een netwerkstation van XP naar Windows 7

We hebben veel vragen ontvangen over het in kaart brengen van een aandrijving van XP naar Windows 7 om toegang tot de gegevens gemakkelijk. Vandaag kijken we naar hoe je een schijf in kaart in Windows 7, en hoe in kaart om een ​​XP rijden van Windows 7.

Met de nieuwe Homegroup functie in Windows 7, maakt het delen van gegevens tussen computers een stuk eenvoudiger. Maar je moet misschien een netwerkstation zodat je direct kan gaan in een map om toegang te krijgen tot de inhoud ervan. In kaart brengen van een netwerkstation kan klinken als “te praten”, maar het proces is vrij eenvoudig.

Map Network Drive in Windows 7

Let op: Alle computers die worden gebruikt in dit artikel maken deel uit van dezelfde werkgroep op een thuisnetwerk.

In dit eerste voorbeeld zijn we in kaart brengen van een andere Windows 7 station op het netwerk. Open Computer en de werkbalk klikt u op Map Network Drive.

Afwisselend in Computer je kunt raken “Alt + T” op te trekken van de werkbalk en klik op Tools \ Map Network Drive.

Nu geef het een beschikbare stationsletter, typ het pad of blader naar de map die u wilt toewijzen aan. Vink het vakje naast Opnieuw verbinding maken bij aanmelden als je wilt dat beschikbaar na een reboot, en klik op Voltooien.

Als beide machines zijn niet deel uitmaken van dezelfde Homegroup, kunt u gevraagd worden in een gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Zorg ervoor dat en vink het vakje naast mijn geloofsbrieven Vergeet niet als je niet wilt om in te loggen elke keer om deze te openen.

Het station zal in kaart en de inhoud van de map zal openen.

Als je kijkt in de computer, dan heb je het toegewezen station onder netwerklocatie zien.

Dit proces werkt als u wilt verbinden met een server rijden ook. In dit voorbeeld in kaart we een Home Server rijden.

Kaart een XP-schijf naar Windows 7

Er kunnen momenten waarop je nodig hebt om een ​​station op een XP machine in kaart op uw netwerk. Er zijn extra stappen die u moet nemen om het te laten werken echter.

Hier nemen we een kijkje nemen op het probleem dat je tegenkomt wanneer het proberen in kaart om een ​​XP machine als de dingen niet goed zijn ingesteld. Als je probeert om je XP machine te bladeren zult u een bericht dat u hebt geen toestemming te zien.

Of als u probeert direct in het pad in te voeren, wordt u gevraagd om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord, en de ergernis is, maakt niet uit wat geloofsbrieven je in, kunt u geen verbinding.

In dit voorbeeld gaan we in kaart brengen van een Windows 7 x64 Ultimate machine om een ​​XP Media Center Edition Laptop op een draadloze verbinding, waarbij elke machine als een ander wachtwoord.

Om het probleem dat we nodig hebben om het opzetten van de Windows 7 lokale account als een gebruiker op de machine XP en maakt het deel uit van de groep Administrators om toegang te krijgen tot de volledige schijf op te lossen. Klik met de rechtermuisknop op Deze computer en selecteer Beheren.

Onder Computerbeheer uit te breiden Lokale gebruikers en groepen en klik op de map Gebruikers. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied en klik op Nieuwe gebruiker.

Voeg in de gebruikersgegevens, schakelt u Gebruiker moet wachtwoord bij volgende aanmelding wijzigen, kijk dan Wachtwoord verloopt nooit klik op Maken.

Sluit uit de New User scherm en je ziet de gebruiker die u in de lijst gemaakt te zien. Nadat de gebruiker is toegevoegd, moet u XP opnieuw opstarten voordat u verder gaat met de volgende stap.

Op dit punt moet je in staat om toegang te krijgen tot de gedeelde mappen op de XP machine, maar niet het hele station. Hier zijn we te bladeren naar de XP Media Center Edition machine.

Nu kunnen we in de gebruikersnaam en het wachtwoord dat we zojuist in te voeren.

Nu kunnen we bladeren naar en in kaart specifieke gedeelde mappen op de XP machine.

Echter, wanneer we proberen in kaart om de volledige schijf, krijgen we de ergernis van het niet kunnen om in te loggen …

Om toegang te krijgen tot de volledige rit we nodig hebben om het gebruikersdeel van de groep Administrators te maken. Dus ga terug naar Computerbeheer \ Lokale gebruikers en groepen \ groepen dan dubbelklikken op Administrators.

Klik op de knop Toevoegen in het venster Administrators Eigenschappen.

Voer in de nieuwe gebruiker die u hebt gemaakt en klik op OK. Een gemakkelijke manier om dit te doen is om de naam van de gebruiker die u hebt gemaakt en klik op Namen controleren en het pad zal worden ingevoerd voor u invoert.

Nu zie je de gebruiker als lid van de groep Administrators … klik op OK.

Nu kunnen we in kaart om de gehele aandrijving. Voer in het station pad waar in dit voorbeeld is het “\\ XPMCE \ C $” -Niet vergeten de “$” teken na de lokale stationsletter.

inloggen dan …

Opnieuw is de inhoud van het station zal openen voor u om toegang te krijgen.

Hier kunt u zien we twee driften in kaart bracht. Ene naar de andere Windows 7 machine op het netwerk, en de andere naar de XP-computer.

Als je ooit wilt een drive los te koppelen, gewoon met de rechtermuisknop op te klikken en dan Koppel.

Er zijn verschillende scenario’s waar je zou willen om een ​​schijf in Windows 7 kaart voor toegang tot specifieke gegevens. Het duurt een beetje werk, maar u kunt toewijzen aan een XP rijden van Windows 7 ook. Dit is handig wanneer u een netwerk met verschillende versies van Windows die op het lopen.

Of, maar zorg ervoor dat de gebruikersnaam en wachtwoord op beide machines hetzelfde is, en u kunt in kaart van XP naar Win7 geen probleem. Werkt voor mij.

Heel erg bedankt voor het artikel. Ik probeerde hetzelfde onderwerp (het aansluiten van XP naar Windows 7), dus het is zeer behulpzaam. Nodig om het te proberen.

Een verduidelijking: als je zei dat “we nodig hebben om het opzetten van de Windows 7-machine als een gebruiker op de machine XP en maken ze deel uit van de groep Administrators” Ik neem aan dat je bedoelde het een Windows 7-machine gebruiker (lokale account), niet de machine zelf, toch?

In het kort, bent u in principe om ervoor te zorgen dat u dezelfde lokale gebruikersaccount met identieke wachtwoord aan beide zowel Windows 7 en XP-systemen. Ik vraag me af waarom deze rekening moet in de groep Administrators op de XP machine en als andere machtigingen zou volstaan.

@Alek Davis: Je hebt gelijk over het instellen van de Windows 7-machine Local User … niet de hele machine. Ik ben in het proces van het bijwerken van het artikel in de hoop om te helpen verklaren alles beter;. Bedankt voor het wijzen dat uit. Het is een beetje verwarrend.

Dit is een zeer goede gids. Zeer behulpzaam,. Alleen al het feit dat Belkin (ik weet het, rols ogen :)) en andere netwerkapparatuur fabrikanten USB-sharing routers hebben vrijgegeven Ik denk dat zal de hele delen mapping ding allemaal samen te vereenvoudigen. Ik weet dat het zuigt dat HomeBase unit van Belkin vereist dat de app op elke pc te worden geïnstalleerd, maar het is zeer eenvoudig te configureren en up and running in minuten. (Niet afiliated met Belkin of enig ander merk op welke wijze dan) .; Kunnen jullie een volledige herziening van de HomeBase of een soortgelijk product te doen.

Regards; Ivan Kolevski

Hoe kan ik een gebruiker als ik niet met Windows XP Professional?

Ik kon niet in staat zijn om toegang te krijgen tot de Windows 7-stations over het netwerk op xp

Ik heb geen “Lokale gebruikers en groepen” in het kader van Computerbeheer, Systeemwerkset op mijn XP machine. Wat nu???

Voor degenen die XP Home hebben, de enige manier om te delen is via de gastaccount, die u zal beperken. Het is hetzelfde als het gebruik van eenvoudig delen van bestanden in XP Pro. Tussen haakjes de C $ aandeel bestaat niet in XP Home. Van “Microsoft Windows XP Home Edition niet verborgen administratieve aandelen te creëren.” Dat is de reden waarom XP Home is gericht op de consument / thuismarkt, niet de onderneming / zakelijke markt. Dit artikel moet waarschijnlijk te pakken dat probleem.

Landon Wendel: Je kunt een gebruikersaccount via het Configuratiescherm> Gebruikersaccounts creëren.

Mtnbird: Je hebt XP Home, dat is de reden waarom de “Lokale gebruikers en groepen” wordt niet weergegeven. Je kunt een gebruikersaccount via het Configuratiescherm> Gebruikersaccounts creëren.

I dont hebben een Lokale gebruikers en groepen. Wat nu? Help alstublieft!!!

Heeft de “maakt niet uit wat geloofsbrieven je in, kunt u geen verbinding.” Kwestie bestaan ​​in kaart brengen van een Windows XP rijden naar Windows XP? Ik herinner me dat het werkt, zolang de referentie is een gebruiker van de Windows XP in kaart gebracht.

Ik ben ontmoeting met de zelfde probleem in kaart brengen van een Windows XP-schijf naar Windows Server 2008, maar de complicatie is dat de Windows XP is avirtual machine in het Windows Server 2008.

Ik heb dit probleem voor fn ooit en ben zo ziek van. Ik heb deze gids voor een tee gevolgd en kan nog steeds niet in kaart van 7 naar XP. XP naar 7 geen probleem alles werkt zoals het zou moeten. Echter, 7 naar XP (gehele aandrijving) drijft me op de muur. Dezelfde gebruikersnaam en doorgeven op beide machines, gebruiker in admingroep op XP machine en elke keer als ik probeer om mijn geloofsbrieven invoeren gewoon blijven promting mij om mijn wachtwoord in te voeren, juiste machine naam \ gebruikersnaam ingevoerd, correct wachtwoord, geen firewall op ethier machine, dezelfde werkgroep naam, maar geen geluk. Deze onzin mogen dit fn ingewikkeld Microsoft ons echt f’ed op dit punt.

Wauw!!!!!! Probeer het uitschakelen van eenvoudig delen van bestanden op de XP machine

Ik drie keer verloor mijn lan rijden verbindingen over de laatste twee maanden. Ik heb geprobeerd om vast te stellen beschikbaar, maar niets werkt. Tot slot elke keer, ik moest terugkeren naar een back-kloon harde schijf en vervolgens naar voren gebracht mijn werk bestanden die veranderd was.

Als dit gebeurt nog een keer, ben ik op zoek naar een ander besturingssysteem !!!!!!!!

Vreemd…! Ik volgde alles op hier en het is nog steeds niet werkt voor mij. Weet u of ik mijn firewall instellingen aan te passen?

Ik gebruik Windows 7 Pro en XP Pro met Service Pack 3. even welke suggesties?

Bedankt!

hoe je een netwerk schijf in Windows 7 in kaart; En wat is nessecery dingen voor een netwerkstation …;. Ik bedoel. is microsoft clint NetWare vereist is of niet ….

Wat als je connectng een XP-schijf (alleen) via een USB-apparaat op een Windows 7 PC. Hoe dan ook om te werken rond deze zekerheid puinhoop? We hebben geprobeerd het instellen van permiisions op het hele station, die niet lijken te werken. Je zou denken dat met adminrechten zou er geen probleem zijn.

Jim

eigenlijk alles wat je hoeft te doen is om het type netwerk om naar huis te veranderen, zowel op xp en win7, dan schakelt u de optie “password file sharing” op beide computers (u kunt de opties in het netwerk en het delen van het centrum te vinden) op te slaan, toe te passen of wat verstandige optie. ga naar mijn; computer en start in kaart brengen van de PC’s, zonder de drukte van het typen in wachtwoorden …. ik kan niet geloven dat niemand denken van deze eenvoudiger methode in plaats.

Hoi! Ik heb 7 Ult en XP prof, en ik kan `t kaart van 7 naar XP, na follow stap-voor-stap guid mijn probleem verblijf, Zeven vragen voor pass. Pas na Andy M en MOXIE berichten ik heb het probleem oplossen. Eenvoudige op XP gaat u naar My Computer-> Folder Opties> View, in het gedeelte Geavanceerde instellingen, klikt u op het selectievakje Eenvoudig delen van bestanden (aanbevolen) te wissen; http: //support.microsoft.com/kb/307874 (uitschakelen eenvoudig bestand sharing)

Была проблема в следующем, 7-ка при попытке зайти на ХР, постоянно требовала пароиль, никакие танцы с бубном не помогали. Статья не решала вопрос, только товарищ Andy M помог, всего лишь надо отключить Простой общий доступ к файлам, после отключения никаких паролей, всё работает отлично; http:. //support.microsoft.com/kb/307874 (Простой общий доступ к файлам )

OMFG! Tenminste jullie hebben gehad echte problemen. Niet zoals mij wat gestamel heen en weer voor een paar uur alleen maar om de xp machines haven te realiseren werd niet ingeschakeld !! Hah goed, redde een kogel denk ik

Eigenlijk Micros ** t is de wortel van het probleem! Ik gewoon ‘bijgewerkt’ mijn XP machine op Patch Tuesday (maart 2011) en nu is mijn XP machine in staat is om aan te sluiten (via administratieve aandeel) aan mijn Win7 Ultimate doos.

Het is duidelijk dat MS blijft deze belangrijke functionaliteit te breken, en lijkt niet te hebben een idee of een zorg.

Alles werkte prima tot ik hun ‘essentiële updates’ toegepast. Sommige die niet kan worden verwijderd.

Alleen jij MS zou kunnen verpesten 10 jaar bewezen netwerk interconnectiviteit in één versie (Win7).

Thanks Microsoft … voor al het verspilde manuren.

Hallo iedereen

Hier is een “mooie” kwestie dat ik ‘m geconfronteerd: mijn belangrijkste laptop computer met Windows 7 64 en het is mijn werk PC. Daarom wordt opgezet met een domein dat ik niet kan (wil niet) veranderen. Tegelijkertijd Ik heb een oude XP-pc thuis en ik wil toegang tot de harde schijf van de XP-pc’s uit de Win 7 laptop. Ik heb veel dingen geprobeerd, maar de Win 7 PC ziet geen XP-pc. Mijn huidige beste gok is dat het is omdat ze niet in dezelfde werkgroep. Iedereen kan bevestigen? Zo ja, dan zou er een oplossing zodat ik mijn XP pc vanaf Windows 7 kan zien zonder de werkgroep te wijzigen in Win 7?

Tx vooraf;. Xtof.

Upgrade uw XP naar Win7. Het lost alle problemen en, geloof me, als je denkt dat je een goed werk rond, het zal gewoon magisch stoppen of worden onderbroken. Het gevoel alsof je met je arm gedraaid door MS pony meer geld? Nou, je bent.

Ik heb geen probleem in het verbinden met een XP-machine van Windows 7. Maar ik kan geen verbinding maken met Windows 7 machine van een XP machine.

RWIN

Tx. Ik ben niet het upgraden van mijn oude laptop naar Win7, want het is echt oud en heeft slechts 512 MB RAM (… herinner me die dagen …). Ik weet niet of het upgraden naar Win7 zou toch helpen, omdat op mijn belangrijkste laptop de Homegroup functie is vergrendeld en kan niet w-ingeschakeld.

Xtof.

RWIN, eerlijk gezegd ben ik meer en meer geneigd zijn om mijn 7 computers downgraden naar XP gevoel! Ik heb gewerkt met Windows 7 nu al maanden en ik vind het nog steeds onnodig ingewikkeld en moeilijk voor elk probleem dat opkomt. Ik ben echt ziek van.

Lol, dit is een flippen taai probleem voor zo-zo veel mensen! En yes..you wedden Ik ben een van de slachtoffers. Er is een ding dat veel artikelen op het internet NIET aan te pakken, en raden wat het is …

“Iets te maken met de gastaccount”

Ik zal u schokken hieronder wanneer ik onthullen een vrij simpel ding te doen dat je kan blokkeren van de opening van een Win 7 C $ aandeel, maakt niet uit wat je hebt geprobeerd of hier te lezen en op tientallen andere fora, etc.

In mijn geval heb ik 2 machines

eerste is = Win XP Pro, tweede = Win 7; Alles is op een prive-thuisnetwerk (No domeinen, geen fancy stuff).

en ja, net als tal van andere mensen .. Ik heb veel last van dit. Als ik zit op de Win XP machine, kon ik niet de C $ aandeel dat op de Win 7 machine te openen. Ik geloof dat duizenden mensen zijn sterk lijden aan dit ook, de uitgaven dagen om een ​​oplossing te vinden.

En ja, oh boy .. u wedden net als veel andere mensen hier … Ik heb ALLES IN HET BOEK geprobeerd en hebben zo veel andere artikelen te lezen uit tientallen andere websites … .. NONE gewerkt. Ik heb zelfs de artikelen uit het web opgeslagen in de map Mijn documenten .. het is een gierend 35 artikelen !! Een gierend 35 artikelen die allemaal praten over het in kaart brengen van een Win 7 C $ rijden van een Win XP machine.

Laat ik zeggen dat dit ook .. In mijn geval weiger ik om passende gebruikersaccounts of eventuele extra gebruikersaccounts. Ik haat het gewoon !!! Het lijkt incompetent en gewoon ronduit LAME te hebben om een ​​account aan te maken op een onschuldige Win XP machine wanneer de machine niet om het even wat is het delen … dat is het meest idiote wat ik ooit zou doen in mijn leven!

Ik zal nooit een account aanmaken op een machine die niets in het belang van het bereiken van een aandeel op een andere machine die deelt iets deelt. Mijn filosofie is dat als een machine AT ALL iets deelt … de andere machines die willen toegang tot die gedeelde materiaal moet niet worden gedwongen om dingen geplant op hen ter wille van het bereiken van die ene machine die deelt HEBBEN. Dit kan een zeer onhandige manier van werken worden … stel je met slechts een paar 8 machines hebben om over te steken delen hun bestanden in een klein netwerk …. dat zal snel een spaghetti van user accounts worden overal in over alle machines! Yikes !!

Volgens mij moet de ONE WHO AANDELEN DRAGEN de moeite van zijn bereidheid om te delen, periode. Als hij bij ALL iets deelt .. anderen moeten worden toegestaan ​​om het aandeel te bereiken en toegang te krijgen tot het aandeel!

Idealiter moet je geen bestanden delen en vervolgens LEGGEN dat anderen moeten worden geïnstalleerd IETS (maak rekeningen / matching IDs / etc) op hun computers om toegang te krijgen iets dat u gedeeld in de eerste plaats !! Dat klinkt gewoon raar & verdacht!

Ik weet uit mijn vroege dagen met Win XP dat ik een open konden regelen (en dan bedoel ik ** Wide Open **) C $ aandeel op elke machine in het netwerk, zonder een overeenkomende gebruikersaccounts of gebruikersaccounts op een andere machine of zelfs extra rekeningen op de host machine zelf voor die kwestie.

FYI … Mijn probleem met Win 7 adminaandelen kostte me 3 maanden op te lossen. In mijn geval geloof ik in het gebruik van de kracht van de ** GUEST ** rekening, die is ingebouwd in met Win XP, Vista en 7. Op mijn Windows 7 machine maakte ik de GUEST gebruikersdeel van de groep Administrators, en ik gaf hem volledige controle over de gehele C: schijf.

Maar wat denk je eigenlijk mijn probleem …. opgelost;? De GUEST gebruiker had nooit aangemeld bij de computer EVER !!!! Om het duidelijk te zeggen .. de GUEST gebruiker op de Win 7 machine had nooit aangemeld bij de Win 7 machine ooit … omdat de machine is geïnstalleerd :)) Het inschakelen van de GUEST gebruiker betekent niet dat de GUEST gebruiker is nu volledig operationeel !!! … Nu hoe komisch is dat ??

Dat kan een bom voor veel mensen! Als u een gastaccount die NOOIT is aangemeld bij de computer, is er een kans dat u niet in staat zal zijn om volledig open de C $ aandeel van een andere machine (of het nu XP of Vista), want als je meeliften op die gast-account … blijkbaar de rekening moet dE COMPUTER ten minste één keer te hebben gebruikt!

Dus jongens, zorg ervoor dat als je gaat terug piggy op de gastaccount, dat is een van de schoonste manieren om gewoon SMASH in die Win 7 C $ aandeel van overal op het netwerk … zorg ervoor dat je LOGOFF uit de ” lopende Administrator-account “of wat dan ook rekening is momenteel actief op de Win 7 machine en log in met de gastaccount minstens één keer …. ik herhaal … Inloggen met de gastaccount ten minste een keer! uitloggen vervolgens / afmelden van de gastaccount en herstart, ga dan terug naar de gebruikelijke / normale admin account die u gebruiken op de Win 7 machine.

Nu stap verwijderd van dat Windows 7 machine en ga ergens anders op het netwerk. Open nu dat \\ win7machine \ c $ aandeel weer :), ik ben alleen maar praten met mensen die denken dat ze hebben ALLE ANDERE trucs in alle artikelen over het hele internet en in het boek geprobeerd. Dus als je niet die persoon, uiteraard kan het nog steeds niet werken. Ik neem aan dat de beruchte trucs die u al hebt geprobeerd zijn

– De beruchte register hack; – Homegroup – uit te schakelen; – Anti-virus firewall – had uitgeschakeld, – Windows-firewall – had uitgeschakeld, – rechts te klikken op de C: Lokaal station en de openstelling van de beveiligingsinstellingen …. open ze Wide Open! Vergeet zekerheid voor nu, -. Het maken van de gast gebruiker deel van de groep administrators; – Het maken van de Admin gebruiker deel van de groep Gasten, – en alle andere trucs in het boek en op het internet

Eerlijk gezegd, is de veiligheid over-verklaarde deze dagen !! Ik bedoel, in mijn geval heb ik twee machines die niet op het internet … ..en veel andere mensen hebben precies dit soort setup. De machines zijn vers geïnstalleerde (clean..NO data ook) … maar dan moet ik brachten 3 maanden de tijd om erachter te komen hoe de admin aandeel C $ openen op de Win 7 machine ….. dit alles, vanwege SECURITY ??? Hallo … de machines hebben geen gegevens over Goodness ‘sake !!! En ze zal nooit gegevens … ze zijn LAB machines … .omg, Mijn Crow Soft.

Net beucase beveiliging beschermt u tegen inbraak, maar dat betekent niet dat je moet worden gedwongen om bewakers overhouden, rechts en center waar u gaat! Stel je voor dat u een Hollywood celeb en uw bodyguards aangedrongen om u dat ** ** UW EIGEN VEILIGHEID ze in uw slaapkamer moet staan ​​elke nacht naast uw bed, terwijl u’re steeds bezig met je vrouw … nu zou zekerheid genomen WAY BEYOND sanity !!!!! Dat is waar we heen gaan met beveiliging TEGENWOORDIG … veel te gek!

Alleen maar omdat een besturingssysteem veilig is … Het betekent niet dat de veiligheid moet worden ingeschakeld! Veiligheid is een voorrecht van de gebruiker. Periode.

Hallo iedereen; Het artikel is vrij nuttig geweest tot nu toe, dus bedankt voor het. Nu ben ik met een probleem waar ik heb een XP netwerkstation en de noodzaak om het in kaart op een Windows 7 64-bit systeem. Het belangrijkste probleem is, als gevolg van security policies, moeten we onze wachtwoord toegang om zo vaak te veranderen, en ik heb nog niet een manier gevonden om het wachtwoord handmatig op Windows 7 (veranderen, omdat elke gebruiker in het netwerk om het zelf te veranderen ). Kan iemand me helpen dit probleem op te lossen? Bij voorbaat bedankt!

Ik heb meerdere keren om een ​​XP Pro machine in kaart gebracht van mijn Win7 64 bit. Ik vond dat ik moest mezelf toe te voegen als een gebruiker op de machine XP en vervolgens mezelf toe te voegen aan de map onder opnieuw delen. Zodra ik in eerste instantie werd toegevoegd als een gebruiker ik kon toewijzen aan C $ zonder problemen. Controleer de delen onder C $ om te zien als je er ook werden toegevoegd. Het lijkt alsof dat als je eenmaal worden toegevoegd als een gebruiker naar een map moet u de rechten voor alle submappen Ik denk dat als je je zelf toe te voegen in het kader van het delen van een map hebt, heb je de optie om alle sub-mappen toe te voegen.

Groen, wit, geel, Oolong, zwart en pu-erh thee komen allemaal uit dezelfde plant, Camellia sinensis, maar zijn om verschillende niveaus van oxidatie en smaak te creëren anders verwerkt.