hoe je apps op Android TV verwijderen

Ik heb één vraag: waarom moet je zo veel apps op je Android-tv geïnstalleerd? Je weet wel, als dat al die dingen die je geïnstalleerd “alleen maar om uit te proberen,” dan nooit meer gebruikt? Ja, dat spul. Het is tijd dat je opgeruimd dat kleine set-top box van jou, op die manier kun je ruimte voor nieuwe dingen die je maar één keer zult gebruiken. Het is een vicieuze cirkel.

Er zijn eigenlijk een paar verschillende manieren om te gaan over het verwijderen van apps op Android TV. Gelukkig hebben wij u aan beide. Laten we dit ding.

Met ingang van Android 6.0, kunt u niet alleen te regelen hoe uw apps worden gepresenteerd op de draagraket, maar ze ook snel en gemakkelijk te verwijderen.

Het eerste wat je wilt doen is navigeren naar de app die u wilt verwijderen, dan lange-press met behulp van de select knop op uw afstandsbediening.

Als de achtergrond van het scherm grijs wordt, dan bent u in het menu “bewerken”. Aan de onderkant is er een prullenbak-gewoon de app verplaatsen naar dat kan, en druk op de select knop.

Dit zal u overdragen naar het menu “Uninstall app”. Selecteer “OK” om de app van uw apparaat te verwijderen.

Zodra het klaar is, vindt u terug in het startscherm layout bewerken menu, waar je ofwel kunt blijven verwijderen van programma’s die u niet meer wilt, of sluit volledig zijn.

Hoewel deze methode ook werkt op Android 6.0, het is de enige manier waarop apps kunnen worden verwijderd op Android TV 5.x.

Ten eerste, het hoofd in het menu Instellingen door te scrollen naar de onderkant van het startscherm en het selecteren van de kogge icoon.

Van daar, scroll over totdat u “Instellingen en opnieuw instellen,” kies dan dat.

In dit menu, er zijn een paar opties: “. Terugzetten op fabrieksinstellingen” “interne opslag” en je wilt het eerste.

Dit menu zal breken alles wat er toegang tot de ruimte op je Android-TV box, maar we zijn in de eerste optie alleen geïnteresseerd hier: “Apps.” Selecteer die.

De afdeling is onderverdeeld in een aantal categorieën, maar degene die je het meest geïnteresseerd in is “gedownloade apps.” Dit geldt ook voor alle apps die je op je vak hebt geïnstalleerd, zowel uit de Play Store en degene die je hebt gesideload .

Scroll over tot u vinden welke u wilt verwijderen, selecteert u deze vervolgens. Een nieuw menu met verschillende opties opent-net scroll naar beneden naar “Uninstall” en selecteer dat.

De Uninstall menu zal nu open-net “OK” om de app te verwijderen.

Dat is het, je bent klaar.

Terwijl iets ingewikkelde en meer verwarrend dan het zou moeten zijn, het verwijderen van apps op Android 5.x is nog steeds een relatief eenvoudig proces. Het is nog makkelijker zodra het apparaat is bijgewerkt naar 6.0 (of de aankomende Android N). Het goede nieuws is dat je terug naar binge zal kijken naar Netflix en het eten van Doritos in een mum van tijd, ongeacht welke methode je moet (of ervoor kiezen om) te gebruiken.

Hanlon scheermes is een gelijknamige gezegde dat luidt als volgt: “. Toeschrijven nooit Malice hetgeen voldoende wordt verklaard door domheid”