzien.