hoe je een iOS-alarm dat zal trillen te stellen, maar geen geluid

Wanneer u mute iOS, binnenkomende telefoontjes en teksten trillen in plaats van het spelen wat ringtone u opstelling. Alarmen, aan de andere kant, zal altijd spelen de ringtone of uw telefoon is gedempt of niet. Als u wilt om te kunnen beschikken over een alarm trillen uw apparaat in plaats van het maken van een geluid, kun je dat doen door het creëren van een stille ringtone.

Het toevoegen van aangepaste ringtones op je iOS-apparaat is niet moeilijk. Helaas zijn er geen stille ringtones ingebouwd. Er zijn een paar beschikbaar in de Apple Store voor de aankoop, en als u wilt een nieuwe ringtone toe te voegen zonder het aansluiten van je telefoon naar een computer en met iTunes, de aankoop van een van de winkel is de alleen gemakkelijke manier om het te doen.

Als je bereid bent om iTunes te gebruiken, heb je andere opties. U kunt uw eigen stille ringtone te maken met behulp van een programma zoals Audacity of een ringtone maker app op je telefoon-op slechts een paar seconden stilte op te nemen. Maar dat is nog steeds een beetje een gedoe, dus hebben we deze stille ringtone om u de moeite besparen.

Gewoon downloaden het bestand, pak het uit, dan sleept u het bestand naar iTunes (of het bestand te openen vanuit iTunes). iTunes zal weten dat het een ringtone, omdat het gebruik maakt van de M4R bestandsextensie en zal het op te zetten waar het moet gaan. Sluit uw apparaat aan op uw computer en de instellingen van het apparaat te openen in iTunes.

Op de pagina Tones, zorg ervoor dat “Sync Tones” is ingeschakeld, kies dan of u alle tonen of alleen geselecteerde klanken synchroniseren.

Synchroniseer uw apparaat met iTunes en de beltoon is nu beschikbaar op uw apparaat.

Nu dat je de stille ringtone op uw apparaat, kunt u het op te zetten met een alarm. Open uw klok App en ga naar het tabblad Alarm.

Tik op de knop Nieuw om een ​​nieuw alarm te creëren.

Stel de tijd en andere opties voor uw nieuwe alarm en tik op Geluid.

Op de Sound pagina worden uw aangepaste ringtones genoteerd aan de bovenkant van de beschikbare ringtones. Selecteer uw nieuwe stille ringtone (de telefoon trilt wanneer u te doen) en tik op Back.

Tik op Opslaan om uw nieuwe stil alarm te slaan.

Nu, of het apparaat is uitgeschakeld of niet, dat alarm wordt alleen trillen en zal geen geluid te maken.

Dat is alles wat er is. Ja, je hebt te maken met iTunes, maar slechts kort. En als je eenmaal hebt de stille ringtone geïnstalleerd, zult u waarschijnlijk vinden andere toepassingen voor het als goed. Bijvoorbeeld, zou je kunnen toewijzen aan bepaalde contactpersonen als u liever de telefoon niet rinkelen als ze bellen.

De meeste mensen besteden veel aandacht aan de bodem van hun cd’s en dvd geen krassen, maar in werkelijkheid is het de top moet je beschermen, de feitelijke gegevens op een optische schijf wordt opgeslagen in een uiterst dun laagje aluminium onder het label kant en, indien bekrast het kan niet een showroom glans als de plastic onderlaag worden gepolijst.