hoe je een netwerkmap delen van OS X naar Windows

Er zijn talloze manieren om bestanden tussen computers, met inbegrip van grote synchronisatie-opties zoals Dropbox kopiƫren, maar als je gewoon wilt een van je mappen van je Mac te delen naar uw Windows-computer, kunt u dat gemakkelijk doen.

Natuurlijk, als je wilt om de tegenovergestelde weg te gaan en monteer een Windows-share op uw Mac, we hebben ook gekregen omvat u.

Om te beginnen moet u het paneel ‘Delen’ de voorkeur te openen in Systeemvoorkeuren.

Als je eenmaal daar selecteren van de optie File Sharing.

Dan wil je klikken op de “+” onder de kolom Gedeelde mappen.

Vervolgens kiest u de map die u wilt delen. In dit voorbeeld zullen we delen Me map te gebruiken.

Klik vervolgens op de knop Opties …. Om in staat zijn om de bestanden van de Windows te zien, machine moet u klikken om het delen van bestanden en mappen met behulp van SMB-optie, ook u zult willen de gebruikers accounts die toegang hebben tot de bestanden te kiezen.

Nu zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot uw bestanden van de Windows-machine. Als u hulp bij het toewijzen van een netwerkstation in Windows moet check out ons artikel over Map een Network Drive van XP naar Windows 7.

Mot larven, niet de werkelijke motten, zijn de verantwoordelijken voor het eten gaten in stof.