hoe de spike te kopiëren en plakken van tekst in Microsoft Word

Word bevat een weinig bekende functie, genaamd de Spike, die u toelaat om blokken tekst en / of afbeeldingen van verschillende locaties te verzamelen in een Word-document en plak alles van die inhoud naar een andere locatie in dat document of in een ander Word-bestand of een ander programma.

De Spike in Word is vernoemd naar de ouderwetse papier houder waarop mensen prikte papieren als ze klaar waren met hen. U kunt nog steeds de oorspronkelijke versie van de Spike in gebruik in sommige bedrijven.

De Spike is verschillend van het Klembord, waarmee je werkt met slechts één gekopieerd tekstblok tegelijk. De Spike verzamelt meerdere, niet-aaneengesloten blokken tekst zoals u ze kopieert totdat alle verzamelde blokken tekst ergens anders plakken.

Om informatie in de Spike in Word te verzamelen, selecteert u de tekst en / of afbeeldingen die u wilt toevoegen en druk op “Ctrl + F3”. Dit snijdt de informatie van uw document en plaatst het in de Spike. U kunt doorgaan met onderdelen van uw document geknipt en Word zal blijven om de cut tekst aan de Spike toe te voegen.

Op dit punt, ben je waarschijnlijk denken, “Cut ?! Ik wil niet om de tekst te knippen! “Geen zorgen. Wanneer u de Spike gebruikt, wordt u snijden of het verwijderen van de tekst van de oorspronkelijke locatie, niet het kopiëren van tekst. Echter, als je niet wilt dat de tekst uit de oorspronkelijke locatie wilt verwijderen, drukt u op “Ctrl + Z” na de tekst snijden om de Spike om de cut ongedaan te maken. De tekst die u oorspronkelijk nog steeds te snijden blijft in de Spike.

We gekopieerd twee blokken tekst die we nu zullen plakken in een nieuw document. Klik op het tabblad “File”.

Klik op “Nieuw” in de lijst met items aan de linkerkant.

Op het nieuwe scherm, klikt u op het pictogram “Blank document”.

Om de tekst die u in de Spike, druk “Ctrl + Shift + F3” verzameld plakken.

LET OP: Als u op “Ctrl + Shift + F3” wist ook alle informatie in de Spike. Als u niet wilt dat de informatie in de Spike te wissen wanneer u de inhoud van het te plakken, type “spike” (zonder de aanhalingstekens) en druk op “Enter.”

Alle informatie in de Spike (niet alleen het laatste blok van de tekst die u hebt toegevoegd aan het) wordt geplakt in uw document op de invoegpositie.

U kunt ook de inhoud van de Spike bekijken zonder het plakken van de inhoud of het legen van de Spike. Klik op het tabblad “Invoegen” op het lint.

Klik op de “Quick Parts” knop in de sectie “Tekst” en selecteer “AutoTekst.”

NB: Het kan zijn dat het Word-venster uit te breiden naar het label weer te geven op de knop “Quick Parts”. Als het venster is te klein, niet de tekstlabels voor een aantal van de knoppen op het lint weergeven.

De informatie in de Spike toont als een AutoTekst-item op het submenu. U kunt klikken op de “Spike” item op het submenu om de inhoud van de Spike invoegen op de invoegpositie. Deze methode van plakken van de inhoud van het Spike laat ook de inhoud van de Aar.

De Spike is een handige functie als u nodig hebt om een ​​document snel en gemakkelijk te herschikken door het verplaatsen van niet-aaneengesloten tekst en afbeeldingen of een nieuw document uit stukken van een ander document te maken.

Wanneer ik op de dialoogvenster launcher naast de “klembord” label in zijn respectieve lint (in elk MS Office-toepassing), de ruit Klembord lijkt dezelfde mogelijkheden te bieden, in een minder duistere manier. Als ik klik op “Clear All” en start het snijden (of kopiëren) van meerdere items van overal (browser, MS Office apps, enz.), Die items weergegeven in het klembord waar ik ze elke willekeurige volgorde kunt plakken … niet alleen het laatste wat cut / gekopieerd. Ik kan ook alle items plakken in een keer op de invoegpositie.

Interessant artikel. Ik gebruik en het onderwijzen van Word voor meer dan een decennium, en ik had nog nooit van gehoord. Was het al een paar dagen geleden gepubliceerd, zou ik gedacht hebben dat het was een April Fool’s Day grap. Zoals het is, moest ik het uit te proberen ervoor te zorgen dat het eigenlijk legit. Blijkt dat het zo is. Bedankt voor de tip.

Ernstig? Waarom is niet meer bekend? Hell, ik zou hebben betaald $ 40 voor een programma om iets soortgelijks te doen – oh, wacht – heb ik gedaan. (Ik kreeg een veel meer dan dat functionaliteit voor de $ 40, hoewel).

Dit moet bekend worden gemaakt aan de wereld. Er is reden voor een feest, de wil van die niet meer gezien sinds de bevrijding van de Imperial City door de rebellen.

Typische MS, lijken ze meer obscure en complexer dan nodig te hebben gemaakt. Ik gebruik een editor die krijgt door het veel meer netjes. Wanneer u met de rechtermuisknop op het menu heeft COPY, COPY APPEND, CUT en CUT APPEND.

Ondanks een groei van de bevolking van meer dan een miljoen inwoners sinds 1970, heeft de stad van Los Angeles stabiele water verbruik gedurende meer dan 40 jaar (en verbruik van de laagste hoeveelheid water per hoofd van de bevolking van alle grote Amerikaanse stad).