hoe je uitschakelen van een Windows-pc zonder het installeren van updates

Je werkt op je laptop en je beseft dat het tijd is om te gaan. Dus, sluit u uw laptop, maar Windows dringt aan op bijwerken. Tien minuten later, je bent nog steeds te wachten voor Windows te werken en je gaat te laat.

Er is een manier om dit: een manier om te kunnen afsluiten onmiddellijk, zelfs wanneer er updates te wachten om te installeren.

Hier is de eenvoudigste methode: zorg ervoor dat de desktop heeft scherp door te klikken op een leeg gebied van het bureaublad of door op Windows + D op je toetsenbord. Druk dan op Alt + F4 om toegang te krijgen tot de Windows afsluiten dialoogvenster. Om af te sluiten zonder het installeren van updates, “Shut down” van de drop-down lijst.

Klik vervolgens op “OK” om onmiddellijk afsluiten van uw pc.

U kunt ook afsluiten van uw PC onmiddellijk uit het inlogscherm. Druk op Windows + L om het scherm te vergrendelen of afmelden. Daarna, in de rechterbenedenhoek van het inlogscherm, klikt u op de knop en selecteer “Shut down” uit het pop-up menu. De PC zal afsluiten zonder het installeren van updates.

Ten slotte, als je nodig hebt doe dit doen vanuit een script, de volgende opdracht shutdown in een Command Prompt venster draaien. Typ de volgende opdracht bij de prompt en druk op Enter. Het laatste teken is een nul.

Uw PC zal onmiddellijk uitgeschakeld zonder het installeren van updates.

Natuurlijk, als updates veroorzaken veel problemen voor u, kunt u ook voorkomen dat Windows 10 automatisch downloaden van updates en stel “Actief Hours”, zodat Windows 10 niet start opnieuw op een slecht moment.

@lkaufman Deze tip kan erg handig zijn! Bedankt!

Een snelle vraag: Als we het bericht in de screenshot te zien, “niet uit te schakelen uw computer” is er een gevaar voor beschadiging van systeembestanden als we de tip gebruiken – P?

Wat een geweldige tip. Heel erg bedankt!

Werkelijk? Er is een waarschuwing aan uw computer tijdens de installatie van Windows-updates niet uitschakelen. Het is zichtbaar in de afbeelding aan de bovenkant van het voorwerp.

Ik ben niet echt een expert, maar het installatieproces lijkt nogal nemen veel schijfactiviteit en blijkbaar heel wat van de wijziging in het register.

Wil je echt te dwingen dat te verlaten halverwege?

het bericht in de screenshot: “Wees niet uitschakelen uw computer” is er een gevaar voor beschadiging van systeembestanden als we de tip gebruiken?

De waarschuwing in het bericht is geldig zodra de update begint (voor een shutdown) .Door deze tip, wordt het afsluiten gestart zonder de update. Vandaar de waarschuwing zou niet weergegeven (als deze tip wordt gevolgd, de t)

Er is een zeer zeldzame aandoening, bekend als auto-brouwerij syndroom, waarbij het lichaam van de getroffen patiƫnt moet groot genoeg zijn hoeveelheden van een specifiek type gist in het spijsverteringsstelsel hun voedsel wordt vergist tot bedwelmende niveaus van alcohol (ethanol) recht in hun lichaam .