internet explorer 11 stabiel voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2 nu beschikbaar om te downloaden

Of het is gewoon het maken van systemen voor uw familieleden ‘veiliger of updaten van de browser van de keuze op uw eigen systeem, de stabiele versie van Internet Explorer 11 is nu beschikbaar om te downloaden voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2.

Nu de stabiele versie is vrijgegeven, kunt u Microsoft’s blog post te bezoeken om te leren over alle nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd aan de nieuwste versie van Internet Explorer.

IE11 voor Windows 7 wereldwijd beschikbaar voor consumenten en bedrijven [IE Blog]

De pagina downloads is ‘split’ in twee delen. De bovenste helft bevat de download links voor de reguliere installatiebestanden, terwijl de onderste helft kun je downloaden van extra beeldscherm taalpakketten (als uw taal niet beschikbaar is in het bovenste gedeelte).

Internet Explorer 11 Worldwide Talen Download Pagina [Microsoft]

Voor degenen die geïnteresseerd zijn, is er een geweldige nieuwe anime karakter tie-in voor Internet Explorer 11 beschikbaar, evenals (in de screenshot hierboven). U kunt een bezoek brengen aan de homepage, downloaden 4 verschillende 1920 * 1080 wallpapers, en bezoek de Facebook-pagina voor Inori Aizawa via onderstaande links.

Inori Aizawa Internet Explorer Homepage Opmerking: De homepage heeft extra links en anime nieuws beschikbaar via het pictogram Inori Aizawa in de linkerbovenhoek en het uitbreidbare ‘toolbar’ aan de onderkant.

Download de Set van Inori Aizawa Wallpapers op SkyDrive

Inori Aizawa Facebook-pagina

Hebben jullie gezien dat de advertentie? Ik begin te denken dat dit moet worden genoemd “Internet Explorer. Ecchi edition”

Ik zag het eerder deze week …

De “Inori Aizawa” pagina werkt alleen in IE …

Ik nog steeds niet graag alleen IE-websites.

Helaas … Jammer dat ze het een “IE-only ‘website hebben gemaakt.

Dat zou worden Silverlight uit de aanblik van de dingen. Geen zoveel IE …

Wauw. Er is een verrassing. De site ontworpen om IE functies pronken werkt alleen in IE.

heh.

Prehistorische haai Megaladon kon naar beneden bijten met 18 ton kracht-tien keer meer kracht dan de beet van een Grote Witte Haai.