hoe je je iPhone te stoppen van het opnemen van uw frequente locaties

Net als de locatieservice van Google, uw iPhone tracks waar je heen gaat en slaat deze informatie, zodat je later kunt bekijken op een kaart. Als u niet wilt dat uw iPhone het bijhouden van uw elke beweging, hoewel, het duurt maar een paar seconden te zien en te ontruimen deze locaties en zet de functie uit te schakelen.

In tegenstelling tot Google, gelukkig, functie van Apple is niet zo invasief, en stelt u in staat om het uit te schakelen zonder verlies van essentiële functionaliteit.

Open eerst de Instellingen op uw iPhone en tik vervolgens geopend “Privacy”.

In de privacy-instellingen, tikt u op “Location Services”, tik “System Services”.

In System Services, tik geopend “Frequent Locations”.

Hier hebt u de mogelijkheid van het omzetten van Frequent Locations uit. Het is standaard ingeschakeld, maar u kunt de voorkeur aan dat de telefoon niet te volgen overal mee naar toe.

Onder de Geschiedenis rubriek vindt u alle plaatsen van uw iPhone is opgenomen zien.

Als u een locatie tikt, zal het frequente locaties voor een bepaald gebied op een kaart weer te geven. Ga je gang en tik op een locatie aan de onderkant van de kaart.

Nu kun je zien waar je was, op welke dag en welk tijdstip.

Misschien is dat een beetje te veel informatie en je alles wilt wissen. Geen probleem, tikt u gewoon op de “Clear History” knop aan de onderkant van System Services pagina-instellingen. Een bevestiging zal verschijnen en u kunt tikken “Clear History” om het te verwijderen of “Annuleren” als u van gedachten verandert.

Zoals we al zeiden, is deze functie niet zo opdringerig als Google’s, en voor zover wij weten, de informatie wordt gehouden ter plaatse en niet terug naar Apple gemeld.

Toch is het niet essentieel voor uw iPhone, het uitschakelen zal niet schijnbaar verlamde andere functies. U zult nog steeds in staat zijn om te navigeren en te gebruiken Maps. Bovendien, omdat de informatie blijkbaar lokaal wordt opgeslagen, niemand anders moet in staat zijn om toegang te krijgen.

In ieder geval, het lijkt meer van een nieuwsgierigheid of een gimmick dan iets van de werkelijke waarde. Misschien kan het nuttig zijn om een ​​ouder die wil zien waar hun kind is opknoping uit, of misschien andere apps kunnen op deze gegevens te bellen en u een aantal het gebruik van het zijn.

Hoe kunt u alleen een specifieke locatie of groep locaties in plaats van de hele geschiedenis van telefoons locatie met datum, tijdstip, duur verwijderen?

Hoewel Tang, de poedervormige met fruitsmaak drank, is nauw verbonden met de NASA en de Space Race was het niet, ondanks de publieke opinie over de zaak, uitgevonden door NASA, de drank werd opgericht in 1957 door voedsel wetenschapper William Mitchell voor General Foods Corporation en alleen werd geassocieerd met een verkenning van de ruimte toen het werd genomen aan boord van Mercury en Gemini vluchten in de jaren 1960.