maken windows vista stilgelegd diensten sneller

Hoe meer toepassingen die u in Windows installeert, hoe langer het duurt computer af te sluiten. Dit geldt met name voor toepassingen die een service die wordt uitgevoerd wanneer de computer wordt gestart, en in nog sterkere mate voor de diensten die weigeren af ​​te sluiten snel naar beneden, of time-out wanneer zij worden stilgelegd installeren.

Om Windows te wijzigen in het afsluiten van de diensten sneller, opent u de Register-editor, en blader naar beneden naar de volgende sleutel

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control

Je moet een sleutel in het rechter venster met de naam “WaitToKillServiceTimeout” te zien, met een standaard waarde van 20.000, waarvan 20.000 milliseconden, of 20 seconden vertegenwoordigt. U kunt dit wijzigen in een waarde van 5000 gedurende 5 seconden.

U zult niet willen deze waarde veel minder dan 5 seconden te maken.

Ik ben een nieuwe vista gebruiker. Ik ben niet in staat om mijn register op Vista te vinden;. Help.

Start Menu -> Typ na in vak Zoekopdracht starten “regedit.exe” (zonder aanhalingstekens). Klik op het programma dat verschijnt. Voila.

– Matt

Zoals hierboven ingetypt regedit.exe in zoekvak. PC gaat “piep”, het scherm wordt grijs en het systeem vastloopt.

Klik op Doorgaan.

gewoon proberen te typen ‘regedit’ w / o citaten, dat is hoe ik doe het altijd en het werkt prima ..

een bijwerking ??

In plaats van 20.000, m’n computer toonde 2000. Hoe kon dat gebeuren? Ik heb niets te veranderen.

Dank je, je hebt me geholpen en maakte me blij !!

Lijkt niet te helpen het afsluiten van elke sneller in Vista Business?

hi Please help me ik ben niet in staat om video’s in volledig scherm Ik heb Vista op mijn nieuwe laptop ik macro media geïnstalleerd te kijken, maar het is niet Ofwel wat moet ik doen zodat ik kan online films te bekijken in een volledig scherm plzz laten me weten … bij voorbaat dank

Dit is geweldig: -).> Het werkt wonderen op Vista Home Premium.

Hartelijk dank voor deze tip u!

Im het schrijven van een script voor het afsluiten van diensten op een Windows 2k3 gebaseerde machine (meerdere machines, SQL, uitwisseling, etc ..), kan any1 mij vertellen welke diensten gemakkelijk kan worden gestopt zonder negatieve countereffects? Ik weet dat het heeft niets te maken met deze draad, maar im op zoek op het internet naar een oplossing voor ongeveer 2 dagen nu en ik nog steeds niet achterom iets gevonden echt handig .. maar ik echt nodig om dit script te maken. Dus als iemand mij kan helpen, dan kunt u mij mailen op “jannick.werckx@hotmail.be”, zal uw hulp zeer op prijs gesteld!

Ik heb het instellen dat shutdown tijd tot 1000 (één seconde) voor de komende jaren, in zowel XP en Vista;. Dat is een heel oude XP tweak;. Al mijn XP tweaks zijn op mijn website. Vrij om te lezen of te downloaden.

De schaduw

kon je laat dan de link naar uw site, de schaduw? Dank U!

Een andere snelle manier om Vista te sluiten is om een ​​”Quick Shutdown” snelkoppeling op uw Vista-bureaublad.% Windir% \ System32 \ shutdown.exe -s -t 00 -f

Kopieer en plak de bovenstaande regel in een nieuwe snelkoppeling op het bureaublad en je zult je eigen icoon “Quick Shutdown” te hebben. klikt het gewoon om snel stilgelegd Vista.

Alle tweaks op mijn website zijn voor XP, beproefde;. Sommigen werken voor Vista en sommige misschien niet;. Gebruik op eigen peril.:));http://cxt_msp_shafl.members.atlantic.net

Good Luck; The Shadow

Bedankt…

maar zou kunnen verklaren waarom “U zult niet willen deze waarde veel minder dan 5 seconden te maken.” ???

Elke keer als ik dit onderwerp op een ander forum te lezen, iemand heeft een andere mening over die shutdown tijd. Ik liep mijn eigen pc op slechts één seconde vertraging voor enkele weken, voordat het delen van de tip met mijn klanten. Nu heb ik honderden mensen met behulp van een seconde voor die instelling met Nooit een probleem.

Dus als één seconde werken, waarom de andere vier seconden te verspillen;? Op mijn eigen PC, vanaf het moment dat ik op mijn Quick Shutdown Icoon tot aan de lichten gaan uit minder dan 8 seconden.

Voor Vista, gebruik ik dit script om het register tweak in slechts één seconde. Met behulp van een script elimineert ook de mogelijkheid van het maken van een fout, terwijl het register handmatig te bewerken;. ******************************** ****************************************; Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control]; “WaitToKillServiceTimeout” = “1000”

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ het SYSTEEM \ CurrentControlSet \ Control \ Session Manager \ Memory beheer]; “DisablePagingExecutive” = “1”, “LargeSystemCache” = “1”

************************************************** ****************; Kopieer de lijnen tussen de lijnen van de sterren, in een nieuw Kladblok-document en op te slaan, met een naam zoals; VITweaks.reg

Als de tweede tweak je schrikt, dan gewoon laten het uit;. Het hoeft te werken om sterk verbeteren van de prestaties van Windows;. Het is bijna precies hetzelfde tweak ik gebruikt op XP.

Voordat u ooit blindelings iemand anders woord voor iets … ..try het voor jezelf !!!, ik heb op dit soort dingen veel te veel jaren om alles te geloven geweest, totdat ik probeer het zelf.

Juicht Mates;! The Shadow 🙂

voor de tweede tweaken bovenstaande moet worden opgemerkt dat mogelijk LargeSystemCache geeft je een eerlijke beetje van de prestaties, maar in sommige intensieve toepassingen, degradeert prestaties.

Je bent gewaarschuwd!

Het grootste deel van dit werkte voor mij, maar Vista was nog vrij traag op stilgelegd, totdat ik de volgende

1.) In het tabblad Processen in Taakbeheer, ik stilgelegd, Windows Media Center; WMC systray icoon; Taskeng Taakplanner Engine.

2.) In het tabblad Services, sloot ik af, Windows Media Center; eHome infrarood controller; Readyboost

Toen ging direct naar het afsluiten van de computer, een waarschuwing dook me te vertellen dat Taakbeheer wordt gebruikt om af te sluiten diensten en programma’s, zodat ik geen vooruitgang zal verliezen in alle geopende programma’s, of dat ik kon blijven zoals het is.

Ik bleef zo ​​is, en wham … neer in 15 seconden, en volledig uitgeschakeld.

Nu … als ik maar kon versnellen opstarten. Een minuut 45 elke keer is ronduit belachelijk. Ik heb zelfs unplugged al mijn USB-apparaten en stilgelegd overbodige functies in de BIOS setup. Nada, nog steeds 01:45.

* Zucht *

Ik begrijp niet wat het voordeel van het opslaan van de 15 seconden bij het afsluiten is. Ik klik op Afsluiten en weg te lopen, simpel. Misschien ben ik gewoon niet Geeky nog genoeg.

Nou, dat scheidt de Noobs van de technici.

Bij het afsluiten van uw pc vanuit Windows, hetzij met de normale weg of met een Quick Shutdown Icoon, de PSU sluit nooit echt af. Het is nog steeds actief en het verstrekken van macht aan het moederbord en de START-switch;. Nogmaals, hier is de sneltoets voor een Quick Shutdown in Vista.

% Windir% \ System32 \ shutdown.exe -s -t 00 -f

Om echt afsluiten van uw pc moet u Lijn macht te verwijderen;. Op elk van mijn computer bankjes, is er een stekkerdoos die stroom levert aan de pc en monitor. Nadat Windows heeft gedaan is het weinig stroom naar beneden ding, ik flip de schakelaar op de stekkerdoos om alle macht van zowel de pc en de monitor te verwijderen;. Dat is de enige veilige manier af te sluiten een PC.

Ik zag werkelijk een PSU exploderen, terwijl in de Powered OFF mode. Ik wil geen macht bij allen, in te gaan op mijn systeem als ik er niet om dit proces te volgen.

Dus ja ik wil dat de Windows shutdown zo soepel en snel mogelijk te gaan, want ik zit daar met mijn vinger op de stekkerdoos Switch, gewoon wachten om te spiegelen als het scherm wordt zwart en het lampje gaat uit over de toren.

Zowel mijn XP machine en mijn Vista machine uitgeschakeld in 5 tot 8 seconden.

Het is 100% do’able.

Gelukkig Nieuwjaar iedereen;! The Shadow 🙂

Ik heb een Yukai 750 milliampère UPS dat Winpower software gebruikt om deze uit te schakelen wanneer de batterij leeg is sap, mijn vraag is dat de software vraagt ​​om een ​​shutdown commando om het systeem uit te schakelen, dus kan ik gebruik maken van dezelfde commando zoals voorgesteld om te worden gebruikt op een desktop als mijn shutdown instructie en zo niet wat zou je suggest.My besturingssysteem Vista Home Premiunm

Tussen haakjes er lijkt niet een manier om reacties te drukken, samen met een artikel. Mis ik iets of is dit gewoon een manier om mensen te ontmoedigen van het gebruik van papier?

Ik heb Vista 64 Home Premium SP2. “WaitToKillServiceTimeout” bestaat niet in het register waar dan ook, voor zover ik kon zien. Het dichtst was “WaitToKillAppTimeout” onder H-KEY_USERS … Desktop.

Ook als u de shutdown te veel te verkorten, is er niet een risico van verlies in het cachegeheugen of gebufferde gegevens?

Wat ik zou willen is een manier om het opstarten en de gebruiker ingelogd te versnellen … mijn nieuwe quadcore 64 bit is bijna net zo langzaam als mijn 7 jaar oude XP! Zelfs met de verbeterde informatie over diensten het is vrij moeilijk om te weten welke diensten en de achtergrond apps die je niet nodig hebt. F’rinstance, een muziek-editor die ik gebruik op grote schaal requires.NET, dunno waarom.

Op de “Black Adder” web site, is er een lijst van de XP-diensten die ofwel kunnen afsluiten of in de handmatige modus te zetten. Er is ook een pagina voor Vista.

http://www.blackviper.com

Toen ik mijn batch-bestand naar “Kill Services” (voor zowel XP en Vista) heb ik gebruik gemaakt van de informatie in de kolom “Safe”. Er zijn veel meer diensten die kunnen worden uitgeschakeld, in Vista, dan daar in XP waren.

Er is veel argument over hoe veel het uitschakelen van onnodige services echt helpt prestaties van het systeem;. Maar ondanks de nee-zeggers, zet ik alles op wat ik niet nodig, zowel in diensten en TSR’s. Dat is de rommel die verschijnt in de map “Opstarten”, dat wil je echt niet nodig. Net als al die updaten planners en herinneringen.

Ik ongeveer stikken als ik lees iemands ‘HijackThis’ inloggen en de RUN lijst schuift van het scherm;. Dat is zo belachelijk, ik kan niet geloven dat sommige mensen eigenlijk draaien hun PC’s als dat.

Weg met de rommel running in uw PC en het zal veel sneller en betrouwbaarder.

Juicht Mates;! The Shadow 🙂

Bedankt, Shadow.

Ik ben het helemaal over het wegwerken van de rommel (en soms legitieme apps en zelfs apparaten). Het is echter vaak moeilijk te onderscheiden van de beschrijving welke diensten enz daadwerkelijk gebruikt door een applicatie – en tijdrovend trial-and-error te gebruiken voor elk.

Ik lang geleden uitgeschakeld vrijwel alle ongebruikte services op mijn XP. Ik verwacht dat Vista zal een nog grotere baan, dus ik ben niet op zoek naar uit. Echter, in het werken aan mijn XP ontdekte ik (met behulp van Task Manager), die 2 apps / services waren de belangrijkste knelpunten. WMP net sync werd verbruiken enorme CPU-cycli, tenminste wanneer het liep. Ook (met alle respect voor McAfee), McAfee AV was het gebruik van meer dan 50% van de middelen. Geen kritiek van McAfee bestemd, maar op mijn specifieke computer was het een varken, in andermans config het zou net zo goed NAV of een andere real-time service. Een derde voorbeeld: PC-Tools Malware programma conflicten slecht met NAV (bekend probleem).

Dus voor degenen die een meer voorzichtige aanpak te bevorderen, gaan in Task Manager (CTL-Alt-Del), vooral als u merkt dat een plotselinge vertraging, en sorteer op CPU-cycli of RAM-geheugen gebruikt, kijk voor de serieuze varkens en zich te ontdoen van hen of vervang ze indien mogelijk voordat u een groothandel hack.

Een ander handig hulpmiddel, vooral als je het uitschakelen van een groot aantal diensten in een keer, is om een ​​Excel (of een ander S / S) bestand met alle diensten die u hebt gewijzigd en de datum te maken. Het is mijn spek een paar keer gered;. TP

‘S werelds oudste gloeilamp is gevestigd in een brandweerkazerne in Livermore, California en sinds de installatie in 1901 in bedrijf is geweest.