het beheren van uw bestanden eenvoudig met CubicExplorer

Gefrustreerd door het gebrek aan functies of de lay-out van Windows Explorer’s? Willen om te voorkomen dat het installeren van een groot aantal addons gewoon om te krijgen wat je nodig hebt? Dan is CubicExplorer precies wat je zoekt allemaal verpakt in een enkel pakket.

Opmerking: CubicExplorer SVN Snapshot (versie 0.91.0.1168) getoond in dit artikel.

Installatie

Installatie van CubicExplorer is snel en eenvoudig met slechts vier vensters van start tot finish. In het eerste venster, zult u merken dat CubicExplorer maakt gebruik van een Mozilla Public License.

selecteert u eenvoudig het huis map waarin u wilt CubicExplorer installeren.

Opmerking: Om toekomstige stabiele versie updates gemakkelijker te maken, kunt u de thuismap naam te veranderen in “CubicExplorer”, het weglaten van de “_dev” deel.

Dit is de standaard uiterlijk en de lay-out voor CubicExplorer toen begon voor de eerste keer na de installatie.

Instellingen voor CubicExplorer

Het eerste dat je moet doen als je van plan bent om meerdere exemplaren van CubicExplorer run is om naar de “Menu Extra” en selecteer “Opties”. Zodra u de opties Raam open, schakelt u “Only Single Instance”. Op dit moment kunt u ook kiezen welk type sessie die CubicExplorer zal openen met elke keer.

De Tabs Afdeling heeft opties voor het tabblad inhoud en tab switching acties.

In de afdeling display, kunt u een ander thema (ook beschikbaar via de “Menu Beeld”) te kiezen en de instellingen voor de Bookmarks Panel, Folders Panel & FileView Opties.

Als je wilt om dieper te graven en tweak individuele instellingen, kunt u dit doen in het gedeelte Geavanceerd. Hier kunt u individuele instellingen aanpassen op de volgende gebieden: adresbalk, BookmarksPanel, FileSearch, FileView, FilterPanel, FolderPanel, MainForm, QuickView, Sessions, StackPanel, Tabs, en TextEditor. Veranderingen zijn snel gemaakt met drop-down menu’s (zoals weergegeven in de onderstaande screenshot) of door het veranderen van de waarden in het geselecteerde veld.

Aanpassen CubicExplorer De lay-out

Met behulp van de “View Menu”, kunt u eenvoudig kiezen voor de werkbalken en panelen die u wilt / display te gebruiken met een enkele klik. Het is zo makkelijk te maken CubicExplorer passen bij uw behoeften.

Hier kunt u gemakkelijk “drag and drop” functie voor het toolbar maatwerk in actie te zien. Zelfs de adresbalk kan gemakkelijk worden verplaatst naar uw stijl aan te passen.

U kunt ook afzonderlijke knoppen toe te voegen aan verder aanpassen van de werkbalk interface. Ga naar het “Tools Menu” en selecteer “Customizer …”. Linker klik op de knop die u wilt toevoegen en vast te houden op de muisknop ingedrukt sleep deze naar de gewenste positie op de werkbalk.

Een voorbeeld van wat CubicExplorer eruit kan zien met slechts een klein beetje van maatwerk en meerdere tabbladen tonen. Erg fijn!

Veel plezier met uw nieuwe persoonlijk aangepast en makkelijk te gebruiken file manager!

Opmerking: Bij het bekijken van de inhoud van een map (of sub-mappen of individuele bestanden), het eerste item is altijd automatisch geselecteerd (standaardinstelling). Dit kan lastig zijn als je het verplaatsen / verwijderen van een item of items, dus wees voorzichtig. In ons voorbeeld installatie, zou de auto-select functie niet uit te schakelen wanneer u deze opent in de geavanceerde gedeelte van het venster Options (schijnt een bug van een soort op het moment).

Links

CubicExplorer SVN Snapshot (versie 0.91.0.1168) – Exe File en Portable Edition

CubicExplorer (versie 0.90.0.1131) – Exe File en Portable Edition

CubicExplorer Homepage

Bekijken en afdrukken Sneltoetsen voor CubicExplorer

Dit is echt een goede utility. Echt vult in een aantal gaten voor degenen onder ons die hebben meestal 7 explorer ramen open. Dank je!

Thanx, AA! Zeer mooie Windows Verkenner vervangen.

DR

Bolaji Badejo, de acteur in de vreemdeling pak in de 1979 Sci-Fi horror klassieker Alien, nam Tai Chi en mime lessen om de vreemdeling de langzame, vloeiende en bewuste bewegingen geven die grondig doodsbang publiek over de hele wereld.