hoe je mozilla firefox crashes oplossen

Firefox kan crashen voor een verscheidenheid aan redenen, maar je kunt snel op te lossen de meeste ongevallen met Veilige modus Firefox en reset functies. Toch zal ook deze trucs niet elke crash op te lossen.

Webbrowsers zijn ingewikkeld stukjes software die interageren met tal van andere software op uw systeem – extensies en thema’s, plug-ins, beveiligingsprogramma’s, grafische drivers, en nog veel meer. Onverenigbaarheid of out-of-date software kunnen veroorzaken vaak crashes.

Firefox heeft een veilige modus die Firefox laadt zonder het laden van uw add-ons. Om de veilige modus te activeren, klikt u op het Firefox-menu, wijs naar Help en selecteer Herstarten met add-ons met een handicap. U kunt ook de veilige modus door de Shift-toets tijdens het starten van Firefox.

Probeer het gebruik van veilige modus voor een tijdje als Firefox crasht. Als de veilige modus goed werkt, is het probleem met één van uw add-ons. Misschien wilt u de Veilige modus te verlaten en uitschakelen add-ons één voor één tot u de add-on die het probleem veroorzaakt te identificeren.

Firefox slaat uw persoonlijke gegevens in een profiel map. Problemen kunnen optreden met uw profiel map, maar je hebt geen tijd hoeft te identificeren en tot vaststelling van de exacte oorzaak te verspillen. Reset functie Firefox zal een nieuw profiel map te maken, migreren over je bladwijzers, browsergeschiedenis, opgeslagen wachtwoorden, cookies, en auto-fill informatie.

U verliest uw extensies, thema’s, zoekmachines, en de site-specifieke voorkeuren wanneer u Firefox opnieuw in te stellen. Extensies en thema’s in het bijzonder kan crashes, dus het wegwerken van hen en het starten van een schone profiel kan nuttig zijn veroorzaken.

Firefox naar de standaard toestand te resetten, opent u het menu Firefox, wijs Help, en selecteer Probleemoplossingsinformatie.

Klik op de reset knop Firefox. Firefox zal een nieuw profiel te maken voor u en de meeste van uw oude informatie op te migreren. De nieuwe, schone profiel hopelijk repareren van je crasht.

Als Firefox start opnieuw crasht nadat u uw favoriete extensies opnieuw te installeren, wordt een van uw extensies waarschijnlijke oorzaak van de crashes. Probeer het opnieuw installeren van extensies één voor één om te bepalen of een bepaalde extensie problemen veroorzaakt.

Firefox hardwareversnelling functie maakt gebruik van de computer grafische kaart om tekst te maken en objecten op webpagina’s. Dit versnelt web page rendering en duurt enige last van je CPU. Echter, hardwareversnelling problemen met sommige grafische drivers en grafische kaarten veroorzaken.

U kunt bepalen of hardware-acceleratie is het probleem door het uitschakelen van het. Om dit te doen, klikt u op de knop Firefox en selecteer Opties. Klik op het pictogram Geavanceerd en schakel de Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar checkbox.

Probeer het gebruik van Firefox voor een tijdje na het uitschakelen van deze functie. Als Firefox niet meer crasht, hardwareversnelling was waarschijnlijk het probleem. U kunt proberen het installeren van bijgewerkte grafische stuurprogramma’s en zien of ze het probleem op te lossen. Als ze dat niet doen, moet u hardwareversnelling uitgeschakeld op uw systeem te verlaten.

Merk op dat u hardwareversnelling niet mag uitschakelen als alles goed werkt, want dit is een nuttige functie.

Malware kan ervoor zorgen dat Firefox crasht, net als andere programma’s laten crashen op uw systeem kan veroorzaken. Als Firefox regelmatig crasht, scant u uw computer met een antivirusprogramma, zoals Microsoft Security Essentials. Als u al een antivirusprogramma geïnstalleerd, kunt u een second opinion van een andere antivirus programma.

Mozilla raadt het updaten van de software op uw systeem wanneer Firefox crasht. Hier is een lijst van alles wat je moet updaten

Hardware problemen kunnen ook leiden tot Firefox – en andere software – om te crashen. Probeer het controleren van RAM-geheugen van uw computer op fouten of crashes blijven voordoen.

De foutmeldingen echt beginnen met “Nou, dit is gênant”, wat een totaal unproffessional houding ten opzichte van het schrijven van software. Bijna net zo slecht als Chrome met zijn “Onder de motorkap” pagina setings. Waarom niet gewoon “Instellingen” of “Configuratie”.

En waarom geen foutcode? Of reden voor de fout? Je weet wel, iets dat eigenlijk de gebruiker zou kunnen helpen.

@toucan Er is een artikel op de BBC vandaag op dat zeer onderwerp – http://www.bbc.co.uk/news/magazine-21196793

Wat gebeurt er als Firefox crasht voordat je zelfs naar de browser zelf? Ik kan niet eens het te openen. Ik krijg steeds een bericht dat het is gecrasht en wil ik de details te sturen! Ik heb verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.

Ik heb zeer weinig problemen met Firefox door de jaren heen, maar er is een goede info hier voor de gebruikers nieuwe en oude. De Reset Firefox-knop is iets wat ik heb nog nooit te gebruiken, maar lijkt bijzonder nuttig.

iv installeerde nu elke dag.

Ik heb een bèta-gebruiker nu al jaren met zeer weinig moeite … .Maar ik houd mijn machine zeer schoon en goed beschermd met alleen de fundamentele MS Security Essentials en sommige Piriform producten

Ik heb gebruik gemaakt FF voor een paar jaar en nooit gehad om te crashen. Natuurlijk, zorg ik ervoor dat mijn computer, software en componenten zijn op de hoogte van een routine-basis, Avira quick scans per dag en voert maandelijks volledige scans. On-demand wekelijks of zoveel als nodig MBAM scans worden uitgevoerd. FF extensies AdBlock Plus, een betere privacy, FlashBlock en Ghostery worden gebruikt. Defrags worden driemaandelijks uitgevoerd. Kloksnelheid, re-klokken en dergelijke werken aan de knoppen en tweaken worden gemeden. Waarschuwingen in acht worden genomen. Al deze en andere worden gebruikt. Ik vrees weinig, want ik ben beschermd en ik ben verstandig. Veiligheid is niet meer dan een reeks van ontslagen. Dat is alles.

Of je kan gewoon beseffen dat Firefox is een bug gereden POS.

Ik heb gehad letterlijk maanden een bug die is veroorzaakt Firefox crasht bij het gebruik van Google Image Search en het opslaan van foto’s over een periode van een uur of zo. Ik denk dat deze bug KUNNEN zijn vastgesteld in Firefox 18 – of misschien wel dankzij Google is veranderd Image Search – omdat ik het niet voor de laatste paar weken hebben gezien. Maar ik mag niet zijn geweest met behulp van Google Image Search, dat zwaar onlangs. Plus als ik nu zeggen dat Google heeft de interface veranderd. Maar het ging zo als het afgelopen jaar. Ik ingediend ton crashrapporten, maar voor een release na de release van Firefox het probleem teruggekeerd.

Maar Mozilla kon tijd werken om Facebook te bedden in de browser.

Ook, “corrupt profielen” is slechts afkorting voor incompetent codering. Het is het soort onzin Microsoft uitspuugt als het niet weet wat het probleem is.

Programmeurs die niet bepalen wat voldoende gebeurt met een intelligent foutmelding zijn gewoon lui. Elk programma meestal (zo niet altijd, afhankelijk van de bug) weet waar het is wanneer het ontploft en minimaal produceren een soort terugvolg op die plek te identificeren. Voor de eindgebruiker, kan dit niet helpen, maar het zou helpen de ontwikkelaars op te lossen dingen sneller.

Firefox – evenals alle andere browser – heeft opgeblazen en onbetrouwbaar geworden.

@Paul: Houd Shift tijdens het klikken op het pictogram Firefox, en probeer de veilige modus, en resetten.

@Richard Steven Hack: Als het zo lui van hen, beter om betrokken te raken jezelf dan rant over; het is open-source.

Ik gebruik Firefox voor vele jaren, en ik vind het zeer betrouwbaar, zolang er geen slecht gecodeerd add-ons geïnstalleerd, het is prima. Voor mij kan ik niet leven zonder Firefox, met Adblock Plus, Flashgot en DownThemAll plugins

Ik heb een probleem met Chrome en de manier waarop het is gepromoot hebben, het is er wanneer u probeert te installeren en Flash, als je er een teek dan is het geïnstalleerd missen en wordt automatisch uw standaard browser, dat is een zeer achterbakse tactiek van Google. Het is gepleisterd over Google zoeken, krijg je Chrome advertenties tijdens de rust in Champions League voetbalwedstrijden die worden bekeken door als een miljard mensen. Het is geen verrassing dat Chrome is de nummer een browser in de wereld als gevolg van de “promotie” als dat

Ik bedoel dat dit in HOOFDLETTERS; Er is een nieuwe zwendel die er gebeuren als je een nieuwe computer koopt someway OF ANDER ZIJ het bezit komen van uw telefoonnummer en andere details en dan krijg je de rommel DAT ZEGGEN DAT JE COMPUTER zal verpletteren en GET PERMANENTE SCHADE ALS U NIET DE SOFTWARE DAT VOOR MIJ IS ZEER NIET KOPEN EXPENBSIVE

@ Krokkenoster probeer afvegen van de film van je pop fles velgen voordat u typt.

de enige keer dat ik had firefox crash op mij was het testen van tune-up utilities. anders dan dat en het is traag en soms heeft moeite met het aansluiten Ik heb nooit veel problemen gehad. Ja…

@Toucan – Zijn ook onprofessioneel niet te spellingcontrole gebruiken voordat je een bericht plaatst. Ik heb nog nooit een probleem afkomstig van Firefox had.

Zijn met behulp van FF vanaf het begin van de ontwikkeling van de Mozilla-team, toen het eigenlijk heette Phoenix …

Hebben ervaren de zeldzame probleem langs de weg maar niets dat niet gemakkelijk was verholpen en dit omvat het runnen van het in eerste instantie op Win98 SE helemaal door verschillende upgrades door de jaren heen om mijn huidige Win8 Pro doos.

Gelukkig blijven gebruiken, zolang nog steeds erin slaagt om mijn eisen te dienen ….

Van de oorspronkelijke 18 elementen gevonden in de HTML 1.0-systeem, 11 bestaan ​​nog steeds in HTML 4.